ha egyszer erre van kereslet :)
ha egyszer erre van kereslet :)
:) ne ba.ssz mazsihizs kéri 1%ot??????????????????... libás után nem gondoltam megyünk még lejjebb..ilyet
engem mindenesetre elűzött.
állandó hányingerre nincs szükségem ...
undorító, hogy van pofája ...
ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát, és nemzetközivé lesz holnapra a világ ... valami internacionalista lobogó illene mögé ... H O R L A V
"amúgy nekem nem a nem tetszés jutott eszembe, hanem az, hogy valaki mennyire pénzelheti, hogy mindenhonnan a feje köszön vissza..."
QED. Ennyi pénzre a magánvagyona nem predesztinálja, és nem is hiszem, hogy a magánvagyonából áldozna ennyit ennyi kampányra. A párttagdíjakból viszont biztosan nem jött össze ennyi eddig, és nem hiszem, hogy az egybesület ennyit összekalapozott volna erre a célra. Mindenesetre jól látható, hogy szó sincs arról, hogy magyar érdeket képviselne, hiszen magyarellenesek pénzelik ezerrel.
CTRL+ egérgörgő fel/le, és ekkor az oldal zoomolását állítod. ha megfelelően kizoomolsz, akkor pont jó lesz.
Soros Gyuri'bá meg akit Monika Lewinsky helyettesített.
vicces hogy most hirtelen három helyről figyel ez a liba tolvaj... amúgy nekem nem a nem tetszés jutott eszembe, hanem az, hogy valaki mennyire pénzelheti, hogy mindenhonnan a feje köszön vissza...
más:
ezzel az üzenetíró boxal nem lehet valamit kezdeni, hogy ne legyenek ennyire egybecsúszva?
Időben kell igazodni...:-) Bajnais történet még jó lehet! (vagy nem)
a lényeg kattintgassatok..sok érdekes reklám van itt.. abból jön egy kis méz..
intézhetnél a vacsi közben valami lmp-s adományt ide...,)
volt már itt fidesz és mszp reklám is, de statisztika alapján sokak kíváncsiak a Bajnaira
Hm, akkor erről szólt a szavazás, hogy ezentúl politikai(!) reklámok is megjelenhessenek az oldalon? No offense Kissherceg, de szvsz ez sokat árthat az oldalnak.
(Ps.: Nekem mindegy én minden oldalon minden hirdetést tiltok).
Egy ilyen E-star story után már végülis mind1 :D
Egy hétig nem blokkolom a reklámot, ezt tudom ígérni :D
jaja :)))
vip tagdíj, társkereső rovat, ilyesmi nem játszik? :)
Nem értem a hisztit. Inkább örülnének, mert Bajnai pénze a stockihoz kerül, és a reklámot nem valami fogékony, ingadozó ember kapja az arcába, hanem olyan, aki immúnis rá. Ehelyett rögtön megy a sírás meg a rívás, amint feltűnik Bajnai a monitoron. Mi lesz itt kampányidőszakban? :)
pedig mennyi pénzt hoz :) vágjam le az aranytojást tojó tyúkot? :)))
vagy adjunk ultimátumod? adblock-kal minden reklámot leirtok és az a havi 100 Ft-se jön be tőlem :) Na de komolyan, irtsd ki ezt a férget innen! :)