Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#60648 GáborGábor Előzmény: #60583

Ha komolyan kérdezel, akkor a Ford Mondeot ajánlom.

Semmi felesleges csicsa rajta. Egyszerü. Megbízható.

(én is éppen egy kombit hajkurászok - meglepően olcsón kínálják - majd holnap eldől, mégis milyen ...)

#60640 Lovax Előzmény: #60625

ML Mercihez képest szűkös :)

Amúgy tényleg egy nagyon jó autó. Többször használtam pár napig és abszolút megállja a helyét a tradícionális márkák mellett. A garancia meg az ára miatt meg pláne.

Ha lenne hétüléses, lehet azt veszem meg és nem a 307 SW-t.

@Amatoregy: biztos igazad van, ilyen szinten nem értek hozzá. Mindkét változat erős és gazdaságos és kellemes vezetni.

#60639 Amatoregy Előzmény: #60622

nem ugyan az a motor. Motorblokk igen, hengerfej és befecskendezés + elektronika különbözik.

Egész másképpen megy a hdi, mint a tdci.

Toyota, vagy Mazda. Ezek…

#60630 Ozzy_

Toyota, vagy Mazda. Ezek a legjobbak.

#60625 Kissherceg Előzmény: #60622

Nem tudom, de nekem a Kia nem szűkös, pedig szerény 194centi /100-130kilo között valahol lévő fiatal vagyok :), csomagtartóra gondoltál azt nem tudom, nekem amire az kell... :)

tanyasi lavór egy hungaricum :))

#60622 Lovax Előzmény: #60605

Mondeo tényleg meglepően tágas, 2.0 TDCI motorral dinamikus és gazdaságos is. Ugyanez a moci van 2.0 HDI néven a Pug 307 SW-mben és abban is nagyon jól muzsikál. Van taxis ismerősöm, akinél 250k-t futott 1.6 HDI Picasso-nak kutya baja.

KIA Ceed SW árában jó de szűkös, francia batárok (Laguna, C5) kényelmesek de garancia lejárta után nem tartanám meg. Használni persze marha praktikusak.

Opelből állítólag az új Insignia jó, a többi tök kényelmetlen, pláne Merga után.

#60605 Mercurius Előzmény: #60600

"Akkora segge van a Mondeónak, mint egy tanyasi lavór"

naigen, erről beszéltem az imént... bár tanyasi lavórt még nem láttam...

#60599 Mercurius Előzmény: #60598

Amúgy meg ha Skoda Mercedesz, :-) akkor az Octavia nem rossz autó semmilyen szempontból...

#60591 Brain75 Előzmény: #60585

Akkor már inkább az új honda insight. Az is hibrid és valamivel nagyobb mint a civic.

#60590 Kissherceg Előzmény: #60583

a civic kicsi neked és a családnak. Mondeo teszt most volt totalcaron, összehasonlították talán accorddal és passattal. Érdemes elolvasnod. Sztm pickup helyett egy land cruiserrel tényleg jól jársz, a legújabb típus 3literes dízel már 6-8misi körül vannak, ami még szintén jó :)

Én ajánlanám neked a kia c'eedet, de S merciből **** ég, hogy nem ülnék át az anyagok miatt, pedig maga a kocsi szenzációs, nagyon ajánlom bárkinek. Pedig olykor kaptőlem gyilkolást, de hihetetlen jó az úttartása, imádom :) A köv autom is ez lesz, csak nagy motorral és max tuning, hobbi autonak meg egy használ porsche boxster 5év múlva, amikor még olcsóbb lesz:D

Mivel azért megszoktad a jót és jó autokat, egy japán kocsi középkategoriája elég ütős váltás lesz. Honda accordok is jók ,de Mondeonál kisebbek jóval, mazda 6ot is dícsérik, de sztm drága....

Egyébként haverom apjának 2.2tdci mondeoja van 5,6liter fogyaszt a kocsi átlagban 5év alatt :)) Apja nyugodt ember, nem tudom hogy csinálja.... Gyerek tapossa neki, akkor 6,5