Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

net91

RED BULL

Sebastian Vettel (1)

"Ezt elszúrtam ma. Szívesen előhozakodnék a remek kifogással, hogy miért tettem ezt, de nem tudok. Megértem Mark csalódottságát, és azt, hogy a csapat nem örül annak, amit ma tettem – tartozom neki is és az egész istállónak is egy magyarázattal. Később megpróbálom megindokolni nekik (a döntésemet). Sokszor beszélünk erről a helyzetről, és arról, hogy csinálunk ha – és amikor – megtörténik.

Normális esetben nem történne meg, ma azonban mégis, és az utasításnak megfelelően kellett volna viselkednem. Én azonban megkaptam, majd figyelmen kívül hagytam azt. Mark és én megszoktuk, hogy harcolunk egymással, ha kellő közelségbe kerülünk a másikhoz, de a gumik jelenlegi állapotával, úgy, hogy nem tudhatjuk, hogy meddig tartanak, elképesztően kockázatos volt figyelmen kívül hagyni a csapat kérését, hogy maradjak második.

Akár nyolcadik vagy kilencedik helyen is végződhetett volna számunkra a verseny, ha annyira elhasználjuk a gumikat az utolsó két körön. A csapat döntése fölé helyeztem magamat, ami nem jó. Nem ez volt a célom, és elnézést kérek. Nem örülök a győzelemnek. Hibáztam, és visszacsinálnám, ha lehetne. Nem könnyű most, bocsánatkéréssel tartozom Marknak és a csapatnak."