Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#604868 Hathor Előzmény: #604856

http://www.origo.hu/gazdasag/20120712-furcsa-aremeles-miatt-hoborognek-az-autosok.html

"na lássuk az édes mondatokat a cikkéből:

- "így bő tízezer kilométerrel meghosszabbodhat egy autó átalakításának megtérülése". :DD

ja.. ez volt tavaly.. idén mi van a 30Ft-tal drágább benzinár mellett?

Biztosan érdekli a cégautókat a 10.000Kmes megtérülés, amikor egy évben 100.000Kmt csavarnak az autóba. :D

másik: "Tudok róla. Nem tűnik logikusnak. Biztos azért adóztatják meg jobban, mert egyre többen használják" :DD naná.. egyre többen használják!!! érted!

Harmadik: "Őrmező melletti Shell kúton autógázt tankoló, harminc év körüli férfi, aki évek óta gázzal autózik. Hozzátette, nem bánta meg az átalakítást, mert még így is jobban jár, mint a benzinnel. "Sokkal tisztább, mint a benzin, ezért sem értem" - utalt az autógáz környezetbarátságára."

:D hát igen, erről beszéltünk..

Negyedik: Az ötven év körüli kútkezelő elmondta, hogy az autósok hallottak a bejelentésről, fel is vannak háborodva. Pedig a forgalom a magas benzinár miatt épp kezdett beindulni: a kútkezelő becslése szerint az idén harminc százalékkal nőtt a gázzal tankolók száma tavalyhoz képest.

:DD hoppá, hoppá :DD

ötödik: "Ma nagyjából minden ötödik autó gázt kér"

:D fincsi!

Hatodik: "a gáz árelőnyére utalva azt is elmondta, egy visszatérő, ötezer köbcentis amerikai batárjával közlekedő autós állítása szerint évek alatt milliókat spórolt",

:D hát igen, igen..

hetedik:

"Eddig is bosszantó volt, hogy nem kötelezik a kutakat arra, hogy LPG-t is tartsanak"

Ami késik, nem múlik :D

Nyolcadik: "kétségkívül kisebb a károsanyag-kibocsátása a benzines és a dízeles járművekénél"

kilencedik: "Nem látja ilyen bórúsan a helyzetet Tóth Tibor, a gázüzemre való átalakítással, autóforgalmazással foglalkozó dunakeszi Medic-Car Kft. vezetője. Figyelembe véve a benzin és az LPG árkülönbségét, amely ma nagyjából 200 forint, egy átlagos autó esetében 10 ezer kilométer futás alatti beépítési megtérülés is kijöhet szerinte."

Tizedik: "Az adóemelés után a mostani kiinduló árakon számolva az árkülönbség 165 forintra csökken"

Tizenegy!!!!

"A cégvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy az árak rendkívül hektikusak. A benzin ára szerdán 8 forinttal nőtt, miközben az LPG hétfőtől 10 forinttal lett olcsóbb. Pár napon belül tehát előfordulhat közel 20 forintos változás, így a tervezett adóemelés miatti drágulás már kevésbé borzasztó, ezért szerinte felesleges riogatásnak tartja, hogy az autógázpiac összeomolhat"

nem is olvasom tovább!

Köszönjük mackó úr! Ez a cikk is azt mondja, autógázra fel, olcsóbb mint a benzin, azt hetente kétszer emelik!! :D

Hathor"

#604862 macika Előzmény: #604861

igen mert januárban emelték az lpg adót, és utom még májusban lesz még lépcsős emelés

#604861 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604860

170-250 ezer között lehetett beszerelni, (autó típusától, gáz szettől függően)

20-25ezer kilométer alatt egyébként vissza jött az ára (persze 220-230 LPG 430-440 benzin árnál ugye), most nem jönne vissza. Amihez nyúlnak az sz@rrá válik....

#604860 macika Előzmény: #604856

az lpg beszerelése se olcsó dolog nálunk

és csak azoknak éri meg akik sokat kocsikáznak

#604856 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604772

Most nincs igazságod sajnos :-) Egy éve 430-440 volt egy liter benzin LPG 220-230 most hasonló benzinárak mellett 260-270 az LPG és még jön egy adóemelés.

Szlovákia, Szerbia, Görögország (na ide nem tankolni járok ugye, de több mint 500 forintos benzinár mellett az LPG alig több mint 200....) stb országokban 200-210 forint egy liter. Mivel én LPG-vel járok( elcsórósodásom okán :-) és jó nagy tankom van, már most sem itthon tankolok.... Egy LPG-vel üzemelő autó 15-20 %-al fogyaszt többet mint benzinből! Számolj utána mennyire fogja megérni hazánkban LGP-t használni. Tehát ezt is szétkúrj@ a kormány, bevétele meg nem lesz több! De velem nem b@sznak ki! :-)

#604854 macika Előzmény: #604852

megint szépen beszélsz

mondjuk csak magadról állítasz ki bizonyítványt és azt mások is látják

erőszakos alak lehetsz

#604852 Hathor Előzmény: #604851

Hol a KEG hozzászólás?

elmondom az az alázás, hogy bejösz hati topikba és azt mondod nekem tegnap anyád!

A többi: kamus, beültető, hazug, blogos, marslako,higins, manoka .. (itt a személyeskedés)

én csak azt mondom Trollok vagytok, pont ezért.

Herceg azt várja Kegről beszélj..

mindig rólam beszélsz.

Majd ha kitiltanak innen téged, akkor nem lesz OFF a topikban

NA térjünk vissza KEGhez.

#604851 macika Előzmény: #604849

majd kiderül

egyébként te nyomattad a bírósági döntést 10000 beírással

nem kevés személyeskedés mellett

engemet gyalázó szöveggel ((

#604772 Hathor Előzmény: #604763

Megértem..

a benzin ára is jött fel.. a kettő egyformán áll az adóemelés mellett is, és ilyen magasak árak mellett, még fontosabb a gazdaságos autózás, ezért is terjed az LPG.

KEG is ötszörözte az árbevételt belőle.

#604763 macika Előzmény: #604761

értem

de a lpg-re jan 1-től és még idén adóemelés van

ezt meg te értsd meg légyszíves

#604761 Hathor Előzmény: #604756

CNG engem nem érdekelt, mert tudom PB, LPG van cégnél.

Ezt is elmondtam már százszor a környezetvédelmi támogatást mutattam.

Mindenki tudja ezt is.

Oda volt írva, hogy erreől beszéltem.

Keresd vissza, olvasd el még egyszer.

Ha akarod én bemásolom ide neked.

Hiába akarsz megint negatívoskodni.

#604754 Hathor Előzmény: #604752

Ismét egy "ON" és "szakmai" hozzászólás volt macikától.

(mert hogy én mindig csak offolok abban a topikban , amiben papírom is van ugye)

Köszönjük.

#604752 macika Előzmény: #604730

a médiás könyve a legkecsegtetőbb

de elég bennfentes szagú az is

akár félkarú rablót is lehet vele játszani

#604738 Hathor Előzmény: #604729

Sosem értem minek 8.40kor könyveket nézni?!

Ugyanezt buktad be múltkor is..

RE 32es nyitó, és lett 35, utána napon belül 40..

Komolytalan vagy, és megint negatív.

Egyébként nem tök mindegy nektek mi van a könyvben?

Azt tanítottátok, ne a könyvet nézzem, hanem a valós eladást.

Utolsó eladás 37en volt.

Ráadásul nincs pozid, így mindaddig csak esésnek szurkolsz egy topikban.