bocs, most látom csak a Böjthe-Kassai egy cégcsoport
Bristoli csöves..... Makra hű stromanja 67 cégben vezetető , azt se tudja skót létére Magyarországot eszik vagy isszák , viszont bejelentett ügyvédje már érdekesebb személy.
ex , neked is vannak para(nor)mális elgondolásaid , de Közgép E-OS már régen nézegeti E-STAR "csa" szerzőpdéseit.......... most Kassai is csatlakozik , Lézer Lázár Jánosvs Papcsák és Kiss Máté
Na ne mond , összeverték a lófejet a Székács utca felé és gaz/gáz Dénes-t riasztották meg vele!!!!!!!!!!!!!
Vicsorgó vörös róka is már vigyázz a hosszú lompos farkára , mert ocsmány farkas megtépheti :-))
3. megegyezés : de hiszen holnap közgyűlés oda is kell valamit adni ))
. Ezért mondtam 30 nap is elég Csabinak , csudákat tud tenni , ha átírni , pénzt áthelyezni , céget áttranszponálni Lengyelből , Románba , onnan Cyprusra ,majd Magyarországra közben Portugál ügyvezető aláírását beszerezni , felkuttatni Lengyel" bűnelkövetőt ", német körözött sittest is alkalmazni nem elfelejtve Maxi őrgrf és lemondott washingtoni szenátorunk igazolásait is beszerezni.
Igaza van egyedüli aláíróként nem kellene mindezt a "költséges" játékot eljátszani.
Ha valakit kifelejtettem elnézést - bár utazásszervezője és egyben hű tára a tőzsdés időszakból Komáromi Judités Portfolios cimborál még várnak némi apanázst a lengyel gyémántból.:-))
az nagyon gáz
az látszik hogy nincs benne meló
elég hülye aki megszavazza hogy a kapcsoltak is benne legyenek a buliba mint egyenrangú fél
erős a gyanúm, hogy ezt a néhány nappal ezelőtt kikerült 3. (valójában 2., pár mondattal módosított) elvi egyezség tervezet javaslatot akarja megszavaztatni a közgyűlés előtt, hogy aztán a közgyűlésen elő tudjon állni vele, holnap meglátjuk, mi van a meghívóban
kicsit sok a csődtárgyalás mostanában
ez is a fárasztásos módszer része
a 3. fércmű nem tárgyalási alap, miről lesz szó????
the show must go on:
http://www.e-star.hu/docs/i1363110269kozlemeny2013.03.22..pdf
még a közgyűlés előtt:
http://bet.hu/newkibdata/113427894/HIRDETM_NY___megism_telt.pdf
Csepegtetett? Max olajat a tűzre.... Írtam már, volt egy kis tetlegesség ugye :-)
Mi volt a bűne? Túl sok infót csepegtetett?
Mi az hogy nagyon is! Mintha testvérek lennénk! (jelenleg mostoha státuszban ugye)
Két lehetőséget látok arra, hogy Dénes a közeljövőben megossza a nagyérdeművel a bizalamas céges infókat.
1. Gyuribá leveszi róla a rontást.
2. Elsajátítja a jelbeszédet oszt diktál...
Nem tudtam,hogy ti személyesen is ismeritek egymást :)
Bővebb információ a Mtelekom totyik tegnap esti számában található.....
No, mi történt?
Megfázott?
A megvilágosodás még kicsit odébb van... mivel Dénes betegszabadságon van jelenleg.
Nem arra gondolok,hogy kisemmizik őket. Tulajok lesznek,de SCS marad a góré vagy legalábbis meghatározó tulaj. Jobban járnak,mint a felszámolás. Szvsz ez lesz a felállás,én legalábbis így látom,de majd Kénes Dénes megvilágítja nekünk az útirányt :D