Pár éve tiltották, de mi volt akkor? Kijátszották, burkolt utasítás volt, hogy engedje el vagy ne stb. Akkor is volt csapatutasítás csak nem ilyen direkt módon. Nehéz lenne ezt megszüntetni sajnos, pedig jót tenne a versenynek.
Ez a sok taktika, csapatutasítás stb miatt még a végén átmegy a sport vénasszonyok teadélutánjába. :) Az lesz a vége, hogy 50 méter követési távolság udvariasan elengedjük stb. Ne . :) Elképzelem Senna Prost idejében szólnak nekik, hogy ne támadj mert, beintett volna még ha ki is esik.
Agyon van már finomítva a dolog és ez vsz már nem jó.
Ehhez a sporthoz persze ha vki győzni akar nem csak a futottak még kategóriában körözgetni kell egy nagy ego, nagyképűség vagy nevezzük akárminek , ugyanúgy mint fociban is egy jó csatárnál pl. Nekem pl régen azért volt Schumi kedvencem mert mindent megtett , hogy győzzön, néha még piszkos módon is mikor megállt Monte Carloban időmérőn úgy Alonsot lassítsa , mikor ráhúzott Hillre vb címért mentek stb, egyszóval egy autóversenyző volt.
Most szimpatikus volt Kimi , mert olyan természetesen lazának tűnt, de utóbbi időben egy kicsit sok nekem már olyan mintha minden mondatával vmi lazát akar mondani kicsit sok már.
Hamilton volt még szimpatikus mikor jött Forma1-be , kíméletlen módon versenyzett, amit Alonsoval műveltek egy csapatban az nagy volt, két kakas együtt. :)
Hamilton még most is szimpatikus talán neki fogok szurkolni, de kicsit puhult, nem tesz jót neki se ez a csapatutasítás stb téma, most is csak szomorkodott 3. lett.
Vettel is szimpatikus nekem kis Schumi, Webberrel még jókat fognak küzdeni időn, főleg ha legközelebb Webber int be a csapatnak viszonozza a mait. :)
Ez kell a népnek a cirkusz.