Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: ohne kreativirung

#608170 Ibiza Előzmény: #607631

épp most írtam be.

"Sztem ma 5% ra nyomják a kamatot..további csökkentést én később sem várok...ezzel már lehet növekedés és azon a szinten van ahol még bejön a tőke.

Várok még két intézkedést:

1. A banki kötelező tartalék kamatát csökkentik vagy fokozatosan eltörlik..

2. a 2 hetes MNB kötvény kamatát (ebben fürdenek a bankok) jelentősen csökkentik

ezekkel motiválva bankokat a hitelezésre..

A valuta hitelek forintra váltásában is lesz sztem az MNB-nek szerepe..és talán az állami vagyont is átveszi egy pakkban mol manyup..), levegőhöz juttatva a kifeszített kormányt.. beindulhat az életpálya modell..oktatás és tán egészségügy esetleg állami alkalmazottak."

A GDP arányos eladósodottsággal nem kéne foglalkozni..nem kéne nagy energiákat benne tartani mert most 80% de ha duplájára emelkedik GDP akkor fele lesz..

A franciák spanyolok olaszok simán átmehetnek a 3%-os hiányon..mert tudják a magasabb hiánnyal lehet csak növekedést generálni..

A mélyszegénységgel kell valamit kezdeni..mert ez tarthatatlan..az is lop rabol aki dolgozni szeretne..

Írtam a minimálbért kell alaposan megemelni (a járulékterhek emelése nélkül) mert akkor lesz meg a munka becsülete..ha valaki dolgozik és minimum kap 120ezret nettó.. a segély meg max 60ezer..akkor ez erős motiváci a munkára....a segélyeket is a nyomorszintre emelni max 60ezer.

Az emberek nagy része 70-100ezer között keres egy másik része max 150et..hiába 240ezer az átlagfizetés..

#608165 Dr. ursi Előzmény: #608161

és nem véletlen a sajtó táj. teljes törlése a jövőre nézve.

ui. mindent félremagyaráznak meg belemagyaráznak.

ha viszont nulla táj. h miért akkor találgatni lehet, de tudni nem :o) és ez a lényeg.

mert ha tudják mit miért lépünk (mások - érted ?) akkor kiszámíthatóvá válnak a további lépések és ez nem érdeke országnak, mert közbe tudnak akasztani.

így meg mire rájönnek mi a terv addigra meg is lépjük.

persze van egy 2. var. is: az azonnali egyszeri és hirtelen minden fronton.

talán te ki tudod spekulálni :o) mire gondolok, de leírni nem fogom, főleg nem ide.

#608161 Dr. ursi Előzmény: #608157

most.

az árfolyamgát meghosszabbítását sztem nem véletlenül szavazták meg ...

#608157 Előzmény: #608147

MOST?! OOOPPPS!

Szerintem 0,25% lesz, mivel Matolcsy azt mondta, nem kommentál (helyes, előbb tanuljon bele, nehogy egy újságírói kérdésre ne tudjon helyesen válaszolni), és ez az, amit a piacok várnak, vagyis ez szolgálja leginkább a piac megnyugtatását.

MINDEN MÁS magyarázatra szorulna, a 0,25% nem szorul semmiféle magyarázatra sem.

ohne kreativirung

#607631 Dr. ursi

nulla kreativitás.

még szerencse hogy van tolcsy.

elemző urak amiket leírtak arra mi szüksége van az országnak ? mégis mi ?

gondolkodjanak már !

amiket írta önmaguk is leírták h tulképp nálunk nincs értelme.

akkor meg nyilvánvaló hogy nem ezek lesznek.

gondolkodjanak már !

mi az ország fő problémája ?

amiben mnb a kulcs.

a megoldásnak gyorsnak kell lennie és egyszerre kell bekövetkeznie.

több legyet ütve egyszerre (mert összefüggések vannak).

olyan gyorsnak kell lennie és olyan komplexnek és rögtön végrehajtottnak h a piac se köpni se nyelni ne tudjon.

kapisgálják már ? :o)

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/mit_lep_matolcsy_mnb-je_erre_szamitanak_elemzok.548684.html

Re: reklámok az oldalon

#603414 Dr. ursi Előzmény: #603412

á, így másképp hangzik :o)

mindenesetre undorító.

-

amúgy nem akar valaki örökbe fogadni egy nagyon szép fiatal macskalányt ?

sajnos én reggeltől-estig nem vagyok otthon és nem tarthatom a bezárt lakásban.

kóbormacsek, reggelit és vacsit kap és napozhat a teraszomon.

már egész kezes kezd lenni, és tényleg jópofájú gyönyörű szemekkel, arányos termet, különleges színösszeállítású bundája van, 1 éves lehet max.

jelenleg Söncinek hívják.

reklámok az oldalon

#603405 Dr. ursi

ezért az undorító reklámért vajon mennyit fizettek ? úgy láccik vannak akiknek van az a pénz ...

Re: kötvények

#600154 Dr. ursi Előzmény: #598450

olasz 10éves euróban !!! előző 4,17 most 4,83% ! nekünk mennyi is a 10 éves ? :o) DE forintban ... :o))) és a dolláros 10évesünk ? :o)

12:12pm EUR

Italian 10-y Bond Auction

4.83|1.7 4.17|1.3