Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#606365 banyaiz Előzmény: #606360

Még 15-én lementem a garázsba az autómba (mondták ne hagyjam el) azóta ott vártam kimentsenek nem tudtam írni. :)

Nem volt semmi extra keveset voltam gép előtt. De látom Telónk nem akart száguldani , Otp-ről nem is szólva.

#606360 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #606359

Azért gondoltam, mert úgy eltüntél mint Téltábornok a havazásban (persze tudom, hogy Ő fábruár 28.-án ünnepélyesen beszüntette a telet)

#606359 banyaiz Előzmény: #606350

Dehogynem, itt rendben volt minden, még bm sms-ét is megkaptam 15-én vagy mikor, hogy maradjak az autómban. :)

#606348 banyaiz Előzmény: #605877

Arra gondoltam felhívná ukránokat, hogy gyerekek az ilyen szitut úgy kell kezelni, hogy .... és megosztaná a tapasztatokat és erről és készülne egy videó, na ezzel lehetne megkoronázni a sztorit . :)

#606068 Csusza Előzmény: #605909

Ezeken tényleg kár rugózni, mindegyik használja ezt a módszert a népszerűsége érdekében.

Talán csak bajnai a kivétel, ő egy tiszta, nem hataloméhes, szakértő ember.

:-DDD

#605943 prfecó Előzmény: #605929

ha nem jól kezeljük autósok a helyzetet , kiderül szándékosan torlaszoltuk el az utat, mert a március 15 -i ünnepségek elleni tüntetésre készültünk Ausztriába megünnepelni :-))

tudjátok , most már bírságolni kell ,mert szarban van az államkincstár ))

#605900 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #605892

Ne bántsd 0.Ferencet! :-) Meg mikor vitya találkozott a "diákság képviselőivel" , oszt jól meghallgata a problémáikat.

Re: Ausztriai visszhangok

#605899 Wall street Előzmény: #605896

És Pintértől sem volt szép, h délelőtt 11-kor kap észbe.... miközben egész éjszaka emberek zsázai ott fagyoskodtak az autójukban.... ja és egyébként ez várható volt... és fel lehetett volna rá készülni időben... és sok civil miatt nem fagytak meg az emberek, nem mások miatt... !

#605897 prfecó Előzmény: #605873

srác ( sofőr)egész biztos Waberersnél gépkocsivezető és Erdélyben született

lány meg kiment vele , mert 3 napos ünnepbe belefért ( gondolom a Budapesti központban ismerkedhettek össze )

mondjuk én is meglepődnék két TEK-es kocsi kisérete mellett filmsztár lennék ME mellett

Re: Ausztriai visszhangok

#605896 Wall street Előzmény: #605420

Hát gondolom az osztrák kamionok miatt jöttek át jobban.... egyébként is szégyen, h hogy más ország teszi meg helyettünk, amit nekünk magyaroknak kellett volna... és nem hinném h pont Nyugat-Magyarországon ne lett volna egy hókotró sem... amúgy érdekes dolog, h pont most nem volt hókotró amikor esett 1 méteres hó, de mikor esik 2 centis hó , akkor üzemelnek a hókotrók...

Az SMS is egy vicc volt.... nem kell elszállni, lehetnének egész évben ilyen figyelmesek velünk nem ? pl amikor veszik fel az emberek a svájci frank alapú hitelt....

#605892 Csusza Előzmény: #605888

Tudod, olyan ez, mint amikor fletó kigombolt ingben ette vendéglátóinál a pörköltet Ózdon. ;-)

#605891 Csusza Előzmény: #605857

A cikk vége: "...Mint ahogy politikai témákra sem bukkantuk a fiatalember falán"

És ennek mi a jelentősége? Nem értem, olyan fontos leellenőrizni, hogy "politikailag megbízható"-e?