Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Lassan a 400-ról sem tud…

#605148 Courtney

Lassan a 400-ról sem tudom eldönteni,hogy kecsegtető vagy köccsögtető?

Re: nincs cím

#605127 banyaiz Előzmény: #605125

Az is érdekes lehet vsz , hogy osztalék után mit fog művelni.

Mert olyan osztalékhozam van rajta jelenleg és a várakozások bár osztalékcsökkenést jeleznek de nem felezedő osztalékot stb hanem 45-40 Ft-os osztalékot szóval még azzal is ilyen állampapír hozamok mellett nem látom benne a baromi nagy teret lefelé innen.

Pl tételezzük fel 400-nál lesz a szelvényvágás (negatív forgatókönyv) leesik 350 alá utána netán 300 -on fognak kereskedni a papírral miközben 45 Ft osztalékot várnak egy év múlva és a rövid állampapír hozamok 5% környékén mozognak? Az egy extrém esemény lenne vsz. Nehezen tudnám megindokolni , hogy miért kellene ez történjen.

Inkább azt, hogy vhol 400-500 között kellene maradjon még szelvényvágás után is és még az sem lenne egy hű de nagy optimizmus a jövőre nézve sőt.

Szerintem, de hát a nagyok majd eldöntik.

#605125 banyaiz Előzmény: #605102

Arra gondoltam igazán, hogy fórumokon lehet olvasni erről , hogy spekulálnak jópáran most erre az osztalék témára , bár hol vették az más kérdés.

Azt nem igazán tudom mennyi db fordult meg a tavaly decemberi leöntésben , és 400 fölé visszahúzásban. De emlékeim szerint sokáig nem volt 400 alatt. Az is, hogy azóta még mennyien tartanak ilyen vételt és nem dobták esetleg 400 felett. Gondolom vagy a fele akkor vásárolt mennyiség már azóta legalább egyszer gazdát cserélt.

Na mindegy is csak azt akartam kinyögni, hogy egyetlen alap ha vétel mellett dönt felszív annyit mint akik az összes fórumon kisbüfiként osztalékra spekiznek.

De most már tényleg érdeklődve várom mi sül ki ebből. :)

#605102 Kissherceg Előzmény: #605093

érdekes, hogy abban a leöntésben kb 3-4 emberre emlékszem, aki beírta, hogy vett 360 alatt. Magammal együtt :) Nem vagyunk tételek :)

#605100 macika Előzmény: #605092

355 "VIP", de még én is félek amióta CECE-getsz itt.

nem jó jel ez nekem, nagyon nem jó..

#605093 banyaiz Előzmény: #605079

Annyiban hasonló korábbi osztalékspekikhez a mostani, hogy jönnek az elemzések miért nem szabad megvenni, sőt miért kell belőle menekülni. 450-et alsó hangon várok, de az nagyon nagyon gyér vmi lesz ha csak addig megy.

Azt , hogy 400 környékén vágják le a szelvényt hát az vicces lenne, de nem nevetnék. :)

Sokan belevettek ebben a 355-ös öntésben látom fórumokon de hát ez ennél a papírnál nem tétel. Mekkora mennyiség lehet kisbüfiknél? Alapok mit fognak lépni az a kérdés.

Nem kapkodják el egyelőre de nézd meg pl egy index átsúlyozásnál sokan az utolsó nap zárásra hagynak mennyiségeket. Van még idő, 1 hónap múlva is dögrovás akkor az már gázos .

#605079 Pyxis Előzmény: #605073

Na azért ne legyünk telhetetlenek!

Volt VIP beszálló karácsony előtt, mikor egy nagy pakkot leépítettek. Ugye akkor indult a tippverseny is. Akkor vettem egy szép pakkot + Pannergyt. Onnan megvolt egy osztaléknyi emelkedés (nem tartottam a teljes pakkot 400-ig, de egész jól sikerült), majd 380-390 között visszaszálltam. Nem tragédia, ha felveszem az osztalékot és hagyom pihenni a kicsikét.

#605077 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #605066

Ajjjaj, efhábéééből tegnap én is vettem, igaz csak egy beköszönő pakkot (hogy minek azt nemtom) viszont most már jobban aggódom mint az Ejú. Jó lesz az is... majd másfél év múlva!

#605076 macika Előzmény: #605070

na bazzz!

megint együtt a csapat?

szóval akkor lassan a cs.a. híreket kell figyelni )))))

#605074 rbbj11 Előzmény: #605071

mi van, ha B verzió sem jön be? Tartod 300-ig C verzió szerint? Mert akkor rögtön eladom az összeset...

#605073 banyaiz Előzmény: #605071

Lesz vsz. Persze attól függ mi a komoly. :) Ezzel az osztalékkal már most 500-nál kellene járjon és szelvényvágásra kb a tavalyi szint környékén.

Ehelyett már azt is meg kell becsülni ha közelebb lesz az 500-hoz mint 400-hoz.

Mondjuk igen a hungarikumok (jegybanki téma, rezsi téma) ismét nem növelik a vásárlási kedvet.

#605071 Pyxis Előzmény: #605066

Ha-ha

Nem tesz jót a negatív magyar hírek armadája a Telkónak sem, amennyiben nem lesz komoly oszti rally, akkor jön a B verzió a vágási rés visszatöltésére való spekulálás. Nincs gáz !!! :D

#605070 rbbj11 Előzmény: #605066

"usa ATH, efhááábé ATL (ez a magyar fordítása az ATH-nak)"

:-DDD

minden nyomdás pénzt átraktam ebbe az osztalék pepegtetőbe

#605066 macika Előzmény: #605059

biztos meg van neki, a fene vinné már el de tényleg

gondolom valahol éppen CECE-get )))

.

bónusz:

másik éves hozam 300% kecsegtetése a remek efhááábéé ATL előtt 1 forinttal állt meg tegnap ott sincs gááázzzz! ,

usa ATH, efhááábé ATL (ez a magyar fordítása az ATH-nak)