Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#604732 macika Előzmény: #604727

1 mint mondtam a "szivárvány" az egy indikátor

2 m30 idősíkon az ilyenek változnak a timeframnek megfelelően (ez lehet neked új)

3 megint nyomod a személyeskedést a szakmai vita helyett , ezen miért nem csodálkozom

4 olyanokat teszel az ember szájába folyamatosan amit nem is írt (bezzeg te)

5 kettős alj az én szövegem, nálad zászló volt, aztán jött a mellészöveg

#604727 Hathor Előzmény: #604725

Megkértem írd meg mit vársz S&Pben;, Ibiza is mondta ne brummogj, írj előre.

Berakod szivárványt, amit mindenki tudja esést várt le követve az ívet. Nem lett.

Mit vegyek topikod a blogoddal együtt shortolja a szivárványt S&Pben;. Oldalaz mi?!

Szépen kiment fel amióta csökkenő ékekből mutatom fel, a kettős aljjal.

Sebaj. Nyomjátok..

Sajnos itt hatiban nem szembesültem mik mennek kis papírokban..

fél éve kis papírozom, azóta kell látnom mi megy minden kis papír topikba.

Idővel mindenki rájön majd.

zotyát sem kímélitek, szegénynek megy phyl, nyomjátok a sok negatív dumát, hátha valaki még elad, hogy tovább essen a papír.

Én meg remélem nem fog semmi esni, és szépen emelkedni fog.. hogy lenyomjuk a pesszimizmust.

Csodálkoznak BÉTen nincs forgalom..

honnan lenne, ha mindig azt kell hallani minden összeomlik, vége, csőd?

Ezt a negatív munkát amit csináltok, nem lehet lenyelni.

Sajnos nem tudom...

#604723 Hathor Előzmény: #604698

Troll2,

mindenki tudja, pláne Ti hogy kis papírozom.

Fullra vagyok belőle tankolva, csak lesitek mindig mitől emelkednek 15-20%okat a kis papírok.

Aztán mindenért én vagyok a hibás, mert lefele várjátok és felfele megy..

S&Pt; is beshortoltátok, tudom, láttam.

Állandóan tetőt shortoltok, de az mindig megy feljebb és feljebb, ezt teszi az összes kisbüfi 2009 óta, haragszik az emelkedésre és csak adja és adja, mindig el akarja a tetőt találni. Van aki 5800as DAX óta adja, de még mindig megy. MA is réssel nyitott fel DAX már 8010.

SP 1157 kiment maci szivárványából!

Kamusok vagytok. Nincs egy jó ötletetek előre, mind vesztes..

Mint 45ös fusod 36on, meg maci 500as pannyja

A kis papírokban meg kitáraztatok mindenkit, én meg felszívom, amit kidobattok a kicsikkel, akik bevágják a 10milkás mínuszokat és 10.000en vett papírjukat átadják 100forintoknál, mert cégközlöny és felszámolási híreket kerestettek velük.

Már kérdezik a kisbüfik: Valaki mondja már meg mire duplázik E-star harmadszor fél éven belül?! NA ezek a ksibüfik már sosem vesznek, mert ki lettek táraztatva.

Ugyanazt nyomjátok tovább most phylben, ha 20%ot emelkedik pl tegnap, ugyanaz a műsor KEGben ami megint 20%ot emelkedett az esés helyett 33-40re.

Egyedül Fusod csorog, abban az egyben nem nyomják Troll barátaid nehogy tovább szakadjon a papír.

Átlátszó és szánalmas.

Elmondtam, bemutattam számlákkal miket forgattam az utóbbi időben, bemutattam KEGet 118ezer darab van egyik számlámon 35ös átlaggal, másik 150.000darab meg 35-43között.

http://postimage.org/image/npzl6k353/

itt van a 35ös beker, 37en a papír ott a 200K nyerő..

a másik három számlámat is berakom neked ha kell..

Ahogy beraktam E-star nyereségeket is.

Mit nem kereskedek.

Bluekat sem kereskedem, mert nem érdekelnek, hatit sem kereskedem, mert a szimmetrikus háromszögben nem érdekel.

Most engem az érdekel, amit Ti nagyon ledumáltok, amiben mindig csődöt vártok.. azok érdekesebbek számomra, és 95-98%esésen vannak túl!

Forex, külföldi piac azért nem érdekel, mert nem fogom munkaidőmön kívül követni, este tízkor lesni hogy zár usa, hajnalban kínai makrokat figyelni.

Nekem jó így, szépen csöpöget a kis papír, ráérek..

A chartelemzés sokkal fontosabb számomra. Van aki buszsoför szeretne lenni, van aki bank vezér, van aki miniszter, de van olyan aki kukás szeretne lenni.

Én imádom a chartelemzést.

Akinek tudok vele segíteni, még jobban örülök.

HA megy a piac a chartom után, még jobban.

Hosszú távra rendezkedem be, és én vagyok egyedül itt, aki hisz a magyar piacban.

Ti mit csináltok? Megy fel tegnap 20%ot phyl.. összes troll oda megy és nyomja a kamu dumát, hogy mekkora kamu felhúzás. Ez megy minden topikban. Meg hogy nézzék a cégközlönyt a csőddel, meg mikor lesz már csőd, sitt, mikor csukják le a vezetőket, mikor lesz tizedelés, nulla, kivezetés.

Unalmas.

Itt is mikor lesz mínuszos KT?!

Mikor lesz 350es HUF? mikor lesz már bux beszakadás?!

Na jó hagyjuk..

Üdv. a hallgatóságnak.

#604698 Sly-- Előzmény: #604696

Számold meg a személyeskedő hozzászólásaim számát a topikban, aztán a tiédet, rögtön kiderül, ki veri szét a topikot. Azért írtam ide is, mert egyértelmű, hogy a chartjaidat nem kereskeded le (nem is lehet, mert hibásak), a saját villogtatásodon kívül másra nem használhatóak. Hogy ki ért hozzá, az mindenkinek a saját számlaegyenlegéből derül ki. Nem célom a kikészítésed, megoldod ezt saját magadnak, csupán a véleményem írtam le.

#604696 Hathor Előzmény: #604679

Megjött Troll2 is, már csak Troll1 hiányzik Exmnbs1 személyében, maci a Troll3

Itt határidősök nem ismernek benneteket, mert nem kis papíroznak.

Nem tudják, hogy minden kis papírban mit műveltek.

Most egyben nem, Fusoban, amiben benne ülsz 45-46ról, és most 36 a papír.

Macika meg 500ról pannergyben, amit megnézett 270en is..

de nagy traderek..

S&P lemenő nap szivárványa lement, de S&P feltapadt.

Közbe beshortoltátok a papírt és felfele megy, ezért is dühösek vagytok a világra.

Mellette kis papírotok is esik.

Közbe kikezditek KEGet, az meg ment fel 20%ot egy hét alatt, amíg 30alá vártátok, meg nyomjátok a rémhíreket.. és ezt minden topikban.

E-starban nem tudtátok feldolgozni, hogy minden nap a cégközlönyt kereste a troll csapat mikor lesz csőd, mikor bukom be a felvett pozijaimat.

Mind pluszban le lett zárva, amíg csődöt keresgéltek, a papír 3x duplázott eközben.

Na ezeket nehéz feldolgozni.

Mindegy nem szaporítom a szót, addig jó amíg nem ismerik meg hatisok a Trollok hármas csapatát, a halálosztagot.

Ahova megyek jönnek utánam lesni a chartjaimat, ezért vannak most is itt.

Inkább én nem írok, csak ne verjék szét ezt a hati topikot is.

Fogalmuk nincs S⪻ől minek beszélünk itt, vagy éppen szotyival EUR/USDról.

Én részemről lelépek, mert ezek a Trollok szétverik Nektek a topikot, és még itt is maradnak véletlen.. na azt nem kívánom Nektek :D

Tök mindegy nekik minden, csak ellened beszéljenek!!

Vigyázat, károsak az egészségre.

KOI-Portit kikészítették, engem nem tudtak.

Yo8!

#604680 macika Előzmény: #604667

ja de ez bux topik ))

te mutogatod az sp-t. mondjuk minek ha a bux meg közben nyekkent.

forintban is előre kellett gondolkozni

ügye ügye

mit várok? mikorra?

#604679 Sly-- Előzmény: #604667

Teljesen más, hogyha csak mutogatod a chartot a kirakatban vagy le is trédeled azt. Akkor derülne ki, mit ér, ha nyernél is vele. Anélkül mit bizonygatsz? És főleg minek?

#604667 Hathor Előzmény: #604659

Hogy jön ide cimballitól elköszönés?

Választ nem kapott még senki mit vársz S&Pt;ől.

Nekem követte a chartjaimat

Pont annyit jött le ék, amit én elvártam.

NA ez az előre gondolkodás.

Akár 15percen, akár 30percen, akár óráson.

A szivárványod jobbra lefele nyugszik, mint a nap..

#604659 macika Előzmény: #604657

cimbalitól elköszöntem

elég rég ismerem, vagy 6-8 éve

értelmes rendes srác ez ritkaság

ne gondolja?

értelmes szöveg? trollozni mindenki aki másként látja?

.

te nem keresel én igen

sávban ék?

#604657 Hathor Előzmény: #604646

Buta vagy maci.

5perceset tradelnek daytrederek, skalposok 1perceset.

http://postimage.org/image/9dk3zltj7/full/

Emelkedő ékem letört.

A folytatást találd ki Te! Megyek a gyerekekhez..

Majd mond el a sziványvárból merre várod, mert addig csak oldalazott neked, azzal meg pénzt nem lehet keresni :D

Még jó, hogy nem E-star ez az S&P, mert ezért a mozgásért is én lennék felelős :D

#604644 macika Előzmény: #604641

amúgy a "szivárvány" egy jó kis mt4 indikátor, remekül lehet használni trédekre, és trendek meghatározására kisebb és közepes idősíkon

lám, ott meg is torpant ))

#604628 Rozsdáskilincs Előzmény: #604592

Igen valszin így lehetett, az intézményi eladásokkal szemben a lakosság emelte égbe az amerikai piacokat:) Tudtam én hogy az amerikai polgár jól él:)