Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#606383 matgab Előzmény: #605851

na gyerekek, olvasom az nso-n a közelgő magyar román meccsel kapcsolatos nyilatkozatokat, ami alapján azt kell, hogy mondjam, hogy kb. 95%, hogy kikapunk itthon.

A játékosok sablonokat pufogtatnak, de látszik, hogy igazából a rákba kívánják ezt a meccset, Egervári sem meri még kijelenteni sem, hogy eélyünk van a győzelemre, vagy hasonló...

Felvázolom előre a meccs képét:

Jellegtelen unalmas kezdés, hangulattalan néma stadionban.

A románok egy-kétszer keményen odalépnek a magyaroknak, mire azoknak végleg elmegy a kedvük, amúgy sincsenek játékban...

Aztán a románok (hacsak nem találnak már az első 3 támadásukból gólt egyből) előbb utóbb egy viszonylag kidolgozatlan helyzetből megszerzik a vezetést a félidő vége előtt. Egervári úgy nyilatkozik, hogy elkerülhető gól lett volna.

A 2. félidőre -mivel az öltözőben kap egy kis letolást a csapat- lelkesebben jönnek ki a fiúk, meglesz a 2. vagy 3. helyzetünk (helyzetecskénk) is a meccsen.

A románok eszmélnek, hogy a meccsnek még nincs vége és annyit tesznek , hogy tördelik a játékot és nagy küzdelem fog kialakulni a középpályán (taktikai küzdelem- legalábbis ezt fogja mondani a riporter az esemény nélküli időre).

A végén, mire a magyarok elfáradnak, ha a románok biztosítani akarják, akkor rúgnak még egy gólt valami kapitális védelmi hibából (nem Bogdán fog hibázni).

Ez a várt verzió számomra, ha tudnánk valami gólt találni akkor talán 1-2 vagy 1-3, ha nem , akkor 0-1, de inkább 0-2.

Meeeeeeeeeessi! Remélem …

#605545 Nyeretlen_Keteves

Meeeeeeeeeessi! Remélem a "biciklis futár" nézi most a meccset, oszt tudatosul benne, hogy legközelebb is csak statiszta lesz az aranylabda átadáson (ha egyáltalán elmegy)

#605498 Kiss Zoltán Előzmény: #605081

Manchester szurkolóknak,nincs mitől félniük!Real Madrid,hát őket sem bántanám,max olyan szokott

lenni,mint 2011 novemberében,amikor a BARCA 5-0-val küldte őket haza!Bementem abba az osztályba amelyikbe a legtöbb real szurkoló volt,és a pulcsimat teátrálisan levéve,alatta megpillanthatták a Barcelona mezét!Most viszont az ő nevetgélésüket kellett a folyóson egy héten át hallgatnom!Végül is így a jó, játék az egész,SPORT és ez a lényeg!!!:)

#605081 banyaiz Előzmény: #605061

Ajaj veszélyes Barca szurkolókkal barátkozni ezek szerint. :)

Heves érzelmeket tud kiváltani a foci, de ennyire?

Amúgy én MU szurker vagyok, de CR7-et is megbecsülöm.

#604855 Kiss Zoltán Előzmény: #604848

Talán még kedvelném is CR7-et,ha nem a real margitban játszana és nem lenne egy káros szenvedélye az ezüstlabda gyűjtés!:)

#604848 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604843

:-)) Jajjj de jól beszélsz! Minden szavad arany(labdát)at ér!!! :-) Egyébként a messiásnak sem csak öröm és boldogság az élet, mert ugye lassan kénytelen lesz beruházni egy új vitrinre (a régi szűkösnek bizonyulhat). Én a helyébe egy fényképet is küldenék róla a CR7-nek, hátha átérzi a problémát, és anyagilag támogatja a projektet ...

#604843 Kiss Zoltán Előzmény: #604795

Kár vitatkozni ezen,hogy ki a jobb!Most,hogy a pápa és a messiás is Argentin!:)

Mi esélye van egy Madeira-szigeteki,"bicikli futárnak"!

#604819 banyaiz Előzmény: #604806

:D jaj .

Jaja te nem figyeled a telkot , csak 2 hét múlva vagy mikor egy bizonyos napon, . :) Ez még nagyon szolíd műsor apró halak mászkálnak csak az etetésen, majd ha a 10 feletti pontyok amurok megérkeznek.

#604804 banyaiz Előzmény: #604795

CR-től láttam válogatottban, akármilyen csapatban láttam eddig ott hozta ezt a játékát kb amit a Realban. Vagy pl Mu-ban amit játszott. Mondjuk megnézném Messit mire menne egy angol csapatban, abban a bajnokságban.

Ezzel nem akarom Messi érdemeit csökkenteni. Egész jó focista azért. MU középpályán szorítanának helyet neki ha muszáj:)

#604795 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604785

Na, majd ha idén is megnyeri a Messi az aranylabdát! :-) Szerintem nem fogja.

Ibra meg nem érdemel aranylabdát (sportemberileg ugye), pedig remek focista.

CR7 már kész játékosként került a Realba, Messi meg 17-18 évesen mutatkozott be...és akkor mit szóljunk ahhoz, hogy a kis Messi 50 gólokat lő egy bajnokságban (még idén is meglehet...)

Ha még 5-7 évet elfocizgat a Barcában olyan rekordokat fog felállítani, hogy ember azt egy darabig biztosan nem fogja megdönteni.

No és milyen focit láttál a CR7-től a portugál válogatottban? :-) Persze az igaz, ahogy írtam is, hogy Messi-nek jobb társai vannak a Barcában.

Egyébként ezen biztosan nem veszünk össze, főleg úgy, hogy Messi a istenkirálycsászárpápa :-)

#604785 banyaiz Előzmény: #604766

Azt gondolom, hogy ha egy egy edzőnek döntenie kellene , hogy kit szeretne a csapatába Cr-t, vagy Messit, nehéz döntés lenne. CR-t vmivel jobbnak tartom, szerintem komplexebb játékos mint Messi. Messit kivesszünk ebből a Barca játékstílusból nézd meg pl argentín válogatottban teljesítménye. Én még nem láttam tőle nagy focit pl válogatottban.

Messi ennyiszer elnyerte az Aranylabdát ezt pl túlzásnak tartom. Vannak azért még nagyon jó focisták pl egy Rooneynak is adtam volna már, vagy egy Ibrahimovic, CR is megérdemelte volna elmúlt években. Realban ennyi gólt lőni 50-es 60-as évekbeli rekordokat megdönti. Ki hitte volna ezek valaha meg lesznek döntve, teljesen más volt a foci még Puskásék idejében.

#604766 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604704

Na, a nyelvészkedés sem az erősségem.

Messi (játék) intelligenciában sokkal jobb (persze nincs túl magasra állítva a léc :-), kezdő sebességben (CR7 is g gyors persze), fordulékonyságban, cselezésben is veri CR7-et (akinek még gyermekkorában úgy megtetszett a bicajcsel, hogy azóta is csak azt szereti), kapura lövései pontosabbak, a kis finom pörgetésekről nem is beszélve, passzolásban is jobb, egyszerűen jobban lát a pályán, és gyorsabban gondolkozik (játék intelligencia) . CR7 jobban fejel(na itt a léc igen alacsonyra van állítva Messi esetében), nagyobb lövőerővel rendelkezik, és az kb +15-20 kg a birkózásnál is előny (persze Messinek nincs szüksége birkózásra, mivel általában bottal üthetik a nyomát..)

De az tény, hogy CR7 sem kutyaütő, sőt (de sosem lesz egy Messi:-)!

Az is igaz persze, hogy döntő fontosságú, hogy egy játékosnak kik a társai a pályán ugye.