Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: végkiárusítás

#606307 Bendeguz Előzmény: #606277

elmentem megnézni, ki van fosztva. állítólag szombat óta tart az akció és még szombat hajnali nyitás előtt a vezetőség kifosztotta a minőségi szeszes polcokat. amit vettem:

Vylyan Kakas Rose 2011 - 739 Ft

Vylyan Herka 2011 - ? nemtom mennyi volt, mert véletlen pont a Chadonay-t tettem fel a pultra és azt mondtam 4 egyforma van. Tök véletlen jött így...

Vylyan Chardonay 2009 - 749 Ft

Disznókő Tokaji késői szüretelésű Furmint 2009 - 1159 Ft

Ezekből a fentiekből még van sok!

végkiárusítás

#606270 Krumenaker

A Mammut 1 alagsorában bezár a Match szupermarket, és kiárusítanak. Minden alkoholos ital 50 %-os áron kapható.

Ma vettem borokat, Wunderlich, Laposa, Juhász testvérek, Dobosi... Több aranyérmes is akadt közte.

Re: nincs cím

#606257 picirigo Előzmény: #606188

Ahogy beszéltük kinézünk egy "csodás" májusi napot (amikor ha összeesünk a pince sarkán sem fagyunk már meg) , és majd MI páran felülbírálunk!!! Nem hiszek én ezeknek a nagymestereknek:))!....féltékenyek

#606243 KawaBazsy Előzmény: #606230

Voltam Bonyhádon a múlt héten, de tudtam h nagy melóban vagy, nem akartalak zavarni.. :-)

#606189 kerikoma Előzmény: #605234

Beszélhetünk róla:))

Egyébként mindenkinek köszönöm, Ti voltatok a legfőbb bírák:-))

#606188 kerikoma Előzmény: #605361

Igen jól ráéreztél, a rosé nálam is arany lett volna. Olyasmit írtak, hogy üde, kellemes ízek, kicsit gyenge alapanyag és pici szabad cukor is maradt benne, amit én pl nem éreztem egyáltalán, de olyan bírák voltak, akik nagyon nagy borászok Szekszárd és környékén, így hiszek nekik:-))

#606186 kerikoma Előzmény: #605182

Igen mindenképpen kortyolunk belőlük. Most az időjárás miatt a metszéssel nagyon el vagyok csúszva, és ahogy látom a időjárás előrejelzést még el is leszek sajna:(

#606184 kerikoma Előzmény: #605144

Nem, nem:-)) Sok idő eltelt Erdőbénye óta és ez a szürkének előnyre vált, a merlotnak nem...

#606182 kerikoma Előzmény: #605143

Köszi elfogadom, ízom benne, hogy egyszer találkozunk, csak jót meséltek rólad a srácok:-)

#605361 picirigo Előzmény: #605138

Tudtam és gratula!!!!! Rose-val mit műveltél, hogy lecsúszott az aranyról :D????

Ja, és április-májusban nem csak az okleveleket szeretnénk ám látni !!!!

#605273 Bendeguz Előzmény: #605234

Még nem voltál közöttünk, de október körül szokott lenni a Stoki VIP találkozó Erdőbényén Csokigyáros barátunknál. Kerikoma oda hozott a saját boraiból és mindenki el volt tőle ájulva, mert valóban kiváló! Most hétvégén nyert velük 5 érmet :)

#605234 prfecó Előzmény: #605140

nem tudom miről van szó pontosan, de borkostolást mindig vállalok .

házi sajt , házi alma meg pálinkája mindig van ............

#605182 Bendeguz Előzmény: #605138

Óriási gratula! A rosé és a kékfrankos nekem nagyon bejött, a szürkebarátra nem emlékszem :D Bennem a fehérborok amúgy se hagynak mély nyomot. Remélem kortyolhatunk belőle hamarosan! :))) SZép volt Kerikoma!

#605144 Fornit Előzmény: #605138

"Tudtam javítani még egy kicsit rajtuk."

Cukor, ahogy Bazsyval javasoltuk? :))

Vagy Waszi küldött pár tablettát?