77 nél van sztm komolyabb ellenállás (38,2-es heti fibo).
De alatta is vannak azért, 74,65-ön 200hetes átlag, illetve az 50 hetes 70,72-nél amit éppen elhagyófélben vagyunk, de pénteken még akár vissza is zárhat alá.
77 nél van sztm komolyabb ellenállás (38,2-es heti fibo).
De alatta is vannak azért, 74,65-ön 200hetes átlag, illetve az 50 hetes 70,72-nél amit éppen elhagyófélben vagyunk, de pénteken még akár vissza is zárhat alá.
üdv!
vki tudna linkelni egy friss olaj rajzot. Egonét már láttam (régi 06.03). különösen érdekelnének az ellenállások!
előre is thx!
Ez esni nem tud. De ha véletlenül bezúznák mondjuk 60 alá, a Mol talán csökkentené az üzemanyag árakat 10 forinttal.... Megyek is a dühibe!
Üdv, sorstársam!
2 dolcsim már nekem is benne van 63-65 közöttről, most megint benne vagyok 70 től de rohadtul nem úgy néz ki mint ami esni akarna : (
Kösz, mármint a szinteket. De merre az igazi irány, ez a kérdés!? Irány a csillagos ég megint, mint tavaly nyáron? Ha nem fordul le végre, akkor szívok vele, de nagyon....
Lefele: 69.3, 67.5, 66.7, 66 alá zárás esetén 60.8-ig megnyílhat a tér:))
Felfele: 72.6, 74.2, 77,5 na de akkor már eljöve a Kánaán:))
én szívesen látnám 68 alatt akár, csak hát nem kívánságműsor ez....
Jó kérdés.
Obama megszólalt arabul, tán ezért lehet a repkedés.....(+ a H1ek):)
Biztos hadsereg rendelt 10H1et és megnőtt a fogyasztás...
70?
ft so4 short.
Egyébként hogy van,hogy a tegnap nyitott dax shortomat ma nyerőben zártam 16 körül. A dax egésznap magasabb volt mint tegnap délután.
Ennyit tesz a ft árfolyam?
Hát igen ha tudtuk volna hogy ha 60-nál belecsücsül az ember akkor ilyen simán fog felfele menni. :(
Mi a vélemény meddig akarják ma még húzni ezt a nyomi olajat felfelé ?
keményen kimaradt,jelentős jóhangulattól szabaditottam meg magamat én is:)
én sem hittem benne abszolut,mint ahogyan most sem hiszek a 95-100usd-ben sem:)