Bux 5perces:
Nem tudom..
én ilyeneket nem szoktam összehasonlítani..
De.
De mivel ott a többi (linkelt) tényező, meg forint helyzete megelőlegezem a bizalmat. Persze ez nem konzekvens magatartás, de ennyi intuíció nálam belefér.
De ettől még igazad van :)!
Nem lenne célszerű inkább akkor adni, ha letöri a dupla alj alját, ami alatt pont ott van 61.8as fibo egyben az előző dupla alj nyakvonalával, pláne ha esélyt adsz dupla aljnak.
Duplaaj teljesen OK.
Van még felfele hely, nem mondom, de nagyon feszül a húr.
Shortokat is csak lassan indítom mert még húzhatnak rajta.
Csak nem igazán hiszek abban, hogy ennyire feszülő divergencia nem pattan el egyszer. Minél feszesebb, annál jobban szól...
Libatömés 2009től felfele minden nap új csúcsokkal.
Most törtük át 8000et éppen.
Meglátjuk.
Tegnapi dupla alj elképzelésed mára el is tünt akkor, hogy kialakítottuk 61.8as fibon?
Bár a libatömést elitélik nyugaton, a kisbüfitömést egyelőre nem. Pedig most vagyunk épp tanui. SZVSZ!!!
Így tömnek 4ó-on a Németek (itt is van ék de nem rajzoltam, mert siettem):
http://postimage.org/image/3kuopnxz3/
Így a Gallok:
http://postimage.org/image/htxaplz5v/
Így a Jenkik:
http://postimage.org/image/c2pnvcikd/
HUF-al jó hogy vártam, mert
USD - 240-ig jó nálam
EUR - 310-312-ig
Ennek eredményeként bux shortok építése elkezdődött.
ne királylánykodj..nyóckerben nőttél fel...nem kell bizonyítgatnod semmit..felesleges darabszámokat beírnod...így aki még soha nem látott egymilliót egyben egyből utálni fog..elég a határozatlan számnév..elég sok, egy kalappal, egy raklap stb.
nyomod oszt annyi..chart a hobbid akkor rakd be..már csak magadnak is...és lazaság vérszívogatás kis tüskék.
De ahogy gondolod.
Tök mindegy mit írtok, senki nem tudja innen mit nyomtok kis papír topikokban, mert nem kereskednek velük.
Zotya az még aki longos a kis papírokban, Ő látja még mi megy ott. A többi meg a bukott kispapíros, aki ott olvasgat, azok meg azért haragszanak, mert kb. két ember keresett eddig a nagy zuhanásokban a papírokkal, na őket meg a guta megüti, hogy vannak az emelkedések, Ők meg elbuktak mindent.
Elég KEGet visszaolvasni bárkinek, mert E-start már nem tudják visszaolvasni tavaly szeptemberig visszanézve.
Sok mindenre fény derül..
de hagyjuk inkább..
Tökéletesen egyetértek.
Ne a világnak bizonygasson, hanem saját magának. Mondtam már neki többször is, de nem segít, csak hajtogatja magának és sajnos a topikokban is ugyanazokat a dolgokat százszor.
Ráadásul olyan dolgokat ad a számba, és fog rám (és másokra is), amiket nem is mondtam, ill. nem is csináltam, mivel fogalma sincs, milyen pozícióim vannak, csak feltételez, de azt tényként állítja be.
Nem kicsit szenved üldözési mániában sajnos. :-((
Elnézést ismét a nem topik témáért.
Jessszus!!! Hathor ezek a számladolgok, magánügyek. Senkinek semmi köze hozzá. Értem én hogy bizonyítás képp tetted be, de ez igy hm,hm inkább ellentétes hatást vált ki. Tudod rájöttem sokaknak a stílusod fáj, az a fajta én tudomegyedülmiisafrankó duma, ne vedd fel ezt , vagy ha reagálsz rá az legyen meggyőzőerejű. Mire is gondolok pl mutatod itt a 200k -s hasznot igen precizen, a másik pakkról pedig lazán kikerülve a bekerárat írsz... 35 - 43 elég széles spektrum ..... Remélem érted mire is gondolok, nem kell a világot megváltanod és Terézanya sem Te vagy :) trédelj , nyerj és pindurit csiszolj az előadÁsmóóódon
igen a dx a h4 sávból lépett ki lokálisan
a bux egyelőre keresi magát
Mindig verték rá a shortot mi lett volna, lezártam.. aki élt itt és mozghott csak hatit adott, talán margaretta jött csak velem, és még a KTból is elloptak 500pontot fél év alatt év végére :D
Ibiza, többet itt nem válaszolok nekik.. ennyi.
És elnézést kérek a többiektől még egyszer..
DAX tegnapi árbócaim után:
http://postimage.org/image/my2mge71n/full/
1996 óta nem volt ilyen az amerikai tőzsdén
2013. március 13. | 21:20
A szerdai kereskedésben is tovább tudtak emelkedni az amerikai részvényindexek. A vártnál kedvezőbb tengerentúli makroadat megalapozta a jó hangulatot, a Dow mutatója sorozatban a kilencedik napja zárt pluszban, amire 1996 óta nem volt példa.
igen..kicsit már uncsi a kakaskodás..én szeretem a vérszívogatást..finom kis tüskéket de ez nem az.
megy a kinek nagyobb a répája... mennyetek egy mosdóba és egy leány hitelesítse..
Amúgy tök egyszerű beraktok chartokat és hozzárakjátok a tuti véleményt a szintekkel..oszt az idő meghozza az eredményt.
Mert a legtöbbször az van..ha felfelé töri át akkor fel ha lefelé akkor le.