így van.
így van.
ha pedig mégis kell hitel akkor a minél hosszabb az előnyösebb
veszélyes dkj-vel finanszírozni
Tényleg nem érted. :) Ha pozitív a költségvetés egyenlege, magyarán jólét van, akkor nem kell hitelt felvenni....
Az, hogy dkj-t bocsátunk ki negatívum. Ráadásul még mindig magas kamat mellett sajnos
Nincs meg az olcsó ingatlan. 70nm volt 7milkáért.
Iparira is van vevő Troll, és nem innen.
3500nm építmény 16MFT+ÁFA...
3szobás panelt árulok annyiért Zuglóban ismerősömnek Adria lakótelepen. :D
USAban is 0%os kamatra, meg negatív kamatra berakják a zsét.
Itt sem az a lényeg miért, hanem hogy van zsé amit beraknak. Nem?
Arról volt szó nincs pénz.
Most mégis?
na ne rizsázz
azért akarod az ipari telkedet itt elsózni
jut eszembe az a csodaingatlan a "volt leendő" kormányzati negyedben megvan még
külön topikkal menedzselted
"érdekes én másképp emlékszem
a devizahitelesek próbáltak túladni rajtuk és áresés volt már akkor is "
Troll! áresés már előbb kezdődött, elmondom neked. pontosan azóta van áresés, amióta beléptünk az Unióba.
Amíg addig duplázódtak az ingatlan árak, onnan csökkentek.
Tudod mint a tőzsdén. Amikor megvalósul, az már késő, nem ott kell beszállni.
Ugyanaz van itt is.. nem most kell eladni, amikor beindítják a hitelezést, és lecsökkentik a kamatokat..
KEGET sem 35ön kell eladni, hanem 1950, 1500, 1200, 1000, 500nál. 35nél már veszem, mint a kecokat is.
Most is mindent adatnátok, ami él és mozog..
Ha jó volna minden nem kellene DKJ... :)
Megint vigyorogsz magad butaságain Troll!
"akkor adjad ha ilyen bomba a kereslet)))) "
Ki írta, hogy bomba kereslet van Troll?
Semmi közöm a kommunistákhoz, rühelem őket.
Ugyanazt a ganét olvasom itt is, mint a ledumálós shrotos topikokban.
Ki intézi ezt a népbutítást itthon?
Itt mindenkinek minden foch.
Aztán egy éve minden egyes héten többszörös túljegyzés mellett fogynak a kötvények, állampapírok DKJk.
Az alapok tőkebáramlása is emelkedik.
Nincs lóvé mi?
Természes ingatlan cserélődés is van. Nagymami meghal, eladják lakását. születik helyette mariska, aki házssaága után összeköltözik párjával, vesznek új lakást. Három gyerek születik, megint új lakást vesznek.
Azért a merdzso meg BMWk fogynak.
Benéztem állás topikba, csak pislogtam milyen fizetésekről beszéltek évi 8-10milkás fizetések.
Jó lenne :-)
Amúgy az érdekes, hogy oroszországban nincs adóbevallás a munkavállalóknak, belépsz a melóhelyre, megállapodsz a fizuban, levonják a 13% adót és annyi.
Legalábbis 2 éve még így volt, amikor kint dolgoztam 1 hetet és beszéltem a kinti kollégákkal.
tudod régi mániám a 200ezres nettó minimálbér..ezt 150nel kellene indítani és évente 10ezerrel emelve..mindezt 200ezer forintig azonos járulékteher mellett..és csak az szja terhelje
nem támogatni kell hanem odaadni a pénzt az embereknek. Akkor minden kerülhet annyiba emennyibe kerül és ott fizeted meg az adókat ahol használsz dolgokat..