Bács megye középső részén durván szakad a hó, 16 cm a jelenlegi állás, hókotrót nem látni még a főútvonalakon sem.
Bács megye középső részén durván szakad a hó, 16 cm a jelenlegi állás, hókotrót nem látni még a főútvonalakon sem.
Jah, nem árulnak téli gumit, sőt, hólapátot sem.. a 2007/8-as telet kint töltöttem, s 1 pehely hót sem láttam Londonban.
Az biztos, vki mesélte, h 1 óra alatt tudott kijönni a parkolóból, és 2-3 óra alatt jutott keresztül a városon :)
Balaton északi part:
Kb 5-6 cm hó,az utak havasak,-1c. 4-től fél 6-ig hótoló még nem ment,pedig kellene.
http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-552914
Az utolsó képeken a különleges svéd sarkvidéki harcjárművel (tudod, az a két részből középen csuklóval összekötött) mentek menteni... és ahhoz képest az M1/M7 maga volt a mentés csúcsa, ahogy arrafelé "intézkedtek" a képek tanusága szerint.
Ó, azok a szép kollégista évek!:)
Én 9 évig voltam kollégista:) 4 év középiskola, 5 év egyetem. Tök jó volt:)
Éltél Angliában, tudod h ott még sokkal jobban megbénulnak 1 kis hótól, mert nem szoktak hozzá..
Azt nem értem Finnországban, Oroszországban stb hogy-hogy nem áll le az az élet 5 hónapra évente.....
Baranyában a havazás, elakadt járművek, útlezárások nehezítik a közúti közlekedést hétfőn. A vasúti közlekedésben nincs jelentősebb fennakadás, de kisebb késések előfordulhatnak. A helyközi autóbuszok menetrend szerint, nagyobb késések nélkül járnak.
Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy Pécsen a Kénes utat lezárta a közútkezelő, és teljes útzár van érvényben Máza és Komló között egy kamion elakadása miatt.
Hozzátette: szintén elakadt teherjárművek miatt haladhat csak fél pályán a forgalom a 6-os út 208-as kilométerszelvényénél a Tortyogó közelében, továbbá a 66-oson Oroszló külterületén.
A 66-os úton Sásd és Pécs között kamionstop van érvényben.
Kővágótöttösön egy busz elakadt, a mentése még tart. A pécsi helyi járatú autóbuszok közül a 35-ös Dömörkapuig, a 36-os Bálics megállóig jár.
A katasztrófavédelem egységei délelőtt két közúti baleset helyszínére vonultak ki, valamint elakadt és árokba csúszott járműveket és utasokat mentettek.
Az áram- és a gázellátás folyamatos a megyében.
Vettem észre. :) Reggel óta szakad a hó kb 5-7 centi lehullott eddig.
A sat24-en nézzétek meg,az Európa műhold térképen egy akkora vörös paca van az ország felett!Nem sok jót jelent!:(((
de csak hennás...az igazit utálom, tetkos nő nem kellene nekem
Szerintem ölég lenne azokra a lányokra egy szerény Barca tetoválás, a többi teljesen felesleges.
Jaj,ez már a front!Egyébként tekeredik fel a kicsike rendesen(jön a mediterrán ciklon)!!!
jah:)) diáklányokat, akiken csak a barca mez van felül, alul semmi:)))
Jövő héten kedden jönnek vissza a diákok a kollégiumba,ilyenkor még iskolai szünet van és felváltva adunk rövid szolgálatot,de engem persze 19-22-ig osztottak be!:(( Szerencsére úgy néz ki egyik kollégám látva a hírre arcomat megkegyelmezett és csere lesz!PSG-BARCA meccs alatt dolgozni!Ja felújítás miatt átmeneti helyen vagyunk se net,se tv,én is befogadok ilyenkor néhány barcás diákot szurkolni!
Félreértettél... a ló túloldalára gondoltam(hogy oda esnek már, na de mind1)
Pesten lakom(egyelőre), szóval olyan 200-250 km-rel lakhatsz közelebb a szentélyhez :-)