Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#605517 Kissherceg Előzmény: #605505

fullos vw T5-el jár, testőrök Q7essel Feri jóvoltából. A transporter a fidesz tulajdona, azt használja.

#605506 taresz Előzmény: #605505

Ez a szolgálati szekere "kommersz" esemény alkalmával. Privátban Nissan Navara.

#605505 hosszhuszár Előzmény: #605482

testőr???

Hát maga a belügy feje ült mellette....

Ha ilyen autóval jár Orbán úr, akkor szimpatikus, de kétlem...

ez egy sima vw kisbusz, azt hiszem mixto, de nem az Ő fullos fekete járgánya, az biztos...

#605483 taresz Előzmény: #605475

Láttam a tv-ben. Marketingnek jó volt, bár nálam épp az ellenkező hatást váltotta ki.

#605479 banyaiz Előzmény: #605477

Szó szerint ráadásul. :)

Szimpatikus vhol, hogy elvegyül a nép között ilyen lazán. Csak megvan az esélye egyszer úgy jár mint Rejtő egyik könyvében az álruhás maharadzsa. :)

http://www.origo.hu/it…

#605475 banyaiz

http://www.origo.hu/itthon/20130316-az-m1esen-bandukolo-part-vett-fel-kisbuszaval-orban-viktor.html

Érdekes ez a videó. Nem tudom melyik a rosszabb, ha egy megrendezett videóról van szó, vagy ha ez tényleg így történt?

Ha nem volt megrendezve akkor az ország miniszterelnöke vezeti a kisbuszát , és ráadásul felvesz az út széléről egy teljesen ismeretlen párt kint a jeges tundrán? Ha ez tényleg így megy nem lennék azoknak a helyében akiknek Viktort kell megvédeni. Nem lehet egyszerű dolguk. :) Hol voltak a testőrök? Orbán és Pintér utaznak ketten egy kisbuszban és Viktor vezet ráadásul? ez lol ha tényleg így volt.

Urak Budán, a Városmajor…

#605472 hosszhuszár

Urak Budán, a Városmajor utca környékén járt valaki?

Milyen ott a hóhelyzet?

Asszony menne holnap arra...el kell, hogy vigyem?

Köszönöm.

Szerintem az egészről a …

#605466 Nyeretlen_Keteves

Szerintem az egészről a Csabika tehet. Egyszerűen rossz irányba fordította a hóágyúit!

#605456 Láma Előzmény: #605384

Urak. Azért én írtam választ az autósba, gumi témában, ha valakit érdekel.