Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#602513 banyaiz Előzmény: #602502

Az is igaz másik oldalon ott vannak a hagyományok, hogy így lett kitalálva pörgősebb stb közvetítési idők. Csak egy egy nagy meccsen akkora beégés ez, most pl EB-n ahol a mi bíróink sültek be gólbíró nem látta, hogy bent van. Vagy Vb-n angol-németen, kapufás gólt nem adták meg. Vagy a lesgólok stb. Szerintem jó lenne kipróbálni ezt a videóbírós témát.

#602507 banyaiz Előzmény: #602502

mondjuk egy Balmazújváros Kiskunhalas szupercsatán kurvára mindegy, hogy mit csinál a bíró nagy jelentősége nincs, legalábbis szerintem . :) De BL-ben EB-n VB-n , vagy a nagy bajnokságokban illene bevezetni.

#602502 Turkoglu Előzmény: #602496

Ráadásul ehhez az esethez nem is kellett volna 2 perc, nagyanyám felteszi a szemüvegét és vágja is, hogy max sárga, de lehet még az se...

Ez az egész európai labdarúgó szövetség egy töketlen barmok gyülekezete, az az érvelésük, hogy minden meccsen egyenlő feltételeket szeretnének biztosítani csak azt nem értem minek... Amerikában sincs a megye II. meccseken videóbíró, de ott ahol mondjuk 100 millió ember nézi a meccset ott már igen csak bele kell férjen ilyesmi... Itt Európába lassan már több bíró van egy meccsen mint játékos és nem veszik észre ,hogy szart se ér... Minden hülyeséget átveszünk az amcsiktól amit nem kéne, amiben meg tényleg jók azt meg véletlenül se, mert mi tiszteljük a hagyományokat....

#602496 banyaiz Előzmény: #602241

Ez a bíró vagy alkalmatlan vagy megvették. Nem hiszem el, hogy van akkora ökör aki egy ilyen meccsen egyből pirosat ad egy ilyen nem szándékos mozdulatra.

Ennyi erővel a Madrid kapusát is kiállíthatta volna mikor az egyik szögletnél Vidic fejét bokszolta le a labda helyett. :)

Videóbíró nagyon kellene, egy szezont tönkrevág egy ilyen **** bírói döntés? Mikor vissza lehetne nézni 2 perc alatt , röhej. Szórakozás mellett pénz sem kevés ami forog teltházas meccsek bl pénzdíj , tőzsdén is ott van klub , szponzorok, sportfogadások stb

#602495 banyaiz Előzmény: #602234

Elment kedvem a Bl nézéstől egy időre. Jó 10 emberrel is éppen ki lehetett volna védekezni, de szerintem ez a döntés lesokkolta a csapatot.

Bennem fel sem merült, hogy esetleg pirosat ad. :) Csak pislogtam mi is történik.

#602241 Turkoglu Előzmény: #602234

Egy ilyen kis nyomoronc török így elcseszi milliók szórakozását... Már rég kellene valami videó bíró az ilyen esetekben is.... Amerikában ahol a közönség kiszolgálása a legfontosabb már évek óta jóval gyorsabb és nehezebben követhető sportágakban megoldották az ilyen kérdéseket (jégkorong, kosárlabda, amerikai foci)...

Ott egy-egy ilyen eset után milliókkal csökkenne a nézőszám, a tulaj aki meg egy zsák pénzt beleölt a csapatba elvárja, hogy a lehető legjobb ítéletek szülessenek. Itt Európában az ilyen esetekkel a nézőket és a klub tulajdonosait is gyakorlatilag szembe köpik...

#602234 Kiss Zoltán Előzmény: #602180

Le vagyok sújtva,pedig mekkorát ugrottunk Ramos góljánál!A 2010-es VB döntőjében ennél durvább szabálytalanságok voltak,mégsem volt kiállítás!De így is fantasztikus volt a Manchester!

Hajrá real legközelebbi ellenfele!!!

#602180 banyaiz Előzmény: #602178

Nem hiszem el így kiesni. Kézben volt a meccs. Nem volt kiállítás talán egy sárgát megért vsz, labdát nézte szerencsétlen mozdulat volt. Egyből piros, és eldönti a meccset? Ilyet Bl-ben? Örökre eltiltani a ****, még tsz kupába se való az ilyen. Csalódott vagyok.

#601711 banyaiz Előzmény: #601525

Megzuhantak én is úgy látom. Milan ellen nagyon fel kell pörögjenek esélyük legyen 0-2-ről fordítani.

#601709 banyaiz Előzmény: #601557

Fergie papa azért sokféle taktikát ismer, szokott bekkelni is a csapat kontrákra játszani, de hát a lételeme a támadó foci, ilyen játékosokkal muszáj is, Rooneynak már egy aranylabda kijárna, nagyon jó játékos vsz. :)

2 elvesztett Bl döntő kemény volt, de el kellett ismerni , hogy Barca megérdemelte. Ezekért csak egy BL döntőben vághatunk vissza méltó módon. :)

Nagyon necces bejutunk e a döntőbe elvileg igen, de azért itt már nagyon kis dolgokon múlhat.

Spanyol csapatok közül pedig Madridnak szurkoltam még régen mikor brazil Ronaldo , Zidanne stb féle csapat volt. Mostanában nem nézek spanyol focit általában csak a real barca meccseket. Az volt a benyomásom túl nagy különbség van a real barca és a többiek között.

#601557 Kiss Zoltán Előzmény: #601508

A Manchester csapatát tisztelem,mert midig nyíltan játszanak,ezért is vesztettek el két BL döntőt

a Barca ellen,most azonban reális esélyük van a végső győzelemre!Más:Bárki játszik a realba az

index-re kerül,nyáron melegített a Modric,-akit addig kedveltem-mondtam a fiaimnak ha beáll

a realba onnantól nem szeretem!Anno még 1981-ben UEFA kupa meccsen a Tatabánya 2-1 re

verte a realt,aztán a visszavágón kaptak egy jogtalan tizenegyest,és a real ment tovább,na ott

kezdődött a nem szeretem!Én Manchester-Dortmund 2-1 döntőt tippelek!!!

#601525 matgab Előzmény: #601508

Azért ez a Barca nem az a Barca, mint ami Pep-pel vagy akár Villanovával volt.

Az az ember érzése, hogy egy edző nélküli kíváló képességekből álló csapat kimegy a pályára és megpróbálják azt eljátszani amire emlékeznek a 3 hónappal ezelőtt elmondott taktikai elemekre.

Olyan, mintha a mostani edző nem készülne fel az ellenfélből és ráadásul, ha nem megy a csapatnak, akkor meccs közben sincs semmi változás...

A jó csapatok meg azért annál jobbak, hogy így is megverjék őket.

Bekkelnek kontráznak és a Barca nem használja ki azokat a taktikai lehetőségeit amikkel eddig mindig az ellenfelek fölé tudott nőni...

#601508 banyaiz Előzmény: #601496

Nem volt igazán jelentősége ennek a meccsnek presztizsen kívül Madrid is ahogy néztem összeállítást már MU ellen tartalékolt. Barca bajnokságot már megnyerte. Igaz kikapni Madridtól az arrafelé harakiris történet.

Kérdem én hogyan beszélsz a MU ikonikus jelenlegi és volt játékosairól (shrek zselékirály) ? Több tiszteletet a bajnokoknak :) CR7 vhogy visszakeveredhetne Unitedhez akkor még ütőképesebb lenne a csapat.

Azt néztem fogadóirodák Realt tartják esélyesebbnek egyelőre 3 körül a Mu győzelem 2 körül a Madrid. Ez érdekes, lehet a két Barca verés dobta meg ennyire Madridot.