Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Ipari ingatlan ÁRESŐ

#603622 exmnbs1 Előzmény: #603472

" Ebben az arban benne van a munkadijam, amire afas szamlat allitok ki, a bevetel utan."

így mindjárt sokkal vonzóbb)))))

#603618 Ibiza Előzmény: #603616

álmodj királylány :)

nekem kell vennem iparit..csak a hely nagyon fontos..

#603615 Ibiza Előzmény: #603476

kitalálhatom..az ipari ingatlanod beszámításvával fizetsz rá 4et? :)

#603474 Ibiza Előzmény: #603466

gondolom bevezették az ingatlanadót..az egy valag pénz.. nekem kell vennem pár ingatlant..meg eladni is.. ki kell moccannom a pozikból.

#603472 Hathor Előzmény: #603466

ez egy total elpocsekolt ingatlan. Nekem szivem faj erte, miatta, igy nem tartom poenkodasra alkalmasnak a hsz.m., ajanlatom. Per, tehermentes. A terseget tamogatja a kormany munkahelyteremtes gyanant. Legrosszabbkor tarazta ki a nemet tulaj bagoert az ingatlanjait. Ez az utolso. Ebben az arban benne van a munkadijam, amire afas szamlat allitok ki, a bevetel utan.

#603466 Hathor Előzmény: #603462

Hidd el megvenném! Komolyan. Ellenben nem tudok korlatlanul felszivni mindent. Vannak mar befektetett ingatlanjaim, tökepiacon is tele vok nyakig longgal. Ami fejbubig maradt zsé, az kell a megelheteshez elore nezve, valamint tovabbi kis papir vetelhez. Ha csettintesre elvinnek barmelyik ingatlanom, akkor azonnal megvennem. Mondtam sosem kertem kolcson, de lehet most fogok, ha nem veszi meg ügyfelem. Te tudod, nalatok Zugloban 60nmes lakast kapsz ennyiert. Nem zsakbamacska. Per, tehermentes ingatlan. 3500nm epulet. Gondolkodj!

#603462 Kissherceg Előzmény: #603457

Azt nem tudom Hathor miét nem veszi meg? 100 misi helyett 16, elég akciós.

Olyan kis papír szerűen vonzó ajánlat :)))

Ipari ingatlan ÁRESŐ

#603449 Hathor

Sziasztok!

Van egy nagyon akciós ipari ingatlan amit közvetítek egy kedves ismerősömnek.

Súgott egyet ez az ismerősöm, hogy az ár csökkent 100MFT-ról 50re, és most SOS 16MFT+ÁFA!!

Csak olyan érdeklődő írjon privátban, aki rendelkezik a 16MFT+ÁFA összeggel. Nagyon jó az ár.

Ehhez kap közel 9000nmes területen kb. 3500nm-es ipari csarnok, raktár, iroda területet, ami kamionozható, rámpázható, kiadható, bértárolásra alkalmas, hasznosítható.

Részletek olyan embernek aki befektetne.

Decemberben 40MFT-os vételi ajánlatot kaptunk rá bruttóban, de akkor nem adták oda, most sürgős lett! Van másik vevő jelölt, beelőzési lehetőségünk van, mert ismerősöm az ügyben eljáró eladó

Gyors lépéssel!

Csak priviben tárgyalok az ingatlanról. Egyéb kommentet nem kérek itt a témához.

Thx.

Re: nincs cím

#587558 Kriszti@n Előzmény: #587539

nem mondod:) ott nekem is van egy 3000m2es komplexumom, még mindig eladó :) már kettessel kezdődik:)leírod priviben melyik ipartelep mennyiért?

Re: nincs cím

#587539 Hathor Előzmény: #587536

Nekem még midig vannak ipari ingatlanjaim.

Van amit felére, van amit harmadára vittek le!

Nógrádban a kormány elkezdte támogatni a foglakoztatást, munkahelyteremtést.

Azon az elszegényedett részen van nagy ipari telepem 1/3 áron.

Jönnek is rá a versenyzők, ha valakit érdekelhet, pályázat vagy bármilyen kormány támogatás útján!