Két éve szóltam E-starban 10Kn, hogy csökkenő háromszög van benne 8Kra fog menni.
Nem akkor eufória volt nekik, csak fel mehet, mert former, meg KBC 15Kt mondott.
Mondom itt diliház van, nézzék meg pszciho táblát, ugyanaz van, mint OTP 10Kn, Apple 650nél, Arany 2000nél. Eufória, nem normális Tízszerezés, ott már ne felfele gondolkodjanak.
Kirugtak a topikból, hogy többet ne írjak oda, mert ez megy fel, KBC is 15Kt írt célárként, meg Former is felefel várja.
Matgab tudja 8Któl menve figyelmeztettem nyolcszorozás után, hogy ennek nem lesz jó vége.Ok. kitiltottak..
Leesett 1000alá. 500tól megjelentem vevőként, mert óriási pánikot nyomtak, akik fent azt mondták 15Kra megy. Jött a félelem. Fent kapzsiság 10Kn, lent félelem.
Erre ezek a trollok kérik Őket nézzék a cégközlönyt, meg a csődöt 450alatti árszinteknél. Mindenki kivágta élete során összespórolt pénzt. OK. Galyra vágták a papír árfolyamát a kitárazásokkal. Trollok nyomják tovább.. ksizámolják 10FTos névértéket, hogy oda megy a papír. Napi 15%okkal kiszámolják hova megy a papír. Mellette fordul a papír 270en 575ig ment, duplázott a papír. Én felcsipgettem, amit leszórattak a Trollok 300-500között.
545,566on eladtam.
OK KBC kijött Three gap bearish elemzéssel, ekkor már nem volt papírom, 575ről le a 270-575ös emelkedés 61.8as fibojára. Azt megvettem tickre 390en és vettem 450ig. Azt eladtam 495-500között.
Majd le ment megint 20-50MA crossra 430ra, azt megvettem 450nél, eladtam 486-490nél.
Eközben ezzel a mozgással csinált a papír egy szimmetrikus háromszöget a papír, ekkor nem volt papírom, vártam a kitörést lesz-e.
nem volt, lefordult kettős csúccsal, elfordultam a papírtól vettem KEGET onnan.
Lement onnan E-star 99re, nekem 115nél volt egy 270nél levő oldalaó sáv 161.8as fiboja, ott feltankoltam 116os átlaggal, majd azt eladtam 260as limittel.
Majd jött kötvényesi tárgyalás, lement a papír 137re. Azt 222től vettem, 137ig, az eladva 220-230között.
Ezek meg csak dumálnak a csődről.
Pánikban eladatnak, fent meg lehet vetetnek, ezt nem tudom, mert csak most látom mit művelnek..
KEGet megvettem 43tól le 34ig. Most 37 a papír. ugyanezt csinálják. Nyomják a csőd dumát, de semmi csőd nincs a cégnél. megjelent a volt vezetője a cégnek Steier, hogy vissza szeretné venni a cég vezetését, sé kér minket részvényeseket találkozóra, hogy stratégiát ajánljon. A papír meg dupla alj hetesen :D
De nyomják, nehogy felmenjen a papír :D
Én ráérek, itt felszívom, amit Ők kitáraztatnak.