Tényleg nem értem, hogy mire gondolsz :o Miben kellett volna Spade-re hallgatni?
Tényleg nem értem, hogy mire gondolsz :o Miben kellett volna Spade-re hallgatni?
Aki a Nyilas helyett a Spade dokira hallgatott milliókat kaszált...
Én arra gondoltam, hogy az utolsó évre esetleg beszállok, mert azért csak visszahozza legalább nullára az eredményt. Eddig viszont nagyon jó döntés volt a kiszállás (nullán!) az alapból.
Csak kicsit omoljon össze a világ, hogy ki tudják fizetni :-). Na mindegy, addig fedező alapnak kell tekinteni a longok mellett.
Akkor lehet örülni az alacsonynak? :-)
Eegen, de erre írtuk már sokkal korábban, hogy és akkor mit ér majd a szép nagy árfolyam, ha nem lesz értéke a pénznek?
Illene lennie, de ha mindenhol eszetlenül nyomják tovább a bankókat, nem lesz addig összeomlás, pedig recseg, ropog a rendszer.
2015-ig még van ideje, hátha lesz addig egy hatalmas összeomlás...
Lehet, hogy még karácsonyozik. :)
Kár, hogy nem ír semmit, jó meglátásai voltak, csak azzal nem számolt, hogy beindul az eszetlen pénznyomda.
Egy jegy értéke (HUF): 77,268.664062 Ft
Nem is az a gond, hogy "HA" kifutnak, hanem az, hogy szűk 3 éve már ez a mondás. Úgy tűnik, hogy a világon senkit nem zavar a havi 85 milliárdos nyomtatás, márpedig látszólag Bernanket senki nem fogja megállítani. A japánokhoz teljesen felesleges már hasonlítani a jenkiket, mert az előbbiek megelégszenek a szükségessel, és megtakarítanak (befektetnek a tengerentúlon:), míg utóbbiak az utolsó guruló 10 centesüket is felzabálják. Annyit, amennyit közvetetten Bernanketől kapnak, hiszen a kormány beforgatja azt a pénzt.
Ergo ebben az új világban, ahol a pénznyomda a mindennapos élet része, a risk management is új megközelítést kíván. Egyre több dollár üldöz egyre kevesebb részvényt.
kereskedhető? van forgalma? a zuttykor érdemes lenne venni.
mé? ma fecó is vett 31-nél záróban ))
aszondta adták neki
1 forintra )))
rá kell beszélni phyl vételekre ))
25-re be is állok ))
hát, ha most kifutnak az usa indexek új csúcsra, akkor ahogyan várják a szakik, jöhet egy méretes potty, akkor majd hasítani fog a Nyíl-alap. :))
nagy ötlet :)))