Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#604389 banyaiz Előzmény: #604380

Kínos, de az igazán kínos az lenne a számomra ha április végén is itt lenne.

Illetve az is , ha közelebb lenne a 400-hoz mint az 500-hoz.

Remélem Viktor nem ezt az időszakot választja ki egy újabb forradalmi cselekedetre. Várnám nagyon, hogy a Ft védelmében megszólalnak és nyugtatnak , egy verbális intervenció elférne vsz.

Nyeretlen Kétéves: Messi tegnap jól nyomta, tényleg zseni az ember, de azért CR7 egy hajszállal nálam jobb. :)

#604358 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604310

Inkább hímezz valami szépet a következő birkamenetre (pl:viktor lekaszabolja a gonosz hétfejű energiaszolgáltató sárkány összes fejecskéjét), mert lassan időszerű lesz. Meg kell védeni a vezért (akit ismét minen ok nélkül támad a külföldi balliberális söpredék) meg a rezsicsökkentést. Könyörgöm, engem viszont semmitől se védjetek meg, hagyjatok az árokszélen nyugodtan megrohadni, mert kedvesem... ez így jó nekem.

Egyébként akinek a zsidózásban kimerül minden tudása az annyit is ér.. tehát semmit. Te akkora nulla vagy mint a fönőköd!! Ha esetleg lenne valami problémád még, én szívesen személyesen is "megbeszélem" veled (akkor majd zsidózhatsz Te eszement barom), én nem vagyok Lupin bá, aki inkább elszalad.

#604310 Ibiza Előzmény: #604307

mondjuk vastag bőr megvan a képeden hozzá..gondolom genetikailag. vagytok páran.

#604307 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604299

Mondjuk nem téged kérdeztelek, a véleményed sem különösebben érdekel ... Messi a király!! (nem a viktor) Húúzni? Kicsit szerényebben ha kérhetnélek, ha nem akkor is!

#604272 banyaiz Előzmény: #604268

:) Csak arra akartam célozni, hogy vsz korai még a 2 hét. Persze ha csak nézegeted akkor, az belefér. :)

#604268 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #604265

Most miért? Csak Viktor tologathatja a gazdasági szárnyalásunk kezdetének időpontját?

Egyébként higgy bennem!! Elvégre az államkötvény nem hitel!! :-)

#604265 banyaiz Előzmény: #604251

Aztán ha letelt a 2 hét akkor meghosszabíthatod még 3-al, az már közgyűlés környéke, aztán még 3 már szelvényvágás környéke. :)