Neki nem biztos, hogy volt.:)
első lépcsőben Soóson kvül repül mindenki, aztán pedig ő????
Nem mertél elmenni, hátha a felrobbantom a helyszínt mi? :-)
Már a múltkor is megírtam: "A kapcsoltak és a Vindi az első. A többi nem lényeg. Az 1-5-10darabosok meg leghátul. "
A kis töklincék is kaptak valamit akik most ajánlották fel privátban azért, persze nem lettek túl fizetve ugye:
http://i.imgur.com/9UpUV39.png
Pedig mondtam nekik, hogy addig ajánlják fel amíg lehetett.
Nincs gááááááz, kisakkozzuk őket :-)
Ez a lista úgy rossz, ahogy van.
1 - A Csabron sokkal jobban fizetett.
2 - Nekem az igazgatósági listán lenne a helyem, bár VIP titkos alkalmazott vagyok, tehát külsősöknek juttatott papírokon nem látható. Monnyuk a pénz az naggyából stimmel.
Téged viszont már vagy 3 hónapja nem láttalak a fizetési papírokon.
nézdd meg e-mailjaidet .......
meglepődsz , valami hasonló lesz:-))
Akkor az a 2,5 milliárdnyi kisbüfi biztos szétütögeti valamin a fejét,akik odaadták 26%-on...
itt az ideje, hogy a csődegyezségi ajánlatba belekerüljön az is, hogy az esetleges egyezség esetén a kiskötvényesek követeléseiért cserébe kapott konvertált részvényeket az említett 367-es árfolyamon vásárolják meg az intézményi befektetők vagy az adós társaság és akkor szavazunk, mint a gép :-)
krisz majd írj , mert én sem voltam ott
de néhány dolog nagyon nem tetszik ,
nagyok megegyeznek kicsik meg torkosborz módjára szívnak
Na ez az!! DE én miért nem?? A kis szemérmesek, nem merték leírni.... Látom, Te meg belekezdtél az élet nagy bölcsességei első kötetébe, mondjuk időd az van rá, így munkaidőben!? :-)
Hát akad egy-két olyan is: Molnos D, Dácz G. Csaba B. Bakacsi GY.
Ezt most komolyan kérdezed,
Akkor őszinte leszek veled.
***** rá hogy mi a ***** ******* csinálnak majd.
Én mostanában nem nagyon figyelem,esetleg olyan hírek is voltak az utóbbi hetekben,hogy energia
szolgáltatással is foglalkoznak még?
Mi lesz a leányok részvényeivel? Megmaradnak? Ha megmaradnak, szavazhatnak? Ez a lényeg, erről meg csend van.
Vigyázz,mit mondasz! TTT is ott van! :D
Anyagilag csábító az tény. De.
"Ha nem hinnénk el, hogy drága autót kell vennünk, mert attól vagyunk valakik, akkor nem kéne olyan sok milliót megkeresnünk, és akkor nem kéne annyi igazságtalanságot elkövetni más emberek rovására, nem kéne becsapni, kizsigerelni, vagy konkrétan meglopni őket. Így szabadabban fellélegezhetnénk."
Na jó,ez már esti mese kategória a mai világban :)
:-) Ezen a listán, csak a futottak még kategóriába tartozó egyének szerepelnek!?
ja, akkora játékos, hogy "a Társaság vezérigazgatója felett a munkáltatói jogokat 2014. december 31. napjáig a Felügyelő Bizottság elnöke gyakorolja." :-)