Majdnem könybe lábadt a szemem, de tényleg! :-) Mátyás király reinkarnáció??
Majdnem könybe lábadt a szemem, de tényleg! :-) Mátyás király reinkarnáció??
sztm is életidegen volt a kocsikázás, mert ettől nem lesz hitelesebb a történetük.
Száz kilométeres dugó alakult ki a havazás miatt az ukrajnai Lviv (Lemberg) és Rovno között - közölte hétfőn az Ötös Csatorna tévéállomás. A beszámoló szerint az emberek már második napja várakoznak, sokuknál kifogyóban az étel és az üzemanyag. A havat kézzel takarítják el, a munkát nehezítik a több sávot elfoglaló teherautók, kamionok.
Az Ukravtodora állami közútkezelő vállalat adatai szerint Nyugat-Ukrajnában három megyében is folytatódik az utak tisztítása. Lviv megyében hetven település van elzárva a külvilágtól, míg 194 település nehezen megközelíthető Voliny és Ternopil megyében. Ugyancsak az Ukravtodora tájékoztatása szerint a többi országos és regionális jelentőségű autóúton akadálytalan a közlekedés.
Ukrajna nyugati részére március 15-én zúdult nagy mennyiségű hó. A hóvihar és a havazás miatt öt megyében megbénult a közlekedés.
Valahogy nem volt életszerű. Nekem kinyitnának egy kékvillogós furgont egy nagy objektívvel és egy ME-el jobban meglepődnék. Ha Pintért is meglátnám meg is ijednék.
Pedig részben nagy húzás, részben becsületbeli ügy lenne a segítség felajánlása.
Mondjuk milyen durva lett volna ha tényleg csalja az asszonyt és egy ilyen videó buktatja le. :)
5 perc hírnév.
Azért annyira csak nem bolondult meg ez a Viktor, hogy statisztákkal rendez egy ilyen jelenetet. Bár kinézem belőle. Amúgy rendes dolog volt tőle felvette őket csak röhejes vsz ez a furgonnal furikázunk Pintérrel együtt az országban stílus , de legalább mutatta a néppel van a bajban. :)
Az igazán nagy arc az lenne, ha most elkezdene az ukránoknak (látom ott is zajlik az élet) tanácsokat adni , hogyan kell kezelni egy ilyen szitut. :)
http://hvg.hu/itthon/20130318_Megtalaltuk_o_Orban_Viktor_igazi_stopposa
Az interneten terjedő hírek ellenére nem szálasista, nem csalja barátnőjét és nem munkanélküli az a Cs. Hunor, akit barátnőjével vett fel autójába Orbán Viktor szombaton az M1-esen
HVG ilyet is tud? :)
Itt az eső, de plusz 4-5 fokot mutatott hőmérőm kocsiban, hó nem volt semmi utakon.
Lehet, hogy én szőrőzök rajta sokat, de nekem furcsa , hogy egy miniszterelnök egy furgonnal elindul és járja az országot, felvesz út mellett sétáló polgárokat stb.
Emberarcú vezető képet erősíti, de vhogy olyan erőltetett, és biztonsági szempontból hát necces.
Usa elnök páncélozott kocsijába vkit így felvegyen előtte vsz át kell essen az ükapjáig visszamenőleg egy nemzetbiztonsági ellenőrzésen. :) Jó Viktor azért nem egy ennyire veszélyeztetett elnök, de azért ilyet vsz testőrei fogják a fejüket ha ez nem csak egy színjáték volt.
Tudod mire emlékeztetett ez az egész cirkusz, a devizahiteles "megmentésre". Ott volt hasonló fejetlenség, kapkodás, összevisszaság stb. Még szerencse ez a hó téma gyors volt.
Nálunk itt most szakad az eső hó már csak nyomokban.
megígérem locsolni csak ide nagy Magyarország területére megyek
ha magyar , székely , román zászlók mellett EU zászlók is vannak nálam aért letartoztathatnak? és határon megvernek??
mert hallottam lovon magyar bandériummal ,magyar zászlóval már szabad közlekedni!!
Jp -t útbaveszem , tartozik még jó kis pálinkával))
http://index.hu/belfold/2013/03/17/na_hogy_allsz_sandor/
jó ez a videó... amikor az autót "mentik", azt nem értem, miért húzták ki egészen a szélére, oda, ahol még havas volt az út? miért nem hagyták a már sónedves aszfalton? :)
jó, max azért, mert talán nem volt még ott a tulaj, bár nem tudom, hogy ilyenkor nem lett volna-e célszerűbb felpakolni, és egy közeli parkolóba, vagy benzinkútra szállítani.
gyakorlógránáttal mész locsolni? :)
érdekes módon hazajutás 4,5 óra alatt tankolással + benzinkutpisilés +ecéssel sikerült
Viszont TEK sehol , Bakondi lenullázva , helyette hokotrók , útellenőrök,ahogy szokás egy autópályán.
Viszont Ausztria még mindig március 15-én röhög , hogy rohamrendőrök örízték állítólag Budapesten az összes objektumot és a hóhullást nem lehet ellenzéki diverzánsokra fogni.
Egyes "osztrák bulvár " lapok meg azt írják , ha egy kormány kölcsönkér pl. 20 hókotrót + homarót + 50 Vöröskeresztes embert nem illik a határon 6 órán át feltartoztatni , mert egy holtrészeg vezető nem tud / vagy nem mer dönteni.
Remélem Húsvétkor szabadon közlekedhetem az országban a" piros csoki tojás" miatt nem "tartoztatnak le, mint tilos pirotechnikai eszközt felhasználni szándékozó személyt.
Köszönöm!