Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Több mint 50 jármű ütköz…

#605036 Wall street

Több mint 50 jármű ütközött az M7-esen

Több mint ötven jármű ütközött az M7-es autópályán Szabadbattyánnál, a tömegbalesetben egy ember meghalt, a súlyos és könnyű sérültek száma negyven feletti - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

http://kuruc.info/r/2/109306/

Re: nincs cím

#605014 KawaBazsy Előzmény: #605010

Délen, Tolna megyében voltam ma, néhol elég szar volt a közlekedés, megmaradt az úton a hó, meg durva szél volt. Viszont itthon (Bp keleti agglomeráció) semmi hó nincs, csak víz.

#605006 Margaretta Előzmény: #605003

Nagykovácsiban, ami Budapesttől 6 km-re van nyugat fele reggel 9 óta egyfolytában esik a hó. Most -3 fok van és ahogy az imént elhánytam a havat, a mínusz ellenére a kő felületén olvad. Tök fura. Kb. 10 cm vastag.

Gondolom Pesten, ahol mindig melegebb van, mint nálunk, a leesett hónak sokkal kisebb hányada marad meg, ha ugyanolyan ideig esik.

Remélem, kimerítettem számodra ezt a témát:)

#604991 banyaiz Előzmény: #604282

De jó, hogy lecseréltem a téli gumikat múlt héten. :)

Hétvégi harcsázásnak lőttek úgy nézem, mentünk volna éjszakára . Hát szolíd mínusz 7-8 fokokat jósolnak. Nyeh ez nem hiányzott.

#604282 Kiss Zoltán Előzmény: #604030

Az Alpokalja most kimarad,de a sat24 alapján az ország középső és keleti részén akár komoly hó

is lehet!

Lehet, hogy mégiscsak a …

#604030 Margaretta

Lehet, hogy mégiscsak a nagy könyv szerinti József napi hóra fogom kiszórni a fűműtrágyát?:)

Na most úgy néz ki a sat…

#603969 Kiss Zoltán

Na most úgy néz ki a sat24,com alapján,hogy országos nagy havazás lesz csütörtökön,és még pénteken reggel is!De most-hála az égnek-a nyugati határszél kimarad belőle!Úgy is volt nálunk elég hó a télen!!!

Nem igaz,úgy néz ki,hogy…

#603499 Kiss Zoltán

Nem igaz,úgy néz ki,hogy Petőfi versének szavalását az ünnepségen 20 cm-es hóban fogjuk hallgatni!!!:(((((((

#602930 Euroman Előzmény: #602865

jah...én nem voltam kint, csak 3-kor 1-2 percre...jött a mosógép szerelő...nagyon melegnek tűnt, de erős szél is volt.....