Re: nincs cím
Borska Előzmény: #602258ajjjjajajjjj ,az a baj hogy begépeltem,majd szerkesztettem és eltűnt az egész :( és lusta voltam beírni ,de beírom ujra mert így fals a dolog :)
nahh:
vagyis a magyar emberek piacmozgató tőkeereje picsányi a nemzetközi alapokhoz képest, és amióta a nyugdijpénztárakat kivégezték a bét vásárlói oldala is jelentősen meggyengült. Külföld pedig nem igazán foglalkozik velünk ,amit magam részéről meg is értek....
Az általános mélabúról pedig azt gondolom hogy ez a szlogen így nagyon kényelmes ,ügyesen ráhúzható a dolgokra ,pedig nem igaz, én olvasok többek közt erste elemzéseket is ,és köszönő viszonyban nincsenek a negatív világképpel, longpártiak sokkal inkább mintsem short,de több nagyobb brókercég is a longot preferálja,csupán kevesek ahhoz hogy irányítsák a piacot
a kis ember ? mint én is ? más is? hiába negatív,ezzel nem befolyásolja az árfolyamokat,hisz mit csinál? panaszkodik és spórol, már ha tud,de leginkább csak megél!!!! hát miből venne RV-t? akinek pénze van az álltalában szakemberre bízza,azok pedig ,mint az alapok is longolnak,szóval nincs itt baj,sajna ez az életszínvonal, és a méltatlanúl szarulélők tömege nem TUD rv-t venni, akiknek pedig van tőkéjük (nemzetközi szegmens) baszik a bizonytalanba hozni ,mikor az egész világ robog
ezért nem is tartom reális várakozásnak a dax,sp vagy más izmos tőzsdék csúcsdöntési kisérletének követési vágyát,szerintem bőven helyén van a bét és ismét a jószerencse az ami a nemzetközi szentiment ilyetén javulásával egyáltalán nem keverte az országot sokkal nagyobb bajba