Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#606400 macika Előzmény: #606398

aha üres alupalackokat meg vásárolnak

és forgalmaznak, amit eddig nem

pont a stafétagáz volt a biztonsági zászlóshajó

erre veszik az amúgy eu szerint már évek óta kivonandó alut

na mindegy

blogos bekattant már henry hubbal jön megint )))

yoszar euró 300 felett tartósan

#606399 Hathor Előzmény: #606398

A másik, hogy pont elég idejük van felkészülni, ha lesz is valaha is valami ebből a csökentésből. Felkészülnek, kiépítenek, bővítenek, vagy leépítenek és lezárnak, mást bővítenek.

Tök mindegy..

másik, megvalósulás sehol.. 10hírből egyet kell keresni, ami foglalkozik ezzel a témával. de Trollok felkutatják, megvalósulás meg tolódik folyamatosan.

Nyáron meg ki akar disznót perzselni, fűteni pb-vel?

Főzéshez 500FT anyukámnál havonta társasházban a gázátalány.. ahhoz sokat nem használnak.

#606398 Zotya32 Előzmény: #606397

szerintem pont nem számít a keg-nek....

gázpalackot ezek nem forgalmaznak, hisz a töltőüzem sem megy, a stafétagázt is leépítették...

#606397 macika Előzmény: #606384

le vagy maradva

a blogos szerint nem számít az a kregnek

de azért nyomja mint süket a csengőt )))

#606390 Hathor Előzmény: #606384

El van maradva Németh Szilárdod..

Tegnapi hír:

"Rogán Antal elmondta: a palackos gáz árának csökkentését is megvalósíthatónak tartja az év második felétől, "

Előtte még április volt, majd július, most meg talán megvalósítható az év második felében.

Még mindig semmi, így még a 2014es eredménybeszámolóban sem fog mutatkozni a pb gáz csökkentésből származó veszteség, már ha lesz is valaha.. :D

#606384 cédrus Előzmény: #606382

Nem akartam már beírni, nehogy elvegyem a kedved, a jelentőségét sem tudom, hogy mekkora, de tegnap mondta Németh Szilárd az m1-en reggel, hogy a palackos gáznál a csökkentés reményei szerint már áprilisban meglesz. De nem követem az egészet, a lényeget mindketten tudjuk: 43 felett menekülni fogsz szépen, csak ha sikerül valami limites kamurallyt csiholnod, akkor vársz még egy vagy két napot felette. Aztán hirtelen már nem is lesz olyan nagy sztori ez, és keresed az újabbat...

#606382 Hathor Előzmény: #605779

"Na megérkezett a Trollok hármasa :D

Édes együttállás pozició nélküli árfolyam esés szurkolásnak :D"

A trollok ha csődölnek, együtt állnak hármasban, akkor mindig történik ellenük valami...

tudtam..

Múltkor mondja mackó 32es nyitás, aztán 35 lett anyitás, és 40re ment, aznap 11%ot, 32es nyitástól 20%ot két órán belül :D

Most csődöt mond Sly, maci még a rezsi csökkentést keresi.

Megnéztem esti híreket. Konkrétan csak két szolgáltatásról beszélnek júli 01-től, ez a víz, szemét szállítás.

Pb-ről egyik hírben sem szóltak..

Mindegy, mentünk 8.8%ot fel..

lássuk a folytatást :D

#606372 Sly-- Előzmény: #606368

Főleg van itt triplázódó hülyeség a köbön és lesz triplázódó bukta.

#606368 Hathor Előzmény: #606297

:D nem hát.. Van itt zsé kérem, triplázodó árbevételek.. Javadalmazás itt, Visonkában. Árfolyam meg padlón. Mire? Trollok kipakoltatására?

#606253 Hathor Előzmény: #605993

"a konstellációs tippeket kérjük megtenni"

hogyan áll a konstenllációja Mackó úr?