Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#602430 Euroman Előzmény: #602425

jó lett a 14.15-ös adp adat....16-kor van factory orders, még bekavarhat...meg este bézs könyv..

#602427 szotyi Előzmény: #602248

e/u hamarosan szint vall

orderek berakva :-)

ha minden igaz short belépőket kell keresnem..

(pedig szinte minden és mindenki long irányba mutat, minimum felpattra)

#602425 BudFox Előzmény: #602385

Az Es.F - SP futures ma is kitartóan menetel fölfelé..eddig..

én csak ezt figyelem, ha nagyon elkezd esni akkor zárom csak a longjaimat,...de akkor már remélem megy még felfelé

#602406 tozsdenyul Előzmény: #602385

A következő néhány hétben azért igyekeznék védeni a tőkét / nyereséget.

Szoros stoppok felfelé.

Lefelé meg nem oly szoros...

#602389 Láma Előzmény: #602385

Szigetforduló 2-t úgy érted, hogy a mai nap a felső sziget és holnap réssel le? :D

#602379 Hathor Előzmény: #602318

EUR/HUF

Na napos dupla top után itt az órás is remélem. Ma öt percesen öt hullám ment fel tegnapi csúcsok felé, ezzel órás dupla topom kijelölve.. ABC jön le.

most órás dupla top nyakvonalát kéne letörni és mehetne az erősödés a forintban.

Remélem így lesz.

300fölötti zárás esetében dől meg az elmélet, még lehet beborítós alakzat tegnapi dojira kettős toppal.

296ig lemehetnénk holnapig.

#602332 Borska Előzmény: #602318

Na ezért mondom hogy a köznép lehet is ,sőt okkal lehet negatív életérzésű,de nem ám azért mert szart burítanak rá a tv-ből (bár ez nagy igazság hogy a mai világban csupán a negatív hír a hír!!! ) hanem azért is mert a lakosság hatalmas része nem teheti meg hogy kikapcsolja a gépet és élvezi a tavasz aranysugarait. Sokaknak van hitelük,és igen sokaknak fingjuk nincs a tőkepiacokról,viszont sajna tisztában vannak a kenyér és a tej árával, nahh ezek az emberek tán méltán eshetnek gondolkodóba a jövőt illetően,ők nem a mások vezérelt "kib@szott pesszimisták" csupán vagy életútjuk vagy sorspályájuk miatt így élő emberek,de semmiképp sem birkák. Én így látom.

Csillával egyetértek!!! azt hogy ez az út jó vagy rossz eldönti az elkövetkezendő 10-20év,most nehéz ítélkezni,én nem is teszem,csupán a magam módján nem kívánok részt venni befektetőként a magyar folyamatokban,viszont tiszteletben tartom hogy a szavazók abszolut többséget adtak a jelenlegi kormánynak,effektíve bíznak,bíztak benne,a folytatás meg kiderül

#602329 Ibiza Előzmény: #602309

azért lásd a libsikomcsi söpredék 8év szabadrablását és országrontását.. azt is lásd amit most rendbe kell tenni az nem 2010óta van..a módszereken lehet vitatkozni de az eredmény igazol ha jó az út. Persze akkor jönnek a tevearcú közgazdászok és elmondják milyen szerencséje van fidesznek..és ezeket az eredmények alapjait még a libsik rakták le és ezt még a fidesznek sem sikerült tönkretennie.

Az emberek többsége ostoba a lényeglátást nem tanítják..eszük meg nincs hozzá..

#602323 gilgalad Előzmény: #602318

Köszönjük a véleményt. Jövő héten tél lesz, de ez nem pesszimizmus, hanem inkább realizmus.

Naposon most adja a vételi jelet, nem tudom miért kell így kiakadni?

#602319 Ibiza Előzmény: #602296

ha sokáig írod akkor eltünik amit írsz.. Én olyankor másolom vágólapra utána küldöm..ha eltünt csak bekopizom.

#602318 Hathor Előzmény: #602311

Igen direkt!

Engem nem fognak népbutítani.

Nem állok be a sok birka közé.

Szép életem volt eddig, nem hagyom magam a mocsokkal fertőzni, amit mindenkire ráakasztank.

Nem vagyok mindenki.

Ha még pénzemet is bukom.

Mondhatnám, hazafi vagyok!

Mindenki olcsón akar venni. Bőven olcsó itt már minden. nem kell tovább ütni a népet! Engem nem fognak, max lezárom a gépem, és intézem a napsütéses tavasz mellett ingatlan ügyeimet.

ezt a mocskot amit rátok akasztanak, én nem veszem fel.

Nincs határidős pozim, hitelem.

Csak prompton kereskedem, azért, hogy ne kényszerítsenek eladásra a kib@szott pesszimisták.

#602317 gilgalad Előzmény: #602300

Az véletlenül se zavarjon, hogy elmeháborodottak vezetik az országot és köpik szembe folyamatosan azt a kört, akik (még) támogatnak minket. Konzekvensen hülyének nézik azt a kört, akiktől mi függünk, de nem csak őket, hanem téged is minket is.

Remélem egyszer majd sikerül dekódolnod őket (jelen vezetőinket), nem lesz nagy élmény, előre szólok.

#602316 Csilla76 Előzmény: #602300

A szokatlan módszereke miatt fosnak tőlünk. Csak ezt sokan nem tudják. Szerintem az irány jó, és persze nem mindenkinek az érdekét tudják maximálisan kielégíteni. De ez van. Hosszútávon kell nézni a mostani folyamatokat.

#602311 Borska Előzmény: #602300

Hator :) néha komolyan nem értem :) Te direkt csinálod az értetlent :D

picit féltelek ám :) tudod ha ennyire belelovallod magad ebbe a dologba akkor a makacsság csúnyán félrevihet ,és ha egyszer,csak úgy bumm, mittudom ééén mi miatt beüt egy ujabb pánikhullám :) hisz a piacok ciklikusak,előbbutóbb jönni fog :) , és Te kapaszkodsz a falsba, simán lehet nullázni ...... sajna saját tapasztalatból mondom :(

#602309 Euroman Előzmény: #602288

az biztos...az országirányítók hülyesége....pedig 1x 1991-ben be akartak léptetni fityeszbe...még jó, hogy nem tettem...