Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#62179 Mercurius Előzmény: #62174

Szubjektív dolog, de útszélén villogó autók közül luxus audikat látok leggyakrabban...

#62177 Mercurius Előzmény: #62172

Nekem van egy üveg Jerez-i sherry félretéve a Genesis Jerezi gyár alapkőletételére... egyre régebbi a bor... végül többet fog érni, ha így folytatódik, min az összes részvényem. Lehet ezt fedezeti ügyletnek tekinteni? :-D

#62176 obama Előzmény: #62172

most eszembe jutattad az egyik barátom fenyőborát:) Az is nagyon finom.

#62174 obama Előzmény: #62170

az lehet, de én a motorelektronikára gondoltam. Mindegy meg kell venni fapadosan:)

#62172 Kissherceg Előzmény: #62169

nem, arra már nincs pénzem :))) muskotály, félédes, ilyen kis jófajta asztali. A jobbakat már félreteszem pincébe, múltkor bontottuk anyámmal késői szüretelésű hárslevelűt - egyik kedvencem - akkor vettem észre, hogy már 2002es, nem kéne csak úgy kortyolgatni. :)

#62166 Kissherceg Előzmény: #62161

Mai nap örömére ittam egy üveg tokajit...

Mondeo tetszik, főleg sti modellek, sportos, 18as felnikkel. Gyönyörűek.

#62163 obama Előzmény: #62161

a 3.0 tdi az tuti, azt dicsérik a totalcaron is, ha ilyesmi kategoriára gondolsz.

Re: stilusosan távozott Bill...

#62153 Mercurius Előzmény: #62057

Ültem ma egy full új Ford Focus 1,8 TD Ghia-ban, az sem volt rossz... Mondeo mégjobb.

stilusosan távozott Bill...

#61348 Sumér harcos

Egy bangkoki hotelszobában holtan találták csütörtök reggel David Carradine-t, aki Quentin Tarantino Kill Bill-jében Uma Thurman ősellenségét, Billt alakította. A 72 éves Carradine június 2-a óta tartózkodott Thaiföldön, ahol éppen a Stretch című filmet forgatta. A színész szerda este, június 3-án nem jelent meg a stábbal közösen tartott vacsoránál, kollégái azonban azt hitték, hogy Carradine idős kora miatt pihent le kicsit. A színészt a szálloda alkalmazottja találta meg csütörtök reggel 10 órakor. A rendőrség jelentése szerint ekkor már legalább tizenkét órája halott volt. A halál okát még nem állapították meg; lehet, hogy a színész öngyilkosságot követett el, de felmerült az idegenkezűség, illetve az is, hogy szexuális játék áldozatává vált véletlenül.

A rendőrség első feltételezése az volt, hogy a halál oka öngyilkosság, ugyanakkor Carradine felesége és menedzsere ezt vitatják. Az öngyilkosság ellen szól, hogy a színészt meztelenül találták meg a hotelszoba gardróbjában egy zsinórral a nyakában és egy másikkal, amely a péniszére volt tekeredve. Nem zárható ki az idegenkezűség sem, de az is elképzelhető, hogy Carradine saját szexuális játéka áldozatává vált. A rendőrség nem talált arra utaló nyomot, hogy valaki erőszakosan hatolt volna be a hotelszobába. A boncolást pénteken végzik el, ennek eredménye egyelőre nem ismert.

Re: CFA

#60726 Kissherceg Előzmény: #60723

Én is csak pf fórumon és tőzsdefórumon olvastam róla. Néhányan tán számolgattak is az ügyön :)

#60724 ilonka Előzmény: #60722

jaj,csak azt ne!!!!

akkor majd be fogod írni,hogy :

-nah, ezt se finn anyanyelvű írta...:-))))))

#60723 Sz.bence Előzmény: #60710

Az igen:) én credit derivatívákról közgazdász létemre a suliban soha nem hallottam. tudtuk mi az a kötvény, részvény, opció, hati meg swap. esetleg 1-2 spécibb opciót megemlítettek. de amikor előszőr találkoztam olyannal h bond future option akkor azért pislogtam a monitor előtt:) és akkor ez még egy nagyon egyszerű példa volt