Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#603155 Hathor Előzmény: #603142

Egyet mondok kuka fej.

Felfele várom a piacokat tavaly nyár óta.. mindenki tudja rajtad kívül.

nem kevés téteket tettem itt is hatiban rá, meg kis papírokban is a fél év alatt.

Minden nap friss chartot kaptok, egyik sem mutatott le még.

Nyugodtan töröld maci trollt, ha nyomja tovább, én nem szólok hozzá, ne offoltasson tovább.

Hajrá Bux, hajrá Magyarország, hajrá HUF!

#603154 Ibiza Előzmény: #603144

és vettél? gondolom nem..ha igen akkor az a te döntésed volt..ne kend másra..ok guruféle írogat..sok pf-es vakon követi..de a kötés az mindenkinek a saját döntése.

Hathor TA fan..nagyon hisz a görbéiben ezt becsülöm benne..és nem csak duma hanem le is kereskedi..

de elég..

---------------------

nekem hatiban itt kéne lennie egy ellenállásnak..650-680 körül..

#603142 macika Előzmény: #603139

görbét? milyet? elliottosat? )))

otp 2000 célt vagy a 6000?

azok se tudják már mit rajzoljanak. egyik ezt másik azt mondja.

itt is ez van. aztán megy a személyeskedés amikor nagy a volatilitás

ilyen a tőzsde

#603141 Hathor Előzmény: #603130

Úgy is mennem kell.

Én nem provokálnám, Ők hozzák ki a sok sületlenséget.

Üdv.

#603140 Hathor Előzmény: #603121

Két éve szóltam E-starban 10Kn, hogy csökkenő háromszög van benne 8Kra fog menni.

Nem akkor eufória volt nekik, csak fel mehet, mert former, meg KBC 15Kt mondott.

Mondom itt diliház van, nézzék meg pszciho táblát, ugyanaz van, mint OTP 10Kn, Apple 650nél, Arany 2000nél. Eufória, nem normális Tízszerezés, ott már ne felfele gondolkodjanak.

Kirugtak a topikból, hogy többet ne írjak oda, mert ez megy fel, KBC is 15Kt írt célárként, meg Former is felefel várja.

Matgab tudja 8Któl menve figyelmeztettem nyolcszorozás után, hogy ennek nem lesz jó vége.Ok. kitiltottak..

Leesett 1000alá. 500tól megjelentem vevőként, mert óriási pánikot nyomtak, akik fent azt mondták 15Kra megy. Jött a félelem. Fent kapzsiság 10Kn, lent félelem.

Erre ezek a trollok kérik Őket nézzék a cégközlönyt, meg a csődöt 450alatti árszinteknél. Mindenki kivágta élete során összespórolt pénzt. OK. Galyra vágták a papír árfolyamát a kitárazásokkal. Trollok nyomják tovább.. ksizámolják 10FTos névértéket, hogy oda megy a papír. Napi 15%okkal kiszámolják hova megy a papír. Mellette fordul a papír 270en 575ig ment, duplázott a papír. Én felcsipgettem, amit leszórattak a Trollok 300-500között.

545,566on eladtam.

OK KBC kijött Three gap bearish elemzéssel, ekkor már nem volt papírom, 575ről le a 270-575ös emelkedés 61.8as fibojára. Azt megvettem tickre 390en és vettem 450ig. Azt eladtam 495-500között.

Majd le ment megint 20-50MA crossra 430ra, azt megvettem 450nél, eladtam 486-490nél.

Eközben ezzel a mozgással csinált a papír egy szimmetrikus háromszöget a papír, ekkor nem volt papírom, vártam a kitörést lesz-e.

nem volt, lefordult kettős csúccsal, elfordultam a papírtól vettem KEGET onnan.

Lement onnan E-star 99re, nekem 115nél volt egy 270nél levő oldalaó sáv 161.8as fiboja, ott feltankoltam 116os átlaggal, majd azt eladtam 260as limittel.

Majd jött kötvényesi tárgyalás, lement a papír 137re. Azt 222től vettem, 137ig, az eladva 220-230között.

Ezek meg csak dumálnak a csődről.

Pánikban eladatnak, fent meg lehet vetetnek, ezt nem tudom, mert csak most látom mit művelnek..

KEGet megvettem 43tól le 34ig. Most 37 a papír. ugyanezt csinálják. Nyomják a csőd dumát, de semmi csőd nincs a cégnél. megjelent a volt vezetője a cégnek Steier, hogy vissza szeretné venni a cég vezetését, sé kér minket részvényeseket találkozóra, hogy stratégiát ajánljon. A papír meg dupla alj hetesen :D

De nyomják, nehogy felmenjen a papír :D

Én ráérek, itt felszívom, amit Ők kitáraztatnak.

#603139 Ibiza Előzmény: #603134

na rakj be valami okosat..egy jó görbét..mond el mi mivel divergál meg mikor mennyi lesz..oszt ilyenek..

húzzatok a dumcsiba.. én…

#603130 Ibiza

húzzatok a dumcsiba.. én nem vagyok ellene egy kis vérszívogatásnak egy kisszines benyomásának..de ez alapból egy szakportál.

de Maci..uncsi ez az állandó támadás és minősítgetés..elég arsenes..lehet egy klón vagy? ha irígy vagy Hathorra dolgozd fel.. amúgy nem sokat teszel hozzá a topikokhoz..ha nem értesz egyet a szakvéleményével akkor tegyél be jobbat...mert ez így csak duma.

Hathor bizony néha arcoskodsz..akkor utána kapsz...ez van..bár sokat változtál..valami történt veled...csináld a dolgod és kész..benyomod a véleményed és annyi..ne vedd vel a butaságokat. Nyóckeres vagy.

#603122 Euroman Előzmény: #603121

monjuk sajnos 27-35-ös est-tel tele vagyok...de az sem akarja még a 20-at sem elérni..

#603121 Euroman Előzmény: #603110

mondjuk 1000 db e-star vmikor 12 Mft volt...mondjuk 1 ház ára...ma 235 eft...egy tv ára...szvsz soha sem lesz már egy ház ára...nekem a legdrágább 568-ról van, kemény 75 db...szóval ha úgy vesszük, nem vesztettem sokat....de még ennek a pénznek a visszajöttéről sem álmodom egyelőre...

#603119 Hathor Előzmény: #603115

Azt sajnálom, hogy a többieknek kell állandóan offolnom ezek az emberek miatt, és át kell mennem idiótába, hogy egy szinten beszélgessek velük.

Minden reggel provokál KEGben, várja mit írok, hogy megint bele kössön. Minden nap megkérdezi, ma nem lesz egy beírás sem? :D

Azt hiszi ki tudja dobatni velem a pozim..

Mondtam mindet nyereséggel adtam el eddig.

Mellette ott van hetesen a kettős alj KEGben, nyakvonal alatt. 31től feljövett.

Nem lent kell eladni, hanem lent kell venni, amikor a trollok iszonyatosan nyomják a rizsát.. Valakinek bedolgoznak.

Volt a porti-koi a portfolion, azt kikészítette.

Szerintem egyetlen realista ember volt a PFen a 2007es válságban. Jó linkeket adott, jó gondolatokkal.

Ezek meg kikezdték.

KOI eltűnt.. keresik utódját, akit kikészíthetnek.

Trollok.

De teszek rájuk, csak szánalmas a munkásságuk.

Erre találták ki nekik a netet.

#603110 Hathor Előzmény: #603100

Ezt kéri tőlük mindenki..

nem veszik észre magukat.

Fizetett lebeszélők, kis büfiket rákényszerítik a nagy veszteség realizálásásra, ezzel tovább taszítva a kis papírok árát. És jót röhögnek a kisbüfiken, hogy mekkorát szopn@k.

Ez a küldetésük.

Én meg ellenük vagyok, mert felfele bízom a papírokban, na ez betesz nekik, mert ellenkezőleg várom, mint ahogy Ők akarják..

Azt várják 10Ks E-starosok realizáljék be buktájukat, a családi házak elvesztését. Ugyanezt teszik nekem most KEGben.

2011ig minden linket felkutatnak és napi 3-4x berakják a topikokba.

A papír meg 1950ről lejött 37Ftra.

Itt akarják eldobatni akik fentről hozzák a nagy veszteséget.

1920FT esés után nem mindegy az a 37Ft?

Hónapok óta nincs eladó benne, de próbáljék, hátha lesz még eladó

#603104 Hathor Előzmény: #603081

bejött az.. csak neked nem volt elég napon belül 3%, meg azt mondod utána közgyűlés után 545ön szórtam, meg 566on, majd 575re ment még egy órán át.

Tudni kell kiszállni..

Mondtam kis papírban egy veszteséges pozim nem volt, pedig E-star meg lett forgatva párszor, még 116-260ig is. Mutattam a képet.

Sajnálom, hogy ezidő alatt maguk cégközlőnyt olvastak, meg szólítottak fel mindenkit, hogy ezt tegye.

Aztán papír névértéke 10FT, és a csődjük mellett is kereskedhető 235ön 5%os pluszban, de még mindig a csődöt kiabálják, fél év alatt 3x duplázott a papír, maga meg csak csődöt keres mindenben, meg megy le a piac tovább.

DAX meg már 8000en:D

#603100 Stoki Előzmény: #603081

2008 óta olvasgatlak benneteket, sok hasznos dolgot is megosztottatok már, de vazze amit te itt levágsz macika az kriminális. Komolyan már kiráz a hideg ha meglátom, hogy már megint írtál..:-). Nem lehetne egy kicsit visszavenni, please.?