ez csak kis tasli volt
ez csak kis tasli volt
igy igaz...
na, most meg nekiállt zuhanni..bravó :pffff
nagyon illikvid a piac, nem lehet sokszor pozit nyit és zárni... Több hét/hónapra kell kalkulálni pozíció felvételkor
na, teliraktam a könyvet lefele ilyen aprócska csomagokkal...hátha valami csurran-cseppen :_)
most viszont nem tudom hogy merre - az - arra.....
beálltam enni 18.800 alá...de futures megyeget lefele...lejjebb álltam.
de igazából nem tudom hogy mi legyen. Bux szerint támasz fölé értünk tegnap. tehát fölfelé.
tudom...ha töke egyértelmű lett volna minden, akkor minden utcasarkon egy Ferrari állna :-)
ilyen embert én nem ismerek...
(nézd meg hány szop@tás volt abban a tök egyértelmű LE-ben)
Persze legyen, csak előbb még bukjunk alá egy picit.
Talán nem volt őrültség ez a 919-es bővítés :)!
Szép kör volt.
Ezzel a 1312-vel valahogy nincs szerencsém, ebből az esésből kimaradtam, azaz azért leskalpoltam a múlt héten 10e ft-ot.
Amerikaiak se normálisak....egy két éve tartó rally végén még képesek egy nagy 1 % os emelkedésre is a nagy SEMMIRE ..de hát legyen :-)))
Hogy ne csak duma legyen 919-en bővítettem egy kicsit. Nagyon azért nem fogom elengedni felfelé, de ennyit megér ez a kör nekem.
köszi srácok....nektek is összejön ne aggódjatok, csak türelem kell hozzá.
átment minuszba a derivatív számlám..ma nem tudok semmit csinálni már...lehet jobb is :-))
BRAVO! ügyes kör volt,pénz a zsebben,és a legfontosabb hogy profit,nem pedig minusz
nekem hatim nincs,kétszer megtréfált és azóta nem igazán tudtam bele visszaszálni, de ez legyen a világ legnagyobb problémája :)
Eur/USD -n lehetett eddig is szépen keresni...1.37 -ről jött már eddig is lefelé..
aki kiépített egy pozíciót agyon keresheti magát.
Én egyelőre lezártam a shortokat. 730-780 -on.
Nem volt rossz menet : 19.600 - 18.755 ig. majdnem full tőkével.
bár zárhattam volna tegnap 18.700 alatt is....ez van..
ma már nem csinálok semmit...várok.