Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#607495 Kénes_Dénes Előzmény: #607476

Nem mertél elmenni, hátha a felrobbantom a helyszínt mi? :-)

Már a múltkor is megírtam: "A kapcsoltak és a Vindi az első. A többi nem lényeg. Az 1-5-10darabosok meg leghátul. "

A kis töklincék is kaptak valamit akik most ajánlották fel privátban azért, persze nem lettek túl fizetve ugye:

http://i.imgur.com/9UpUV39.png

Pedig mondtam nekik, hogy addig ajánlják fel amíg lehetett.

Nincs gááááááz, kisakkozzuk őket :-)

#607493 Kénes_Dénes Előzmény: #607391

Ez a lista úgy rossz, ahogy van.

1 - A Csabron sokkal jobban fizetett.

2 - Nekem az igazgatósági listán lenne a helyem, bár VIP titkos alkalmazott vagyok, tehát külsősöknek juttatott papírokon nem látható. Monnyuk a pénz az naggyából stimmel.

Téged viszont már vagy 3 hónapja nem láttalak a fizetési papírokon.

#607479 Vigkrisz Előzmény: #607476

itt az ideje, hogy a csődegyezségi ajánlatba belekerüljön az is, hogy az esetleges egyezség esetén a kiskötvényesek követeléseiért cserébe kapott konvertált részvényeket az említett 367-es árfolyamon vásárolják meg az intézményi befektetők vagy az adós társaság és akkor szavazunk, mint a gép :-)

#607476 prfecó Előzmény: #607380

krisz majd írj , mert én sem voltam ott

de néhány dolog nagyon nem tetszik ,

nagyok megegyeznek kicsik meg torkosborz módjára szívnak

#607420 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #607397

Na ez az!! DE én miért nem?? A kis szemérmesek, nem merték leírni.... Látom, Te meg belekezdtél az élet nagy bölcsességei első kötetébe, mondjuk időd az van rá, így munkaidőben!? :-)

#607405 Grizzly Géza Előzmény: #607403

Ezt most komolyan kérdezed,

Akkor őszinte leszek veled.

***** rá hogy mi a ***** ******* csinálnak majd.

#607403 Kiss Zoltán Előzmény: #607396

Én mostanában nem nagyon figyelem,esetleg olyan hírek is voltak az utóbbi hetekben,hogy energia

szolgáltatással is foglalkoznak még?

#607402 cédrus Előzmény: #607382

Mi lesz a leányok részvényeivel? Megmaradnak? Ha megmaradnak, szavazhatnak? Ez a lényeg, erről meg csend van.

#607396 Grizzly Géza Előzmény: #607378

Anyagilag csábító az tény. De.

"Ha nem hinnénk el, hogy drága autót kell vennünk, mert attól vagyunk valakik, akkor nem kéne olyan sok milliót megkeresnünk, és akkor nem kéne annyi igazságtalanságot elkövetni más emberek rovására, nem kéne becsapni, kizsigerelni, vagy konkrétan meglopni őket. Így szabadabban fellélegezhetnénk."

Na jó,ez már esti mese kategória a mai világban :)

#607382 Vigkrisz Előzmény: #607375

ja, akkora játékos, hogy "a Társaság vezérigazgatója felett a munkáltatói jogokat 2014. december 31. napjáig a Felügyelő Bizottság elnöke gyakorolja." :-)

#607380 Vigkrisz Előzmény: #607376

én sem voltam ma, de a mai kimenetel - elvi javaslat átmegy - már borítékolható volt

az IT/FB meglepi volt a közleményben