Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Ingatlanboom Ausztriában

#604369 exmnbs1 Előzmény: #604364

hathor, a válság sok mindenre megtanította az embereket

pl a fölösleges javakra költekezés is csökkent

az ingatlan is ilyen egy bizonyos határ felett, nehezen mobilizálható

"Ennek ellenére 3éve árulja maga az ingatlanát, esett az értéke 30%ot, annak éves 5-10%os banki kamatát, mert 3éve volt 10%most ott, de AXAdnál 7%."

az is esett amit megvenne

#604364 Hathor Előzmény: #604359

Nekem van rajta, "de ha nem te veszed meg", akkor majd más.

Így az marad ki a nyereségből aki azt vallja, nem tömi ingatlanos zsebét.

Hát ne tömd!

Nem fontos, lehet piacon venni ingatlanokat.

Keresgélj.. mondjuk gyanítom ingatlanos nélkül nem fogsz ilyenhez hozzájutni, de azzal sem nagyon, mert elsőnek belső körben toljuk ki az ingatlant.

Én sem hirdetem.

Megkérdeztem tőletek, megkérdezem befektetőimet.

Mondom nem muszáj semmi, nem kötelező.

A vevő dönt.

Eladók is azt vallják ingatlanos ne adja el az ingatlanomat.

Ennek ellenére 3éve árulja maga az ingatlanát, esett az értéke 30%ot, annak éves 5-10%os banki kamatát, mert 3éve volt 10%most ott, de AXAdnál 7%.

Ehhez spórol 3%ot az ingatlanos elől a 3év alatt, de még mindig nem adta el ingatlanát.

REMEK!

Csak így tovább!

#604359 exmnbs1 Előzmény: #604357

na ne röhögtess

hát kinek is lenne közvetítői díja???

nagyon el lehetsz keseredve ha ekkora marhaságokat írkálsz

#604357 Hathor Előzmény: #604355

Nem az enyémet tömöd, a magadéból veszed ki..

nekem mindegy..

Mondtam, nem kötelező Troll!

Vigyorogj a csőd topikjaidban, told a csődök felkutatását, és táraztasd ki a kisbüfiket 20-30forintokon berealizálva a 10milkás buktájukat, ne itt Trolloskodj, mert kitöröllek!

#604356 Hathor Előzmény: #604354

igen van rá vevő..

és a lakás is elkelt.

ezek nem hetekig taró folyamatok..

#604354 exmnbs1 Előzmény: #604348

könyörögnöd kell?

)))))))

fogunk?? kik???((((

miért is, állítólag van rá vevő)))))

#604351 Ricsi Előzmény: #604348

Kérlek, írd már meg nekem, ennek az épületnek mennyi az éves fenntartása? Adó, közműhozzájárulás, meg ami még van?

#604348 Hathor Előzmény: #604337

Itt meg könyörögni kell, hogy 3500nm-es építményt, 8500nm-es területen megvegyenek 16milkáért, vagy 70nm-es XIII.kerületi lakást 7MFT-ért..

Hát nem fogunk könyörögni..

Ha nem biznisz az embernek, akkor nem biznisz..

Biztos van jobb ár érték arányban más neki, meg jobb befektetési lehetősége..

törölve

#604341 exmnbs1 Előzmény: #604337

belenéztem az ingatlan.comba

március már ingatlanos főszezon lenne

fent a szokásos kéglik csak olcsóbban hirdetve mint 1 hónapja

tényleg itt az ingatlanbull)))))

#604337 Hathor Előzmény: #604332

Logikus, ésszerű.

Látod a többiek itt nem preferálják.

Számomra érdekes a fórum személyek gondolkodása, viselkedése.

Mindenben a negatív és a pesszimizmus.

Sokáig nem fogom ezt olvasni, csak ide fogok írni ingatlan ügybe, a többi topikot nem olvasom, aztán kész. Nem muszáj semmi sem.. mintha bábként irányítanék a népet a szakadékba, és a mocsárba, és azt mondják: Igenis megyek a mocsárba.

Re: nincs cím

#604333 Előzmény: #604241

OFF: És az nem zavar kedves Grizzly Géza, hogy de facto még soha (na jó egyetlen egyszer!) volt olyan alacsony a DKK hozamelvárása mint mostanában? Ez éppen azt jelenti, hogy könnyebben lehet kitermelni a pénzt és több marad egészségügyre, oktatásra és utakra, ne adj Isten lélegeztetőgépekre, mint bármikor korábban.

Akkor most miért is nem örülsz?

#604332 Előzmény: #604320

Ausztriában (is) dolgozó ismerős mesélte, hogy arrafelé már egyáltalán nem bíznak a pénzben(!) és ezért mindenki eszetlenül vásárolja az ingatlant, illetve öli bele az ingatlanába, ingatlanaiba a megtakarítását.

#604330 Előzmény: #604223

OFF: Valaki tényleg magyarázza már el nekem, hogy mi abban a világvége, hogy 300 HUF/EUR felett van az árfolyam. A benzin árának az emelésekor egyszer még volt taxisblokád is, aztán volt világvége hangulat a 200 HUF/L-nél is, utána ugyanez eljátszódott a 300 HUF/L-nél is, a 400 HUF/L-nél már senki fel nem nézett és tulajdonképpen nagyjából már senkit sem érdekel az ára abból a szempontból, hogy világvége lenne a 400 HUF/L feletti ár miatt. A 300 HUF/EUR ugyanez copy+paste, ráadásul:

ON: Ingatlanok esetében ez EUR-ban csökkenő árat jelent, vagyis az eladhatatlan(!), illetve nehezen eladható ingatlanok ára EUR-ban akár befektetési célpont is lehet, vagyis ez is legfeljebb ingatlanpiac élénkítő hatású lehet, ártani pedig bizonyosan nem tud a forgalomnak.

Ingatlanboom Ausztriában

#604320 Hathor

Na erről a cikkről beszélek, ami példaértékű:

HVG 2013/febr.09

http://postimage.org/image/7qnqkiyqb/

Ingatlanboom Ausztriában.

"Grundbuch statt Sparchbuch- Ingatlanba fektesd a pénzed, ne takarékban tartsd!"

"Minden héten el tudnék adni két bérházat is, csak már alig van mit kínálni"

http://postimage.org/image/uf83wrv4v/

Ott 2008tól 38%kal nőttek az árak a válság alatt, nálunk ennyivel csökkent a válság alatt.

Érdekes!

padlóra vagyunk nyomva.. remélem nem sokáig!

#604241 Grizzly Géza Előzmény: #604223

Jobb oldalon a hírek elég beszédesek.

A DKJ-n talán 5% a kamat? Azt ki is köll ám termelni.

Oszt amíg a kamatokat termelgetjük a szárnyaló gazdaságunkkal,az arra költött adóforintok sem egészségügyre,oktatásra és utakra,ne adj isten lélegeztetőgépekre költődnek.

Remélem nem lesz az, de …

#604223 Tapasz

Remélem nem lesz az, de mi van akkor, ha rossz úton halad a kormány? Én próbálok optimista lenni, de minnyá 310 az euró ...

Re: Ipari ingatlan ÁRESŐ

#604222 Tapasz Előzmény: #604181

Milyen népbutítást? Amiket írtam olyan tények, amiket én látok, nem olvasok. A merdzsókat és a bmw ket bünőzők és politikusok vesznek. Nálunk a cégnél 5000 ből 1 merci van, azt is külföldi papa vette a fiának :-)

Re: Ipari ingatlan ÁRESŐ

#604215 exmnbs1 Előzmény: #604212

ezt ő is tudja szerintem

ha lakást akar venni nem a Providentnél kezdené ő sem