Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: Skullcandy

#606331 Bendeguz Előzmény: #606324

KEGcsegtetsz? :)

RBBJ: a SKUL naposon elég jól fest, amit én árbocnak láttam, annál mégis úgy döntött, hogy felfelé jön ki. Tegnap benne volt a mai plusz, de nem voltam gépnél, nem figyeltem.

Óráson erősen túl van pörgetve, 10 percesen Fibo célárat elérte, vissza is korrigált 38,2%-ra, innen ha továbbmegy, kerek 6 dolcsi jöhet! Lehet ráspekkentek én is :)

Továbbá szigetforduló? Két rés között hagyták a múlt hetet. Mi van az új CEO-val? Jó lesz?

#606326 Fornit Előzmény: #606248

Darling? :))

Szinte látom:

- It was a good job boys.

- Thanks Darlin'!

Cunci kapitány (fekete vipera)

#606303 rbbj11 Előzmény: #606301

az biztos, h. VIP beszállót csináltak. Amcsiban is legalább akkora zsugák vannak rv-kel, mint bet-en, csak itt (számomra) elfogadható szabályok keretei közt

#606301 Janicroft Előzmény: #606269

Szerintem sanszos hogy amikor a volt CEO arról beszélt hogy milyen nehéz lesz újat keríteni és hogy ilyen helyzetben a vállalatok nincsenek a legjobb állapotban, stb, azzal tényleg egy beszállót készítettek elő az új CEO-nak illetve ha személyesen nem is neki akkor a köreinek...

#606269 rbbj11 Előzmény: #606248

én még mindig tartom, de nagyon necces a 6-os szint. Az TA alapján is egyértelmű volt nekem, h. 6-ig visszamegy. De utána??? TA alapon utána jöhet új ATL....szal nagy dilemma lesz 6 közeledtével

Re: Hozam...?

#605359 rbbj11 Előzmény: #605293

melyik portfoliora?

Topicban elkezdett tradek-nél megtalálod arra a portfólióra, erre pedig nem számoltam ki, nem is tartom nyilván

#605358 rbbj11 Előzmény: #605271

bárhol mehet a "chat", csak leírtam, mint információt :)

A stopot pedig oda rakom, amilyen veszteséget nem viselek már el vagy ami alapjaiban más háttérfolyamatokat magyaráz, mint az elképzelésem. Ez sztem 5 alatt lesz nekem

Hozam...?

#605293 lagwagoner

Most mennyi a szummázott (realizált és nem realizált) hozam? 2011 őszétől indítottad ugye a portfoliót?

#605271 Bendeguz Előzmény: #605237

Melyikben mehet a chat? Nekem 8, itt te vagy a gazda :)

Stoppot ilyen papírnál nem tudom hogyan s hova érdemes tenni. Az ilyen volatilitásoknál jellemző, hogy kiverik, esik 10-20%-ot, majd visszajön majdnem nullába és árbocot építve tovább esik. Most légy okos Domokos, ahogy a mondás tartja :D

#605237 rbbj11 Előzmény: #605181

persze, lehet, hogy cs.a. lesz :)

Ahogy már írtam, főleg ez a topikom nem a TA kereskedett papírok gyűjtőhelye, épp ellenkezőleg.

De kösz a jelzést, 5 alá berakok stopot

#605181 Bendeguz Előzmény: #603436

No rákukkantottam. Nem fest jól megint, az árbocszalag végéhez közeledik, ami ennél a pappernál gyakorta valós fenyegetés és mehet le újabb 20%-ot. A dupla aljas spekid jó lehetett volna, de a kitörés nem volt meg, így ez nekem még vakmerő tett lett volna, ha megjátszom. Dióhéjban ennyit tudok elmondani.

#604306 rbbj11 Előzmény: #604303

én indikátorokat már jó ideje egyáltalán nem figyelek.

TA-t is csak azután, ha fundát érdekesnek találom v. vmilyen sztorit látok a cégben. Tehát csak megerősítésnek és a pontos időzítés meghatározásához nézem.

Ismét nem csináltam készre a portfóliólistát....de amikor újra folytatom, és ha a leírtaknak megfelelően érdekes lehet, felhívom rá külön a figyelmed.

#604303 Bendeguz Előzmény: #603856

Hol nézel új papírok után? Engem főleg olyanok érdekelnek, amiket nemrég nagyon meggyepáltak, de technikailag egy longos alakzat kitöréséhez közeledik. Indikátorokkal megtámogatva offkorsz.

#603856 rbbj11 Előzmény: #603840

sok volt, elköv. 1-2 hétben az esés harmadát biztos visszadolgozza, de utána nem tudom, mi lesz. Nagyon ronda TA alapon, és fundásan is alig olcsóbb, mint az átlag (ha elfogadom a vezetöség prognózisait). Pár hónapos távlaton nem látom, h. érdemes lenne belevenni. Spekiknek talán, SC-re is számítva