Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#603334 Boby. Előzmény: #603308

Rossz előérzetem van! Lehet majd elmúlik, de a matyó, forint, otp jó hírekre adott reakcióit elnézve, itt valami nagy dobás készül.

#603308 banyaiz Előzmény: #603298

Jobb lenne nézni persze , hogy mondjuk 440-450 között pöcsörésznek vele. De hát most vmiért ez a 400 a nyerő.

Azt igazán én sem értem miért ilyen 0 a forgalom benne. Messze még a szelvényvágás sok minden történhet világban is , Mo-n is . Minél közelebb vagyunk időben annál kisebb kockázat belevenni ebből a szempontból. Április hónapban élénkebb lesz vsz a téma.

#603298 Euroman Előzmény: #603294

azért a múlt csütörtöki 415 és pénteki-hétfői 411 után 415-419-es hétzárást vártam volna...heti 5 huf emelkedés lett volna az elvárásom

#603294 banyaiz Előzmény: #603101

Nem kapkodó idegbetegek ideális papírja ez az biztos. Nyugdíjas stílusú részvény szép komótosan megfontoltan. :)

KI tudja mikor jut eszébe egy alapkezelőnek vesz egy normális tételt mondjuk 1 -2 millió db-ot , és a többiek hasonlóan stb? Májusig éppen el tudok benne üldögélni aztán meglátjuk mit mutat.

Úgy vagyok vele ha rosszat mutat májusban még mindig ott az osztalék felvétel lehetősége. Nem egy görcsölős szitu vsz. Aztán persze bármi lehet piacon. De én kb így látom.

#603101 akpo7 Előzmény: #603084

Ez a reszveny mindig is arrol volt hires, hogy napokig nem csinal semmit aztan egy nap alatt bepotolja a mozgast, legyen az le vagy fel. Ha azt a napot jol kereskeded, neha az is eleg, de jelenleg nekem erre nincs idom, igy vettem, aztan megnezem nap vegen, mi tortent.

#603096 Előzmény: #602977

Re: 310-320 vs. 300 alá hozzák

Ugyan ne itt, mert itt off, de a HUF topicban igazán kifejthetnéd, hogy milyen közgazdasági szabályrendszerből jön az ki, hogy az EUR/HUF-nak 300 Ft/EUR alatt kell MINDEN körülmények között maradnia.

#603084 banyaiz Előzmény: #603079

Nem tudom én nem vártam azt , hogy elszáll hirtelen. Mondjuk egy kicsit nagyobb aktivitás azért lehetne benne. De úgy képzeltem, hogy igazán az utolsó hónapban pörög fel. Egyelőre az még odébb van.

Ha április közepén is itt kínlódik akkor vmi árulás van. :)

#603077 banyaiz Előzmény: #603030

Kiderül, annyira nem tartom jó kilátásokkal rendelkező cégnek mint pl Otp-t. De ezzel a felállással, hogy 400 Ft körül mozog és minden nyomor ellenére 50 Ft osztalékot kifizet látok benne fantáziát. Mondom agyalok rajta, hogy legalább egy részét tartom osztalék után is, sok függ attól is hol fog állni szelvényvágás előtt.

Re: Telekom Napi

#603043 akpo7 Előzmény: #603023

Nekem van Forrasom is + GSPARK, ami fizet is meg sztori is lehet benne. Eleg sok 500-rol es az is fizet 50 Ft-ot. Mondjuk mar annyi van, hogy szetborithatnam a piacot vele...

MTEL-t sztem hagyom nyugodni majd a szamlan.

#603030 Pyxis Előzmény: #602977

Egy jó lehetőség a magyar lakosságnak is egy kis extra profitra. Aki időben eszmélt és figyelte a portfólió leépítést karácsony előtt, az igen jól járhatott.

#603029 Pyxis Előzmény: #603023

Én is szeretem az említett papírokat. A nyomdából 400 közelében érdemes volt csipegetni. A Zwack egy kicsit más dió, nem engedik lejebb az árat, pedig jó lenne 10000 alatt csipegetni. A kommersz italok megemelt adója tacsra tette az ágazatot.

#603023 rbbj11 Előzmény: #602945

olyat kell venni, amire alig kell időt szánni, negyedévente gyj-t elolvasni, minden szép benne, osztalékot is fizet stb. Még a magyar piacon is van ilyen. Pl. ANY, Zwack, Egis, kész a biztos banki kamatokat verő portfólió. A tanácsért utalhatsz egy jó nagy összeget, pü-ben megadom a szla-számom :)

#603003 banyaiz Előzmény: #602990

Körbe kell szimatolni a témát. :)

De egyébként pl ez a devizakockázat ugyanúgy jelen lenne a magyar állampapírok vásárlásánál. Azokat pedig viszik mint az állat.

Szóval nem ezt tartom itt a fő oknak,hogy Telo gyengélkedik. Csak szóbakerült.

Mondjuk a közgáztudományok első és egyben utolsó unortodox doktora max néhány hónapig bírja vsz, hogy ne próbálja megmutatni, hogy ő mennyivel derekasabban tudja vezetni az mnb-t, és mennyire egyedi ötletei vannak. Aminek a vége akármi is lehet szóval egy kis eur nem árt ha van.

#602977 banyaiz Előzmény: #602955

Mondjuk ha egy külföldi alap arra spekulál, hogy az eur/huf messzebb nézve 400 Ft , és vmi oknál fogva nem tudja fedezni ezt a Ft pozíciót az vszínű nem fog magyar részvényeket venni most. Mert pl akkor ez az osztalékhozam eltörpül csak a devizás veszteség mellett.

Én mondjuk azon nagyon meglepődnék (igaz ilyen meglepetések értek már néhányszor az utóbbi időkben:) ha eur/huf elérné a 310-320-at és nem tennének meg mindent , hogy stabilizálják és 300 alá visszahozzák.

Igaz Tolcsyban benne látom a lehetőséget arra, hogy szándékán kívül is szétbarmolja a Ft-ot, vagy bármit.