Balaton északi part:
az utak jól járhatóak,hóesés elállt a szélfúvás mérséklődött.
Balaton északi part:
az utak jól járhatóak,hóesés elállt a szélfúvás mérséklődött.
ausztriában vajon mi a szitu? merthogy abból az irányból jött a hóvihar... bár arrafelé az ilyen idő, főleg a hegyekben mindennapos... :))
megijedtek a nyári gumisok :)
Mint a gumi nélküliek a fiatal lányoktól :)
Döbbenetes, itt Budán néhány cm hó, az utak sónedvesek, kásásak. Miskolcon 35 cm stb.
Sárvárról jöttem hazafelé Répcelakra
de most a 86 -os on egy szem autó sem megy..semmi.
Igen teljesen igazad van! Ez így ténylegesen a radar lehet.
De legalább engem megviccelt :)
vszínű csak egy kört fed le a radar, műholdképen kell megnézni, az mutatja a valóságot :))
Én nem tudom, illetve nem akarok ilyen közvetlen egyébb logikát meg politikát
fűzni a dolog mögé, de én vagy két hónapja rendszeresen figyeltem a radarképeket és nem tudom a mostanit mire vélni. Eddig teljesen máskápp mozogtak a csapadékzónák.
Most meg pl. a Köpönyeges radarkpen mintha egy Budapesti fókuszon, vagy fókuszból egy kör sugarában vonalak lennének húzva. Plusz az egész radarképnek van egy teljesen szabályos körgyűrűszerűsége.
miért lenne köze HARP-hoz??? :OO
Beszorult a medencébe....és akkor mi van?
Egyébként ha a nagy testvér okozná, az eleve ellentmondásos lenne, mert lehetett volna jó kis kormányellenes tüntetés ma, ami így garantáltan nem lesz....
A köpönyegen lejjebb kell görgetni az oldalt, hogy a többi, többekközt a radarkép is látható legyen.
én volt, hogy tegnap csak 1 m-re láttam, de ez nem gátolt meg 120 km levezetésében mindenféle mellékutakon :)
Bízok Istenben, az átfújásos nem látható részeken csak át kell hajtani 50-nel, bízva benne, hogy minden rendben lesz :)
Itt Miskolcon 35+ cm a hó.
De másról szeretnék beszélni.
Nézzétek meg az időképen és a köpönyegen a radarképet, és mondjátok azt,
hogy ez nem a "HARP" műve.
Az időképen a Radar /video animáció ( lentebbi kissebb radarkép) képet nézzétek.
Persze később már nem ezek a képek lesznek fent az oldalakon.
Vas megye:
Szevasztok.
mára úgy behavazott hogy inkább itthon maradtam, és ti hogy álltok ?
tegnap délután alig tudtam hazaérni...volt hogy csak 5-10 méterre láttam
Itt nálunk Heves megyében Eger környékén szakad a hó, most hagytam abba nem régen a hólapátolást... és hát nem a hó szakadásban kellene havat lapátolni/seperni, de hát már annyi esett, h már így is nehezen lehetett közlekedni, szval muszáj volt... és annyira esik, h akár most is elölről lehetne kezdeni az egészet... :) Tesóm meg... :D most nagy hószakadásba cseréli át a nyári gumikat téli gumikra vissza, mert úgy volt vele, h a hét elején volt 15 fok és már úgy sem esik a hó minden... :D Csúcs D
Most már van, h rohadjon meg, éjjel esett vagy 6-8 cm, mehetek lapátolni. S még nem is hagyta abba..
nem gondoltam, h. újra elő kell vinne még ezt a topikot...Gy-M-S megyében több helyen jégbordásak, átfúvásosak a településen kívüli mellékutak.