Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#604105 Princ Előzmény: #603998

Sztem is így van jelenleg.

Örül soós a 120 napos hosszabbításnak, mindenre lesz lehetősége ezalatt...

De: nem kis tételek vannak értelmes tulajdonosok kezében..... és ők nem fogják hagyni a pofátlan kisemmizésüket...

#604047 Vigkrisz Előzmény: #604037

többek között ezek miatt a dolgok miatt akarják elmozdítani a határkőt a hitelezők

pereskedés meg biztosan lesz, bármilyen megegyezés is születik, a 400 távol maradó hitelezőből valószínűleg van, aki bohóckodásnak tartja ezt a csődegyezségi tárgyalás sorozatot és más úton akarja majd érvényesíteni a követelését (+ a tárgyaláson jelenlévők felszólalásaiból ítélve azok közül is)

ezért is írtam, hogy az a "taps" nem igazán volt jellemző pillanata a tárgyalásnak

#604037 Grizzly Géza Előzmény: #604034

:)

Amennyiben határkő elfogadja,akkor megállapodás lesz,akármilyen beadványok vannak erre-arra. Esetleg majd lehet pereskedni,akinek van rá pénze. Vagy látsz te arra lehetőséget hogy ezeknek a "beadványoknak" lehet érdemi hatása?

#604034 Vigkrisz Előzmény: #604029

csak hogy tisztázzuk, azt a visszautasíthatatlan ajánlatot nem SCS körei tették, nem azt az oldalt erősíti

természetesen én is örülnék egy jó ajánlatnak :-)

#604033 Vigkrisz Előzmény: #604027

így van, jól látod a helyzetet, a nagy hirtelen felduzzasztott kapcsolt követelésekkel (ráadásul bruttósítva, tehát ugyanezen kapcsoltak majdnem annyival tartoznak is az anyacégnek, mint amennyit követelnek) és a Vindicatum-hoz átvándoroltatott esco-s kötvényekkel (amiket avval a dumával vásároltak vissza, hogy csökkentik az adósságot) jól befűtött SCS a hitelezőknek

pld. az eetek 4 milliárdot követel most az anyacégtől, miközben a kötvényesek által az anyacégbe tolt pénzből vette meg a társaság az eetek-et, na ez itt durva, ami miatt majd lesz (van) pár beadvány itt-ott

#604029 Grizzly Géza Előzmény: #604025

Ebből következik hogy létezik visszautasíthatatlan ajánlat. Honnan tudjuk hogy SCS körei kit környékeznek meg? Ha neked 70%-ot vagy 99-et vagy 120-at kínálnának mit mondanál? Hogy Te inkább az erkölcsi győzelemre hajtasz vagy zsebre tennéd a kp-t?

Megszerezheti törvényesen az 50%-ot? Szvsz ez a kérdés.

#604027 Grizzly Géza Előzmény: #604023

Engem nem érdekel,hogy győz-e vagy alulmarad,értsd már meg,nem vagyok érdekelt...

Csak próbálok rájönni,mi rejlik a sorok mögött,milyen veszélyek várnak a kötvényesekre. Pl a kapcsolt követelések kapásból felezik a lehetőségeiket.

#604025 Vigkrisz Előzmény: #604021

48,6 a támogató, de az lényegében mind SCS saját maga, a kapcsoltakon meg a Vindicatum-on kívül nem támogatja senki

a unicredit-es kivásárolt pakk nem oda ment, ahova gondolod, aki ott volt a tárgyaláson, az tudja, hogy hova ment

#604023 exmnbs1 Előzmény: #604021

mennyi is az a 48.6 valójában???

addig örülj meg nem derül ki

fedezetelvonás? csődbüntett??? mik is lehetnek a 24 oldalas feljelentésben????

#604021 Grizzly Géza Előzmény: #604016

Nem 48,6% volt a támogató? Meg valami visszautasíthatatlan kivásárlások is történtek állítólag. Hová mennek ezek a pakkok? hol szavaznak? Milyen bizniszek vannak még?

#604017 Grizzly Géza Előzmény: #604007

Az általad leírtakból honnan tudod hogy mi szolgálta SCS érdekeit?

1k körül mondta Former hogy Csabának annál jobb,minél rosszabbak a hírek... És hogy 100-200 Ft körül fog "alakítgatni" a kötvényeken.

Honnan tudhatnánk miben volt érdekelt? Neki a rossz hírek kellettek,amik persze részben megalapozottak voltak,de vsz talán most már túlzóak.

#604016 Vigkrisz Előzmény: #604013

akkor a vagyonfelügyelő ellenében tapsoltak, nem önmagában SCS-nak

nem éppen SCS menetrendje szerint történik minden + a szavazatai is fogynak, a hosszabbítás pedig az intézményi befektetők ötlete (is) volt, már a tárgyalás előtt javasolta az Allianz

#604013 Grizzly Géza Előzmény: #604003

Prfecó írta a másikon,ha jól emlékszem,de lényegtelen, szerintem nem ez a lényeg a leírtakban. A tapson kívül még mi nem stimmel?

#604008 exmnbs1 Előzmény: #604007

sokszori szavazat újraszámoltatás)))))))))))))))))))))))))))))

szerződésbontások sora

#604007 exmnbs1 Előzmény: #603998

pancser az

sittközelben

akkor nézzük a beégéseit

2011 OTP ref hitel a "napokban"))))

2012 eleje EBRD hitel)))))

2012 nem lesz csőd)))))

2012/A-sok nem szolgáltattak be haladéktalanul))))

2014, 2015, 2016-osok nem rohantak egymásnak aláígérve felajánlani a fenyegetőzések ellenére

1. javaslat))))))

2. javaslat))))))

24 oldalas vádirat több alakzatban a bíróságon

kapcsoltak betámadása

1mrdnyi követelés eltünése, Mielicz visszaminősítése 1/4-re

lelépett IT és FB-sek

kgy-k ahová el sem mert menni))))))))))

egyedüli aláírójog megvétózása)))))))

#603998 Grizzly Géza Előzmény: #603988

Szerintem minden úgy történik ahogy ő akarja. Színház az egész. Betol egy ajánlatot amit egyértelmű hogy visszautasítanak,majd puhulgat, beígér nyomtatást stb...

A kötvényesek megérzik a vérszagot,gyengül a Csaba,hajrá tovább!! (megszavazzák a 120 napos hosszabbítást ennek örömére...)

Az idő közben telik,a szavazatai meg hogy, hogy nem szaporodnak.

Őt már nem érdekli a 600k-s pakettje,vsz a kapcsoltakra utazik és meg is szerzi. Megmarad a befolyása.

Menetrend szerint történik minden.

Legutóbb a kötvényesek MEGTAPSOLTÁK.

A taps jogos. A nagymester nagyon jól sakkozik.

#603997 xmann Előzmény: #603939

A fundás elemzés egyszerű:

a történet vége az, hogy lesz 25-50 millió közötti részvény. A nagy kérdés az, hogy mekkora a cégérték, amit ezzel a 25-50 millióval kell elosztani? Én kb 25 millió euróra tippelem a mostani tudásommal. Ja, és tuti, hogy 200 feletti árnál tömegével fognak szabadulni a kötvényesek a részvénytől mihelyst megkapták, és még 100-200 között is csomó eladója lesz. Érthetetlen mit csinál itt az árfolyam

#603993 Vigkrisz Előzmény: #603970

50 millió db mindenképpen lesz, csak maximum később bevonják a kapcsoltakét

az a 20 millió, amit írsz, az minimum 25 milllió + Vindicatum, szóval lesz itt legalább 30 millió db, még akkor is, ha a kapcsoltak kiesnek a játékból