Megane francia... :)
Kiat magyar srác tervezte :)
Megane francia... :)
Kiat magyar srác tervezte :)
na ezt nem is tudtam,hogy ebből is lesz cabrio...rákeresek.
valóban kicsit kopogós,de a formát nagyon eltalálták...
kicsit árban talán lehetne mélyebben...,hiszen az 1.6diesel 3ajtós kia olyan áron kapható,mint pl.egy megane kombi diesel 1.5....hellyel-közzel azonos felszereltség esetén...
akkor már melo + vizsga :)) népítéletet olvassd kiaról, Én is írtam egyet. :)
Áhh, holnap nem vagyok, gyereket én viszem suliba, mert az anyjuk a lányomat viszi orvoshoz.......
Hétfőtől üzemelek:))
bazzzz ez elég tré...
:))
Harcos - és elhatárolódtak mszp kampánytól, így kötelesség Kia venni :D a pro ceedről beszélsz, nekem nagyon tetszik szintén, de ami nagyon ütős a c'eed cabrio terve. Össze kellene kapni magam a tőzsdén, 2év múlva gyártásban lesz :) keressetek rá googleben, sztm nagyon pimpen néz ki.
Belül is jó az autó, váltót szeretem, egyedül anyagok kopogósak illetve a kormány nekem túl vékony, szóval bőrkormánnyal érdemes rendeln.
egy ismerősöm hyndai kereskedő. Hófehér santa fee. Meg tetszik az y30-is.
báázzki
itt mindenki 120kg?meg 2méter szinte?:))
http://chartcenter.hu/blog.php?bloggerid=1353&id=3036
Ti ezt olvastátok?
És kit olvastok?
Csak a neveket és számokat nézzétek...
ezt a kia ceed-et 3 ajtóval hófehérben lefóliázva,szép kerekekkel már én is megcsodáltam többször....
meg nem utolsósorban,meglepően jó reklámokat prezentál a KIA,természetesen vsz:)
Józsi,
A régebbire.
Herci,
Kezdem magam árnyékban érezni a rámnehezedő tömegek és méretek miatt ...
:)
Korábban (én naív lélek!) azt hittem, nagydarab vagyok a magam 185 cm és 113 kg méreteimmel. Be kell látnom, fejemre nő az ifjúság. Én meg csak vénülök, kopaszodom, szakállat növesztek és pocakot eresztek ...
:)
meg 2 beretta :D:D
Józsi holnap meddig vagy bent? Vizsga után lesz időm és beugrom hozzád. :) Kocsit is megnézheted, belül most koszos, de kívül szép :) Van hozzá XR csomag (optikai cucc csak), szeptemberben terveztem ,hogy megrendelem hozzá, de....
teljeskörű, múltkor megállt a kocsi, Assistant 25perc alatt ott volt, műhelyben tudok ajánlani kontaktot, egy végtelenül tisztességes emberhez kerültem szerencsére. Viszem nem sokára kötelezőre, ami kb 35k, az illető kap egy jó üveg bort :)
átrozsdásodás meg 12 azt hiszem.
kia-t én is néztem, ez a 7 év garancia teljes körű?
Állt egyszer melettem a lápánál egy olyan mint neked van, kicsit megvolt csinálva, semmi spoiler, csak szép fény, jó kerekek, sötét ablak, megcsodáltam, megvártam míg elindul, hogy láthassam milyen típus........
meglepődtem.
Pocakot imádják a csajok:)))
Ő lesz az, szerintem.
De te melyikre gondolsz, az újabbra, vagy a régebbire.
Mondjuk nekem a régebbi jobban tetszik........
Ne izgasd magad, az én 191 centimhez is 112 kiló csapódik.
:D:DDD:D bazzeg.... mérési már necces :D
pislogot a bátyám uram :)