kíváncsi lennék ki a fene bízta meg))))))
marslako és buxer féle szöveg
ez ment a phylax, humet, kreg topikokban 2-3 éve ))
jókat nevettem amúgy ezeken
Igen mindenkinek van valós eladása, aki igénybe veszi forgatni a könyvet Random lehetőségével, vagy más szolgáltató kis papír 2xes shortjára.
na most én tényleg el..
LOL,
eltaláltad, mi a program ma.:-))
majd ha kiveszi a makramét a könyvből, akkor kezdődik az e-star buli
eladók azok valósak, mivel van nekik
ez alap
tanuld meg!
re "zárnak a shortosok" )))
De van..
Megint csavarják a "valós" eladói oldalt 1111,3333,6666
ez tudtuk eddig is mit jelent, tudjuk ezután is.
Múlt héten 20%ot emelkedett utána :D
Kb ennyi amit látok ma, a többit tudjuk az lerágott csont..
Van más dolgom is ma. Ma E-star kötvényesi találkozó lesz!
Üdv.
majd csodálkozni fog a kgy-n
nem kicsit!!!
azt is letagadja megint (
10e számra érinti a családokat
csak ki kellene mozdulnod egyszer a szobából troll )
"mind a palackos mind pedig a tartályos gáz árát mérsékelni szeretnék. Ezek mennyisége csak az energiapiac fél százalékát adja"
1.) mérsékelni szeretnék.
2.) Ezek mennyisége csak az energiapiac fél százalékát adja.
3.) Január óta ezt nyomod napi három linkben :D
az árfolyam esésen kívül tudsz valaminek örülni az életben?
Te medve, bear..
Hathor (Tisztelt Tag) Re: Keg jövő Címzett: @macika
Ezt a felvetésed hányszor mondod még el?
PB-gáz mint rezsi csökkentés?!
Halálos vagy.. komolyan.
pffffffff
Mackó úrnak tök mindegy milyen hír jön. Ha 3%ot emelkedik bux akkor is dögrovást vár, és azt mondja megyünk tovább le. Erről a KEG vételről lemaradt mackó úr! Agyalhat naphosszat. Dupla alj ott a hetes charton. Vezetők a részvényesek kezében vannak! Most mindegyiknek kell a szavazat, de papirjuk nincs. Nekünk már van bőven!
ha stabil tulajdonosi háttér alakitható ki
))))))))))))
Ezért tartom érdekes papírnak a keget... Megérdemelné, ha vhogy visszakapná a volt cégét.
"az a ti szakmátok" lol... :)
"T.Topikosok! Ahogy azt több " levelező" is tudja nagyon is rajta tartom a szemem a megoldási lehetőségeken ,hiszen csak komplex megoldás hozhat üdvözitő megoldást. A kikötő terület a cégemé és szivesen apportálom ,ha stabil tulajdonosi háttér alakitható ki és ahogy jeleztem egyéb befektetőket is tudok mozgatni. A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között.Nincs szükség dilettáns pufogtatásra ,viszont az idő nagyon korlátos ( na nem a 30 miós munkaügyi perem miatt ) ,mivel a bankok kockázatviselő készsége nem igazán javult.Tehát ,ha valaki komolyan gondolja szervezze meg azt a beszélgetést.Talán kijön belőle egy érdekes megoldás. Azt meg megköszönöm , hogy sokszor idéztek ,de a véleményemet hagyjátok ,hogy én fejthessem ki és az nem arról szól ,hogy veszem -e a KEG részvényeket - az a ti szakmátok ! Dr SJ.
sunwo"