Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#603151 macika Előzmény: #602994

A Nokia vezérigazgatójának csökkentették a kompenzációs csomagját, így mostantól a korábbi 7,94 millió helyett mindössze 4,3 millió euróval kell beérnie.

#602994 macika Előzmény: #601639

Médiaértesülések szerint az elmúlt három hónapban 2 millió darab Lumia telefont adott el Kínában a Nokia. Ha igaznak bizonyulnak a számok, az nagyon pozitív lenne a vállalat számára, ugyanis az utolsó negyedévben globális szinten 4,4 millió Lumia készüléket értékesítettek, vagyis a kínai eladási statisztika a telefonok értékesítésének felfutására utal.

#602723 Bendeguz Előzmény: #602722

Köszi Hathor! :)))

volt benne sok kicsi árboc is, egytől egyig tökéletesen teljesítettek. de ennyire nem akartam kielemezni, mert most az új célár volt érdekes egy cimborámnak. lehet be kéne szállni ebbe is. BBRY-be tegnap tettem egy kicsit, ami az estarból megmaradt. egy éve nem kereskedtem!

#602722 Hathor Előzmény: #602718

Nem rossz "Bendeguz" ,-)

Érted?! ,-)

szóval egész jó a rajz.

Szép fej-váll formálódott 3as pontra egyébként..

#601644 Bendeguz Előzmény: #601639

hááát, ha dupla aljnak látszik, akkor én is. de csak azért mert 2 alá ment, tuti nem :)

A Nokia befejezte a szak…

#600808 macika

A Nokia befejezte a szakszervezettel az egyeztetéseket a finnországi Salo-ban található üzemének a létszámleépítéséről. Ennek keretében 83 főt bocsátanak el és körülbelül 200 főt szerveznek ki más társasághoz. A mostani átalakítás a korábban bejelentett létszámleépítés része.

Samsung vs. Nokia

#597580 Janicroft

Samsung (SSNLF.PK) is taking aim at Nokia's (NOK) Asha line, as well as low-end Android phones from Chinese rivals, with its new Rex feature phones. The touchscreen devices run on a Java-based OS, but still sport Samsung's TouchWiz UI (used in many of its Android phones). Also, like many Nokia models, the Rex line has features meant specifically for emerging markets, such as dual SIM support and the bandwidth-saving Opera Mini browser. Nokia's Asha sales rose 43% Q/Q in Q4 to 9.3M units.

#596939 Zotya32 Előzmény: #596502

http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/02/13/ot_ev_alatt_700-szorosara_nott_az_android/

"Az tény,hogy a Blackberry erős újítással indította az évet, tehát a Microsoftnak - és fő partnerének a Nokiának - nagyon oda kell figyelnie, hogy mit tesznek le a vásárlók elé. Az Android biztosan megtartja vezető helyét, de ha az Apple előáll egy olcsóbb iPhone-nal (amiben sokan kételkednek), csökkenhet a különbség a két legnépszerűbb operációs rendszer részesedése között."

Médiaértesülések szerint…

#594385 macika

Médiaértesülések szerint a Nokia akár már februárban bemutathatja saját fejlesztésű tablet készülékét. Azt már néhány hónapja lehetet tudni, hogy fog ilyen készüléket gyártani a Nokia, azonban a februári bemutató mégis meglepetésnek számítana. Várakozásaink szerint a készülék Windows operációs rendszert fog futtatni, hasonlóan a Lumia sorozathoz.

#592835 Előzmény: #592708

Engem meglepett, hogy a REKLÁMOKAT többen nézik, mint a meccseket. Ez ugyanis annyit tesz, hogy ami ott megjelenik, azt megnézik, kipróbálják, megveszik, egyfajta értékteremtő képessége van annak a reklámblokknak. Ennek megfelelően lehet, hogy iszonyat drága, de valószínűleg többet ér, mint számos hirdetésre költött pénz és a roadolás a készülékekkel, ráadásul viszonylag gyorsan lemérhető eredménye lesz.

Azaz, nem kell hosszasan várni: Ha a Superbowl döntője után megrohamozzák az eladásokkal a céget, akkor független lesz, ha nem, akkor pedig nemsokára Lenovo.

#592734 Janicroft Előzmény: #592597

Még egy felvásárlás jót tehetett volna a részvényeseknek, persze ha lenne komoly vevő annak már lépnie kellett volna hamarabb szerintem. Épp azt néztem ma este mire fel öntik ezt ma ennyire, meg is találtam:

Shares of Research In Motion Ltd. RIMM -6.50% fell sharply Monday on media reports that Lenovo downplayed speculation that it was considering acquiring the beleaguered handset company. The speculation was sparked by a Bloomberg News report late last week that quoted Lenovo Chief Financial Officer Wong Wai Ming as saying the PC maker was considering a RIM acquisition. RIM shares jumped in reaction to the report. But in a statement to the Chinese media that was posted on the Next Web on Monday, Lenovo said that it does not comment on M&A rumors, and suggested that its finance chief was quoted out of context. RIM was last trading down 8%.