Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#603394 prfecó Előzmény: #603390

ez miért újdonság ott voltál , soós belegyezett , sőt 13o kg szőrgombóc se hosszu életű már ,szvsz..

50 milkás részlet is eldöntött tészta , felesleges bárkinek kötvényt vásárolni , hátul már pecsét került dolgokra, aki még nem tudja , hát majd megtudja a szokásos BÉT kibocsátásokból , ugy ahogy a PSZÁF meghatározza ,................ törvényesen :-))

lásd. Rába vs kisbüfi megvizsgálva 1pont után , 2 pont jön. Taretalom , azért már nincs feleősségünk kb. ennyí ))

de volt kisbüfi vs PSZÁF és Civin vs Humet hasonlóan tartalmas töörvény magyarázat

mit gondoltok miért keresem a PSZÁF ügyintézőt , oszt.vezetőt ezek adják a "szaktudást " az aláírást a kinevezett vezetők stemplizik le nevükkel!!

#603391 prfecó Előzmény: #602979

kamatos kamat már nincs , de állampapír + 2 % kamatfelárat megkaptad.?

az jár és összes egyéb költség , fénymásolás , utazási költség , telefonszámla , etc, etc.

#603243 Grizzly Géza Előzmény: #603236

Fénykorában 30 milliárd körüli kap.

Ezt ha lesz ekkora hígítás kb 52,6 millióval kellene osztani...

tehát kb 570 Ft felel meg a valamikori 12k-s árnak szvsz.

Ha valamit elrontottam egy képzettebb kolléga kijavít,köszi :)

Szvsz engednek még egy p…

Szvsz engednek még egy picit és elfogadják a megállapodást.

Akkor hogyan tovább az árfolyammal?

#603232 Grizzly Géza Előzmény: #603215

Azt nem hiszem, prfecó biztos többet tud,de lehet hogy ez az ajánlat már az ellentáborból is tetszett egyeseknek...

Ha nem ajánlanak 50 milliót a fene tudja mennyi lesz az arány

#603215 Dicsák Előzmény: #603145

Megvolt a "stesszteszt", lehet, hogy kgy-n az 50m db-os emelést sem szavazzák meg? :))

Nehogy a végén még szarabb ajánlattal álljanak elő... +1,36% összevásárlás után...

#603145 Előzmény: #602993

Hm, ennek alapján biztosan sikeres lesz a következő csődtárgyalás. Ahogy anno írtam, még a végén megcsinálják, és most már úgy tűnik, meg fogják csinálni. 1,36%-ot már lazán összevásárolnak a következő egyezségi tárgyalásra.

#603143 Előzmény: #603035

OFF: Nekem ezért van "aktív kárrendezésem", mert mindenképpen kifizet a saját kötelezőm, aztán majd ő pereskedik helyettem.

#603035 taresz Előzmény: #603014

Ezért nem megyek hitvány biztosítóhoz. 1-2-3eFt ér nekem annyit, hogy tudjam, baj esetén nem szívattam meg mást.

#603014 prfecó Előzmény: #602979

megtalálták 2008 augusztiusában , szeptemberében és oktoberében badott kérelmeimet , számláimat. Azért gyors ez a Nonprofit KHT ))

Állítólag hibás vagyok , mert megcsínáltatattam engedélyük nélkül.!!!!!!!( számla mellékelve , MÁV-ABE-s elismerte felelősségét , rendőrségi határozat MÁV -ABE kárára)

mondtam nem gond 5 év várakozás után 5 év pereskedés már nem számít ! Ráadaásul 2012 novemberétől van egy új törvény , ami alapján még akkor is kötelesek fizetni , ha egy MÁV-ABE által biztosított galamb szarta le a kocsimat )) és eddig nem jelentettem be :-))

#602993 macika Előzmény: #602991

E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. „cs.a.” („Táraság” „E-Star”) tájékoztatja tisztelt

Befektetőit, hogy a Társaság 2013. 03. 06. napján megtartott csődtárgyalásán az alábbi

szavazati arányok alapján születtek döntések.

A Társaság elvi egyezségi javaslat-tervezetét a biztosított hitelezők 100%-a, míg a

nem biztosított hitelezők 48,64%-a támogatta, ennek megfelelően a javaslat nem került

elfogadásra.

A fizetési haladék 120 nappal történő meghosszabbítását a biztosított hitelezők 100%-

a, míg a nem biztosított hitelezők 80,97%-a támogatta.

A csődtárgyaláson a nagyobb intézményi befektetők által is támogatott hitelezői egyezségi

javaslat is megtárgyalásra került, melyet az előterjesztő hosszas tárgyalást követően

visszavont, így az nem került szavazásra bocsátásra.

A Társaság a tárgyaláson vállalta az egyezségi javaslat átdolgozását, így a fizetési

haladék időtartama alatt újabb csődtárgyalás(ok) megtartására kerül sor.

Soós Csaba

Vezérigazgató, az Igazgató

#602979 Pyxis Előzmény: #602631

Kitartást!

MÁV ÁBE károsultként most kaptam meg az egykoron megítélt pénzt.

#602971 Kiss Zoltán Előzmény: #602881

Pozitívan!Ahogyan Churchill is mondta,csak abban a statisztikában hiszek,amit magam hamisítottam!Na már most 2011,2012 e-star,-86% idén viszont +102%,tehát 16%-os pluszban vagyok!:)Ja ,az,hogy 100 krumpliból elcsesztem 86-ot,és most 2-ből 4 lett,hát az egy dolog!:(

#602906 Grizzly Géza Előzmény: #602889

Tehát Te ezek szerint Lupin-függő vagy :)

Tapasztalt addiktológusok szerint az emberek általában csak cserélgetik a függőségeiket. Pl csont alkoholisták megtisztulnak és maratoni távokat kezdenek futni vagy drogos-tovajokból önkéntes kajaosztó lesz stb...

Én leálltam a drogokkal-->rákattantam az italra-->szakítottam az alkohollal és a cigivel-->jött az RFV(eddig ez volt a legkártékonyabb addikcióm)-->lassan kivezetik,tehát megint ki kell találni valami okosat--->??? rá kéne állni megint a drogokra,állítólag vannak ****a dizájner cuccok :D

Helyreállna a rend a világban és bezárulna a kör :)