http://ez****a.hu/2013/03/ne-dudalj-hackerre-mert-porul-jarsz/
Na ez az az auto, aminél az a kérdés, hogy jön, vagy megy? :)
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/03/04/vazlaton_sergio_pininfarina_emlekautoja/
Ehhez nem lehet mit hozzátenni, kell és kész, tolnám neki, mint majom a kertajtót...
na ideje volna kivenni a biliből a mancsomat. :)
Valakinek 4X108 R13 alufelni a sublót mélyén? Ha jó nyári gumi van rajta az sem nagy baj.:)
Új NSX-et nézted Genfben? Amúgy azért az új csúcs Ferrari a király. Órám már van hozzá.. :-)
na további logikát is imádtam......
szervizkönyv vezetve 80ezerig......utolso szerviz 2011 január......és az autoban jelenleg van 83.000km.....
az utolsó 2évben valszeg nem használták,biztosan hihető...gondolom nem tekerték az órát,biztosan.
különösebben nem örült volna egy toyota szalonhoz elfutásnak sem.
ilyen és ehhez hasonlo ma MO használtautopiaca,röhej.
egy benzines kis szutyok kotlát sem lehet,szinte csak 3-5honap nézelődés után kifogni,ha szerencsével befut vmi.
multkor is hirdeti a pesti fax a yarist,elmegyek megnézni,erre mondom forgalmi?
az nincs itt,illetve rögtön....na oda adja,hát kiderül a nagy első tulaj,nem tudja megmondani melyik szalonból hozta ki.....a forgalmiban egy tők idegen női név.....auto előéletről semmi..
oké hogy üzletre vette,nem iratta,vagy bukásra ki tudja......de hazudozzon az anyunak otthon.
már el is ment a bizodalmam,ott is hagytam a picccssába.....de hirdeti 1tulajként,udvarból,minden mannát leirva.
toyota yarist keresek 2008-tól,csak benzinest,motor mind1.
csak magyart,csak szervizkönyvest,csak tulajtól,csak udvarból,ügynök kizárt.
rétegvizsgálót viszek,és toyota szalonban átnézetném.
sürgősen!
ha vki esetleg rendelkezik,vagy tud ilyen megbizható forrásból,azt várom.
vagy esetleg a legujabb nissan micrát,ugyancsak tulajtól,csak benzinest.
multkor swiftnél is szoltak 2-3man azért gondoltam.
Tudjuk. Agyonvernél, fejbelőnél, zsidót, cigányt, libsit, bolsit, homokost. Most hozzácsaptál a listához egy újabb csoportot. Nincs ebben semmi meglepi. Így szeretünk. Elalvás előtt szoktál arról álmodozni, milyen jó lenne, ha akkora kán lennél, mint a Dzsingisz? Övedben kard, válladon géppisztoly és tetszés szerint megölhetnél bárkit. És csak ölnél, ölnél, gyilkolnál.....-hogy szebb legyen a világ-
Nem olcsó játék egy jó állapotban lévő. Nézegettem én is a gyereknek, de inkább motort kapott. Az legalább benzinnel megy.
Kivételektől eltekintve népautó szokta kapni. Én a Mazda 6-ra voksoltam volna, ott több az innováció.
azért csalódott vok,most megkaphatta volna egy igazán jó autó a cimet...
nem egy beszürkült clio,megane,golf,astra,fiesta stb stb....
erre nem...20adszorra is golf ,clio stb kapja....
ez olyan,mint a kutyakiállitás,és a tenyésztő a VW-pedig nem egy nagy név:)
most,ha kizárolag ugy nézzük,hogy nevemen az enyém,akkor 1db.
de....volt.:)
igaz csak fél évig 1992 februártól 1992 juliusig.
egy nagyon vagány 1500 kocka.
de sokat mentem bmw-vel,mercivel az elmult 21 év alatt.
meg hátsós mercibusszal is rengeteget,de ez más kategoria,ugye:)
Ez igaz, de ez most nem az év "retro élményautoja" verserny volt ;)
gondoltam,hogy a kötsöög golf lesz az......
ááá...gt86 sokkal jobb auto.