Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#606341 Tőzsdeebihal Előzmény: #606302

Nálam van még egy ilyen rés 2012.05.06-án is, 1,3080-60 között. Mondjuk az is több hónapba telt, míg betöltődött és előtte még megnézte az 1,20-as szinteket is.

jahh :) ha meg nem jön a…

#606315 Borska

jahh :) ha meg nem jön a burítosz :) akkor a ciprusi para után egy esetleges usa megerősítésre akár ujabb menet is indulhat, na az megint érdekes szitut szülhet,hisz akkor a mostani shortosok zárásai röpíthetik az indexeket, de hogy ez mennyire hat Mo-ra az örök dilemma......

a nemzetközi indexeknél …

#606308 Borska

a nemzetközi indexeknél pedig ( legalább is nálam ) az igazi morzsolódás akkor kezdődik ha:

-DAX 7820 alá bucskázik a héten illetve a köv héten

-SP 1520 alá

..... oszt hogy így lesz-e az majd kiderül

( pozik forint gyengülésre játszó keresztek 222ről és 289ről, dax short egy 7981ról egy 7828ról, illetve eurusd short1,2956ról és audjpy short 98,34ről )

figyelmeztető jel : amió…

#606302 Borska

figyelmeztető jel : amióta figyelem a forexet ,igen ritkaságszámba menő eset hogy egy vezető kereszt ,mint az EUR/USD egy hétnél tovább hagyjon nyitva vasárnapi gap-et, ha jól emlékszem tán egyszer fordult elő 2008 őszén (remélem nem tévedek )miután tudjuk mi jött.... apró momentum hogy az egyéb carry keresztek már visszatöltötték a maguk rését,de rendre fordultak is róla ( spec ez most yen esetében nem igazán előrejelző szerepű a gazdasági beállítottságuk miatt,de figyelemre méltó )

az akkori TA fordulatra meg is jött a funda hír az LB csődje és a kibontakozó ingatlanválság

hosszú folyamat vezetett újra a csúcsig,de mint köztudott az olcsó hitel hajtotta profitéhség volt a fő mozgatórugó,nem pedig a mögöttes gazdasági produktum

a mai helyzetet szemlélve amennyiben a folyamatok ezen az úton mennek tovább és a ciprusi dolgokat funda tényként kezeljük (márpedig nagyon azok,sőt precedens értékűek ) akkor beza jó lesz ha óvatosan kezeljük a longokat és ha az élet úgy hozza hagyjuk őket kistoppolódni

erős figyelmeztető jelek ezek tekintve a BÉT-et hisz az itthoni amúgy sem befeketetőbarát légkör további külpiaci szürkület esetén komoly,nagyonkomoly romláson eshet át

.... egyszerűbben szólva,ha nem változik a világ 1-2héten bellül, akkor minket baltával fognak szétvágni, nem nézve bluet avagy kisrészvényt, szétcsapják a tőzsdét ,ugyan úgy mint a HUF-ot is az eddigi forintgyengülés a kamattámasz kirántása miatt volt, ha erre rásegít egy euró para akkor a 320as szint keserűen visszasírandó átmeneti álomás lesz,nem beszélve USD/HUF cuccról

ÓVATOSAN A LONGGAL, már legalább is szerintem :) lehet zavarosba halászni ,de ha hosszabb távon talpon akar maradni az ember akkor nem biztos hogy megéri

és akkor konkrét tippek az elkövetkezendő 2-3 hónapra( ha nincs politikai, illetve gazdasági fordulat EU ügyben )

- EUR/USD 1,15- 1,20

- EUR/HUF 320-340

- USD/HUF 270-300

- HATI 14500-15000

igen szürke forgatókönyv, de ha valóban nem történik valami, akkor a bekövetkezésének valkószínűsége el kezd nőni

#606251 macika Előzmény: #606215

holnap réssel le a dupla aljból ami nem is volt

az sp elliott ötös hullám vége (még mindig)

#606202 Matahary Előzmény: #606197

Kis erőgyűjtés volt, hogy tudjon esni.

Talán az oti zászló is nyekken, ha végre 450-et töri.

#606197 BudFox Előzmény: #606046

rezgett a léc picit hogy zárom a shortokat, de SP futures megint elgyengült minuszba..úgyhogy még futtatom tovább a shortot.

#606131 BudFox Előzmény: #606009

Csak a Ciprus miatt...különben már zártam volna szerintem a shortokat...

még várok picit...aztán lehet hogy lépek, még ma.

#606005 Hathor Előzmény: #605998

Miket nem olvas Macika..

Tudom, hogy az összes blog olvasásából táplálkozik.

Én csak a saját chartom nézem.