Most és innen nézve: talán.
Majd, ha ott lesz: ott már nem mindegy, hogy hogy néz ki.
Most és innen nézve: talán.
Majd, ha ott lesz: ott már nem mindegy, hogy hogy néz ki.
nyugi...én is hetero vagyok...csak gondolati szinten említettem...bár nyugdíjügyi szöszi vagy szőrmé-né laffanthatná az ánuszt...
De annyira egyértelmű volt vsz, hogy ez a Tolcsy már a nevével leszűkíti a mozgásterét a jegybanknak.
Nincs tere semmire igazán. Persze ha a 320 fölötti eurt problémának tekintjük. Ha nem akkor van lehetősége extrém világát itt a jegybankban is bemutatni ami kb a térdre imához kategória.
Az egyik alelnöke egy volt beosztottja lesz akinek semmi köze nem volt eddigi munkája során bankhoz, vagy hasonló létesítményhez. Annyit tudott mondani szakmai tapasztalatra a témában, hogy ő is részt vett a bankadó stb koordinálásában 2010-től. Most erre mit mondjak? Ha már ezt a futóbolondot nevezték ki legalább választottak volna olyan alelnököt aki vmennyire kordában tudja tartani.
ezt elég szörnyű hallani egy megcsontosodott heterónak.. látom kihalásra vagyok itélve.. az nyer aki több kapura játszik ,)
A 6 gól és a pompás győzelem alakul már.
T a jegybanki ügyek elismert szaktekintélye és doktora még akcióba sem lépett és 300-at nézegetjük, mondjuk én ezt a már nevére gondoltam 1 perc alatt, de egye fene így is belefér. :)
tyűha:)))
ez már perverzio a javából:))
igen, de azért ez kellemesebb lenn....csak hátrakukkantanék, és ott térdelne...noszogatnám, hogy tisztábbra, fényesebbre
ja, egyáltalán nem lenne baj, orosz, vagy arab kapcsolat... egyből erősebbek lennék az EU-ban... és nem belénk törölnék a lábukat, hanem a szlovákokba... :))
Minek neked a segg nyalás.. van egy csomó klotyó papírod, azt mondtad, használd azt ,-)
eddig az volt a bajotok nem mennek oroszokhoz pedig mekkora nagy piac..most meg az a baj kiment.
mindenhova ki kell menni ahol pénz van és ásványi anyag....arabokhoz, oroszokhoz, kínaiakhoz..
Néhány helyen a világban nagy pénzek kerekednek keresik a helyüket.. nem vagyunk nagy piac.. de pár mrd usd becsurran az már érezhető...magas szinvonalú a szolgáltatás a bankrendszer és a munkaerő..jó geológiai adottságokkal..kultúra..hatalmas vízvagyonnal..
ez tudják mások ezért építenek itt hídfőállásokat (az új hazát keresők is)
Az ország sikerre van itélve..de megosztják a népet és el akarják venni a javait..részben sikerült..de szorgos népünk győzni fog.
Rezsicsökkentés, viszonylag normális nyugdíjemelés + Erzsébet utalványos nyomdázás lebegtetése mint 13. havi, hirtelen egy évre most ismét nyitnak állami helyeket az egyetemeken, pont most, véletlenül, ilyesmikre gondoltam. Most egy újabb devizás marhasággal még egy dörgölőzés lehetősége fel lett vetve, etc. Személy szerint még nálam sem jelentkeztek, pedig megtehetik, nyugodtan, tövig.
Troll 3!
Tudom, azért raktam be napos EUR/HUF chartomat, ami magának marhaság.
Vigyázzon, mert kimoderálom itt! :D
Én nem tartanám problémának ha mnb 3-4mrd-al csökkentené az államadósságot..ezt úgy kell megtenni eu ne tudjon belekötni..
jövőre nincs adósság kötelezettségünk az IMF és Eu felé.. és még választások is lesznek.
lenne forrás a beruházásokra járulékcsökkentésekre.
Azért ragaszkodtak felénk a 3%-os hiányhoz euban ne legyen nálunk növekedés..plusz ha már fidesz rendet tett akkor az eunak kedves libsikomcsi bagázs kerüljön hatalomra...legyen mit elpacsálni.
én seggemet még nem nyalták...pedig igényt tartanék rá
Én végig abban gondolkoztam, hogy annyira érezhetően nyalnak most mindenhova, ahogy közeledik a választás, hiszen kell az 50%, mert nincs kivel koalícióra lépni, hogy nem eresztik el nagyon a forintot akkor, illetve előtte, hogy jó legyen a hangulat. De a kamatcsökkentések miatt a hiteltörlesztők is csökkennek valamennyit, meg most benyögték ezt az újabb devizamentést, szóval fene tudja, lehet, hogyha elengedik, akkor sem lesz a hiteleseknek annyira érezhető.
tavasz végétől, nyártól lassú huf erösödés lehet majd
kivéve ha ez a ***** meg nem szólal
egyébként valuta gyengítések vannak világszerte - forex war
Lehet, hogy magának marhaság, azért én még gondolhatom ezt, nem?
:D
Magának Bux emelkedése, meg plusszos KT is marhaság, mégis emelkedik :D
HAlál osztag, már felszívta magát mindeféle gyengítő eszközzel, ideje lenne magukat kirázni a gatyájukból.
Süt a nap! Örüljünk már valaminek az életben Mackó úr.