Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

rbbj portfolio

Re: Skullcandy

#603608 rbbj11 Előzmény: #603590

ez előny és hátrány is egyben, valóban. Nem szabad egy papírra tenni tőkét, amcsi tőzsdén pláne nem, így keretek közé szorítható a kockázat

#603590 Bendeguz Előzmény: #603436

talán a héten egyik este meg tudom nézni alaposabban. mindenesetre ezért félek az amcsi tőzsdétől, mert nincs limit.

#603568 rbbj11 Előzmény: #603465

frissítem az egész bejegyzést, most már igyekszem a teljes listámat közzétenni!

#603465 rbbj11 Előzmény: #603452

hangulatfüggő is vagyok, mint minden ember.

Estar is egyszer jól ment TA alapján, máskor nem. Összeségében az is nyerőt hozott, nekem semmi gondom nincs is e-starral.

Ebbe elsősorban fundás okból nyúltam, TA csak kijelölte, hogy miért épp abban a pillanatban. Sajnos csapda volt, mindig benne van a pakliban.

FB sem jött be, de nem kell minden bejöjjön ;)

#603452 Ricsi Előzmény: #603437

Csak mert abba is belenyúltál ta alapján. Meg nem akarom mondani a facebook-ot, amikor teljesen megsértődtél rám, amikor meg mertem említeni, abból nagy bukta lesz. Jó gyerek vagy, de néha megharagszol rám a véleményemért, és én nem teljesen értem ezt...

#603437 rbbj11 Előzmény: #603433

teljesen értelmezhetetlen a kérdésed, l. előző hsz-em. Estar-hoz milyen alapon hasonlítod???

Onnan kapok ki, hogy vadászom az alacsony P/E-ket alacsony eladósodottsággal párosítva. Így jött WDC, BBY is. Három bejön, egy nem.

#603436 rbbj11 Előzmény: #603430

az eső trend épp megtörni készült 7 usd belövésével, 6 usd-s dupla aljjal, ahonnan mindkétszer forgalommal pattant. 2 hónapos oldalazás és beszűkülésből gyj előtt forgalommal tört ki. Ha ez neked nem felhívó TA alapon keringőre, akkor nem tudom mi az.

Engem nem érdekel sosem, mit gyárt, nézd meg a pü-i számait, évekre visszamenőleg is, mikor nem is forgott a tőzsdén. Adósságállománya közel nulla, könyv szerinti érték 3x-án forog, ami megint nagyon jó, P/E 7.3 ezután a gyj után is.

#603430 Bendeguz Előzmény: #603424

A kibocsátás óta töretlen eső trendben van, mi alapján volt kecsegtető technikailag? Megnéztem a profilt, 12 egy tucat gagyi audio kütyüket gyárt. Valamit rosszul olvastam? Muxnak jövő héten lesz jelentése, remélem a legjobbakat.

#603424 rbbj11 Előzmény: #603419

továbbra is azt mondom, h. hosszú távon jobb, mint bbry!

Az más kérdés, h. amilyen jól nézett ki TA alapján tegnap, olyan rosszul néz ki most gyj után

remélem nem így jársz te is gyj közzététele után :S

#603419 Bendeguz Előzmény: #603416

ebbe akartál becsábítani tegnap? :) baxott nagy csökk. 3szög 4 dolcsihoz lövi... :(

#603416 rbbj11 Előzmény: #603408

lehet ez volt a leghelyesebb döntés.

Én megtartottam egyelőre mind, de nem vagyok nyugodt.

#603408 Janicroft Előzmény: #603386

Amit én nem értek (és éppen ezért lehet igazad abban hogy VIP beszállót csináltak) hogy pl az általuk elmondott csomagolásbeli problémák (alig látszanak a termékek benne, stb) hogyhogy nem okoztak problémát a Q4-ben? A számok alapján vették a termékeket szép számmal, szóval nem értem miről beszélnek. Én a felétől megszabadultam -20%-on, ha esik még akkor visszateszem ebbe...

#603386 rbbj11 Előzmény: #603378

megmondták, úyg fordulhat veszteségbe, hogy eladások stagnálása mellett is olyan alacsony haszonkulccsal tudják csak eladni majd a termékeket, hogy az nem fedezi a müködési költségeket

Hát nem tudom, én nem tartom ilyen ijesztönek még a prognózist sem...továbbra is büdös nekem az egész, lehet VIP beszálló teremtése zajlott itt, és pár hónap múlva pedig jön majd a "váratlan" pozitív meglepetés...

#603378 Janicroft Előzmény: #603347

Ez valami brutális. 5,3 millió papír fordult meg, -23%-on áll az árfolyam. Hogy fog ebből visszamászni ez a részvény, nem tudom. Ennyire rossz nem lett az eredmény, sőt az eredmny az egész jó lett. Amit nem egészen értettem hgoy ha az előző negyedévben nagyon szép eladásaik voltak, akkor hogy fordulhat ez át veszteségbe az idei első negyedévre?

Egyébként egy ilyen napon belüli izakó után más esetben elgondolkodnék a vételen, csak az a baj ezzel hogy a cég veszteséget jelzett előre plusz az egész évre visszaesést, szóval nem igazán látom most hogy mitől indulhatna ez fel. Mondjuk ha mégsem lesz veszteség vagy túlszárnyalják a prognózist akkor ugyanilyen erővel fog felfele is menni, ez is benne van a pakliban, csak annak még kell néhány hónap...

#603347 rbbj11 Előzmény: #603336

IPO óta ez lesz a legforgalmasabb napja :OO

nem lehet egész véletlenül, hogy szánt szándékkal volt ilyen negatív a kommunikáció? Már kezdek itt némi bennfentességet gyanítani....semmi értelme nem lett volna különben olyan kommunikációt alkalmazni, amivel még akkor is pincébe küldhették volna, ha növekedett volna a profit

#603336 rbbj11 Előzmény: #603266

én is látom, csak most néztem meg, hát ezt itt már tuti nem stopolom ki. Ezek megörültek, mindjárt 5 alá küldik, mintha legalább csödöt jelentettek volna. No mindegy, kedvelik as hortosok a céget, -10%-kal kistopoltam volna, de így szó sem lehet eladásról részemröl

#603305 Fornit Előzmény: #603266

Marketwatch-on is van egy cikk róla. (nem olvastam, csak a címet látom) Jól beverték.