Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: nincs cím

#604311 Ibiza Előzmény: #603654

:) ne ba.ssz mazsihizs kéri 1%ot??????????????????... libás után nem gondoltam megyünk még lejjebb..ilyet

#603955 Dr. ursi Előzmény: #603649

engem mindenesetre elűzött.

állandó hányingerre nincs szükségem ...

undorító, hogy van pofája ...

ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát, és nemzetközivé lesz holnapra a világ ... valami internacionalista lobogó illene mögé ... H O R L A V

#603936 Előzmény: #603889

"amúgy nekem nem a nem tetszés jutott eszembe, hanem az, hogy valaki mennyire pénzelheti, hogy mindenhonnan a feje köszön vissza..."

QED. Ennyi pénzre a magánvagyona nem predesztinálja, és nem is hiszem, hogy a magánvagyonából áldozna ennyit ennyi kampányra. A párttagdíjakból viszont biztosan nem jött össze ennyi eddig, és nem hiszem, hogy az egybesület ennyit összekalapozott volna erre a célra. Mindenesetre jól látható, hogy szó sincs arról, hogy magyar érdeket képviselne, hiszen magyarellenesek pénzelik ezerrel.

#603903 Bendeguz Előzmény: #603889

CTRL+ egérgörgő fel/le, és ekkor az oldal zoomolását állítod. ha megfelelően kizoomolsz, akkor pont jó lesz.

#603889 Koffein Előzmény: #603882

vicces hogy most hirtelen három helyről figyel ez a liba tolvaj... amúgy nekem nem a nem tetszés jutott eszembe, hanem az, hogy valaki mennyire pénzelheti, hogy mindenhonnan a feje köszön vissza...

más:

ezzel az üzenetíró boxal nem lehet valamit kezdeni, hogy ne legyenek ennyire egybecsúszva?

http://kep.ivpicture.hu/723490.N.jpg

#603677 Ibiza Előzmény: #603649

a lényeg kattintgassatok..sok érdekes reklám van itt.. abból jön egy kis méz..

#603649 Előzmény: #603447

Hm, akkor erről szólt a szavazás, hogy ezentúl politikai(!) reklámok is megjelenhessenek az oldalon? No offense Kissherceg, de szvsz ez sokat árthat az oldalnak.

(Ps.: Nekem mindegy én minden oldalon minden hirdetést tiltok).

#603620 Pyxis Előzmény: #603612

Egy ilyen E-star story után már végülis mind1 :D

Egy hétig nem blokkolom a reklámot, ezt tudom ígérni :D

#603612 Netmaster Előzmény: #603611

Nem értem a hisztit. Inkább örülnének, mert Bajnai pénze a stockihoz kerül, és a reklámot nem valami fogékony, ingadozó ember kapja az arcába, hanem olyan, aki immúnis rá. Ehelyett rögtön megy a sírás meg a rívás, amint feltűnik Bajnai a monitoron. Mi lesz itt kampányidőszakban? :)

#603567 Bendeguz Előzmény: #603559

vagy adjunk ultimátumod? adblock-kal minden reklámot leirtok és az a havi 100 Ft-se jön be tőlem :) Na de komolyan, irtsd ki ezt a férget innen! :)

#603559 Ibiza Előzmény: #603461

figyu utalok 10rugót valami számlára de hajtsd el a f.aszba ezt a patkányt..

amúgy már javasoltam csinálj stockinak egy számlát..adományvonalat..esetleg adó 1%-ára valami engedélyt.. keressél vele valami pénzt..ne ilyen sz.arkupacok vigyorogjanak itt.