Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#601739 Rozsdáskilincs Előzmény: #601718

:) Amiért mások szívnak azért Ő még örülhet a sikerének. Nem úgy ismerem Hathort hogy örömet okozott volna neki mások vesztesége. Azt tény szarérzés megélni hogy más vidámkodik addig nekem a savanyaszőlő jut. Mindenki a önmaga befektetési tanácsadója.

#601737 Hathor Előzmény: #601733

Tudom a nagy short 16Knál fej-váll szerint.

Mondtam, hogy ott meglepődtök mekkora menet lesz fel.

Err mindenki, mire fel?

Azóta tapadunk fel 20Kra.

Így már nem bánnám ha áttörnénk végre, és még csak bóvliban vagyunk.

hinye no :) csak meg let…

#601736 Borska

hinye no :) csak meg lett a -200 meg a föle buxban, áhh széthúzzák a kamattartalmat :) meglopják a shortosokat :)

nem baj, majd usa napi réstöltése után az utolsó óra eldönti a holnapi irányt,kinnt még pici föl,de fél kilenc-kilenctől én a magam részéről ismét pirosodó usát várok

#601733 Rozsdáskilincs Előzmény: #601707

"Lassan egy éve kimaradtál az itthoni piac agymosásából."

Nem maradtam ki, csak nem írtam:) Csöndesen szívtam:) Visszatalicskáztam egy kis pénzt.

Grat az Estaros üzlethez.

#601727 Hathor Előzmény: #601723

Ne offoljon!

Nem fogok regényeket írni itt hati topikban, hiába provokál

Mondtam én is Higins is, kereskedje le, ne őrjöngjön!

KEGEM is 20%ot emelkedett múlt héten, amíg 30alá várta Mackó Úr, aztán abba is én vagyok a mumus :D

Vegyen, adjon, ne csődöket várjon, meg cégközlönyökben keresse mikor megy csődbe egy egy cég.

ON: Hati..

#601721 Hathor Előzmény: #601718

Jó is.

12Któl kisértem le a papírt, és addig nem volt vételi jel a charton, amíg nem vettem, mondtam két éven át lefele kisérve a papírt az esésben pszciho táblával, mondtam ha fordulós jel érkezik veszek. Vettem, többször, nyertem. Ettől a többi befektetőt 12-10Król sajnálom, nekik végig mondtam én magam is, hogy esés lesz, vételre nem alkalmas a papír.

Nem rajtam kell a haragotokat kitölteni, aki bukott rajta 10Któl le 500ig.

Na de ez Hati topik, itt sem hoztam volna fel, ha nem kérdezik.

#601718 cédrus Előzmény: #601713

Sajnos ezt képtelen feldolgozni. A régi rv-tulajdonosok előtt többször is nyilvánosan önkielégített, hogy ez egy mennyire jó papír.

#601716 Hathor Előzmény: #601713

Nem tudom, én örültem

Abban a papírban még nem buktam, peddig volt egy pár swingem benne 500óta.

többi kis papírban sem buktam még :D

#601713 Tapasz Előzmény: #601707

estar 2012.03.21-én 3800 volt. Szerinted a rv tulajdonosok is örülnek a 3x duplázásnak ...

#601707 Hathor Előzmény: #601700

Némelyikben van story lehetőség, mellette némelyik iánt van rendkívüli érdeklődés, mellette fordulós jeleket mutatnak, mellette századoltak a kis papírok, mellette hiszek a gazdaságunk fellendülésében, mellette hiszek abban, hogy az agyonvert papírjainkat megtalálják, akár bluekra ráunva.

Mozgatják a kis papírokat 15%kal, és ez jó.

BUX háromszögelődik, egyszerűen nem tud kijönni az oldalazásból.

Kezdeti hati 800pont körüli kamatot ellopják, mínuszra teszik.

Mindenki ütne mindent, amit ér itthon. Nem tudom miért?! Talán mert a kereskedelmi adók is ezt mutatják: megölték, meghalt, cunami, leszúrta, kivégezte.. ez marad Buxra is itthon, átvetítik ezen vágyakat.

Lassan egy éve kimaradtál az itthoni piac agymosásából.

E-star az utóbbi fél évben háromszor duplázott, úgy hogy csődöt hirdetnek a tapasztalt befektetők.

#601700 Rozsdáskilincs Előzmény: #601691

Értem kösz a teljeskörü választ. Érdekes hogy teknikai szemmel kiszámíthatóbbak a nagyok mint a kicsik. És Te így nézed a piacot mégis a kicsiket trédeled.

A többiek várakozásához. Ismered a nótát: Mindenkinek van egy álma......:)

#601691 Hathor Előzmény: #601685

Tavaly majd fél évig longban voltam folyamatos hati püfölések mellett.

Ősztől folyamatos kis papír longokban forogva.

Meg hosszabb kis papír longokba nagyobb pozikkal.

Nekem mindenképpen a long jó. 16K óta az emelkedésnek szúrkolok az enyhe oldalazó emelkedésben.

Bluek nem érdekelnek cseppet sem vételre, hatit meg mire? mindig beveri mki.

Állandó pesszeimista szentiment.

Várom 20K fölé és akkor még hatira is hozok talán be pénzt, addig meg folyamatosan kis papírokra hoztam/hozok be.

Még március van, de Macika mínuszos KTra vágyik, mások meg jó nagy zuhanásra a piacokon.

én maradok emelkedés párti.

#601663 Hathor Előzmény: #601648

Kis lázadozó :D

250en hati..

meglátjuk, én örülnék ha menne fel, ellenben nem kívánom hogy Te ezzel veszíts.

Jó kis topik lett a "Bűn…

#601655 Tapasz

Jó kis topik lett a "Bűnvád az elmúlt nyócévért" :-)

Azért ide, mert ott biztos kimoderálnák :-)

"Ma reggel már moccanhat…

#601650 Borska

"Ma reggel már moccanhatott is a forint hiszen az új szereplő átírta a jegybank keretrendszerét ahol korlátozza a jelenleg még hivatalban maradt alelnök szerepét, hiszen a másik oldalért már Balog Ádám miatt nem kell aggódni. A héten kiderül ki ülhet még be a monetáris tanácsba és sok makroadat kerül közlésre, amelyek tovább borzolhatják a kedélyeket az EUR/HUF grafikonján."

na ez is amolyan fundaszerű dolog ,szintúgy a shortot indokolva

...de ki tudja,kiderül

#601648 Borska Előzmény: #601645

:) hohohohoooo :) csak Te várod :) én shortba keveredtem :) 19240körüli átlagárral, target 18401, stopp pedig szűkre szabbva, nap végén kiderül milyen szinten,de nem megyek bele nagyobb rizikóba