észrevettem :) azért nincs help :) tipikus szoclib szavazó vagy :)))
észrevettem :) azért nincs help :) tipikus szoclib szavazó vagy :)))
a szöveget lehet olvasni is :)
https://www.youtube.com/watch?v=yVA-xTBeHyM
érdekes szövege van
:) Látom vicces kedvedben vagy... Nem fordult meg,hiszen nyilvánvaló. Csak a vak nem látja. Miért lenne hibbant? :) Ez a legegyszerűbb valakiről leírni hogy szerinted mi baja van az agyának. Bizonyíték? Na. Ennyi erővel én is elhihetem a mesét, hogy van egy gazdasági háttérhatalom a világban aki mozgatja a szálakat,háborúkat robbant ki a demokrácia védelmében de rezsimekkel paktál ha úgy tartja kedve,politikusokat emel fel vagy buktat meg stb. Te pedig hidd el hogy ilyen nincs,ennyi :)) Ha mindannyian egy irányba mennénk,egyformán gondolkoznánk,kib@szott unalmas lenne ám a világ,pl egy ilyen fórumnak semmi értelme nem lenne és Herceg nézhetne egyéb munka után :)
az esetleg megfordult a fejedben hogy nincs ilyen Hatalom, és Bogárlacibácsi meg szimpla hibbant?
Jah, Amerikában ezt ügyesebben csinálták, ott az átlagembernek is normális sora van, ha hajlandó dolgozni, etetni kell a tehenet, ha fejni akarod..
nem fognak felébredni..a lázadási szintjük felett milliméterekkel kell őket tartami..és ennyi...
ott lázadnak föl pl Chavezék..amikor már vendég vagy saját országodban..és marék rízsért dolgozol mint állat..amikor túl kapzsi a tőkés.
ha meg van a napi betevő..a napi egy-két sör..vásár és ünnepnapokon a berugás..meccset lapostévén tudja nézni..akkor minden hüjeség amit nem ért..és az van bőven...az "értelmiség" sem fogja túlhajszolni az agyát..megtanulnak dogmákat..és ami azon kívül van az hüjeség..meg nincs is meg összeesküvéses balhé..
Igazából ezek a témák az emberek 85%-át amúgy sem érdeklik.
A maradék 15%-nak nagy része meg elhiszi, hogy a világ aszerint működik ahogy azt az iskolákban tanítják és ezeket a dolgokat bugyutaságoknak tartják, sületlen összeesküvésnek, mert vagy lusták (nem képesek) gondolkozni, vagy egyszerűen a komformizmusuk vezérli őket (nem mernek belegondolni abba, hogy amit tanultak, amit magukévá tettek, aminek gondolkodás nélküli visszamondásáért jó jegyekkel, jó állásokkal jutalmazták őket, az valójában az egy óriási kamu. Ezzel nagyon nehéz szembenézni a legtöbb embernek.)
A maradék, akiket érdekel a téma és képes elfogadni ezeket az elméleteket, azoknak nagy része benne van a mókuskerékben, dolgozik nap ,mint nap és legfeljebb idegesíti magát, de semmi hatalma a dolgok megváltoztatására.
Akik pedig olyan helyeken vannak, hogy képesek lennének változtatni, azok általában bizonyos szinteken már egyre jobban és jobban érdekeltté vannak téve a rendszer fenntartásában, akár pénz révén , akár hatalom révén. És akik nem közéjük valók, azt a sok disznó ki is veti maga közül (pl. Pozsgay vagy akár Csurka tipikus esete Magyarországon).
Jól kitalálták ezt a rendszert, ezért tud ilyen sikeresen működni. Mint rendszer kétségkívül sikeres.
Az a legijesztőbb,hogy ő is,Bogár Laci bácsi is mondhatja a magáét,írhatnak könyvet ... Nem haláloznak el egy váratlan szívrohamban,nem lesznek rákosak,stb... Ergo olyan hatalomról beszélünk,aminek ezek az apróságok betervezett semmiségek...
Kemény,hihetetlen,és itt zajlik a szemünk előtt...most nézem van 2. része is... Kösz a szombat esti programot :)
én ezekben a repülő dolgokban nem látok semmi extrát ezeken a felvételeken.
Régen is órákig megmaradtak a kondenzcsíkok ha abban a magasságban nem mozgott a levegő.
Persze ha a másik gép másik magasságban van, akkor ott simán eltűnhet a csík...
Ettől még előfordulhat.
Az meg, hogy a fapadosoknak azért lenne ilyen olcsó a repjegye ez meg marhaság. Ha minden fapados szórná, akkor annyian tudnának, hogy az eltitkolhatatlan lenne.
Viszont Drábik bácsi itt is megmondja a tutit a világgazdasági dolgokról:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qG_YOI_V6Pc#!
Arra a hatóságra gondolsz,amit ők ellenőriznek? :)
Qrva anyjukat.
Én tudnék ezeknek egy megfelelő helyiséget,ott dörömbölhetnének...
Megmérgezik a gyerekeinket,a családunkat,nem elég a gazdasági nyomor,lassan ki akarnak irtani bennünket?
Remélem egyszer felébred a Föld népének a maradék 99%-a és eltakarítja a szemetet mindörökre...
a hatóságok ellenőrizhetik az üzemagyagot mint ahogy a te autódban is megtehetik..
elég lenne csak megszellőztetni ellenőrizni fogják..ha csak nem tudnak róla..