Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#601711 banyaiz Előzmény: #601525

Megzuhantak én is úgy látom. Milan ellen nagyon fel kell pörögjenek esélyük legyen 0-2-ről fordítani.

#601709 banyaiz Előzmény: #601557

Fergie papa azért sokféle taktikát ismer, szokott bekkelni is a csapat kontrákra játszani, de hát a lételeme a támadó foci, ilyen játékosokkal muszáj is, Rooneynak már egy aranylabda kijárna, nagyon jó játékos vsz. :)

2 elvesztett Bl döntő kemény volt, de el kellett ismerni , hogy Barca megérdemelte. Ezekért csak egy BL döntőben vághatunk vissza méltó módon. :)

Nagyon necces bejutunk e a döntőbe elvileg igen, de azért itt már nagyon kis dolgokon múlhat.

Spanyol csapatok közül pedig Madridnak szurkoltam még régen mikor brazil Ronaldo , Zidanne stb féle csapat volt. Mostanában nem nézek spanyol focit általában csak a real barca meccseket. Az volt a benyomásom túl nagy különbség van a real barca és a többiek között.

#601557 Kiss Zoltán Előzmény: #601508

A Manchester csapatát tisztelem,mert midig nyíltan játszanak,ezért is vesztettek el két BL döntőt

a Barca ellen,most azonban reális esélyük van a végső győzelemre!Más:Bárki játszik a realba az

index-re kerül,nyáron melegített a Modric,-akit addig kedveltem-mondtam a fiaimnak ha beáll

a realba onnantól nem szeretem!Anno még 1981-ben UEFA kupa meccsen a Tatabánya 2-1 re

verte a realt,aztán a visszavágón kaptak egy jogtalan tizenegyest,és a real ment tovább,na ott

kezdődött a nem szeretem!Én Manchester-Dortmund 2-1 döntőt tippelek!!!

#601525 matgab Előzmény: #601508

Azért ez a Barca nem az a Barca, mint ami Pep-pel vagy akár Villanovával volt.

Az az ember érzése, hogy egy edző nélküli kíváló képességekből álló csapat kimegy a pályára és megpróbálják azt eljátszani amire emlékeznek a 3 hónappal ezelőtt elmondott taktikai elemekre.

Olyan, mintha a mostani edző nem készülne fel az ellenfélből és ráadásul, ha nem megy a csapatnak, akkor meccs közben sincs semmi változás...

A jó csapatok meg azért annál jobbak, hogy így is megverjék őket.

Bekkelnek kontráznak és a Barca nem használja ki azokat a taktikai lehetőségeit amikkel eddig mindig az ellenfelek fölé tudott nőni...

#601508 banyaiz Előzmény: #601496

Nem volt igazán jelentősége ennek a meccsnek presztizsen kívül Madrid is ahogy néztem összeállítást már MU ellen tartalékolt. Barca bajnokságot már megnyerte. Igaz kikapni Madridtól az arrafelé harakiris történet.

Kérdem én hogyan beszélsz a MU ikonikus jelenlegi és volt játékosairól (shrek zselékirály) ? Több tiszteletet a bajnokoknak :) CR7 vhogy visszakeveredhetne Unitedhez akkor még ütőképesebb lenne a csapat.

Azt néztem fogadóirodák Realt tartják esélyesebbnek egyelőre 3 körül a Mu győzelem 2 körül a Madrid. Ez érdekes, lehet a két Barca verés dobta meg ennyire Madridot.

#601496 Kiss Zoltán Előzmény: #601451

Már előre félek attól,hogy holnap miket fogok kapni a madridista diákjaimtól!Majd azt mondom nekik tartalékos volt a BARCA :) Manchester szurkolók is vannak közöttük,egy napra én is az leszek,inkább a shrek(Rooney)mint az a zselé király!Hajrá Manchester!!!

#601451 banyaiz Előzmény: #601447

Szopóág.

Nyugalom , MU majd elrendezi Madridot . Remélem úgy megverjük őket, hogy még CR7 is visszakéredzkedik Manchesterbe. :)

Istenem,egy hét alatt má…

#601447 Kiss Zoltán

Istenem,egy hét alatt másodszor is megvert minket a real!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nem élem túl!

#599428 banyaiz Előzmény: #599412

Pokemon hajú. :) Balottellin szoktam mosolyogni mikor még ez az irokéz haja volt brutális fej hozzá kisgyerekeket lehetett vele ijesztgetni. :)

Milan nem rossz csapat mindig összekapják magukat nagy meccsekre.

Visszavágón hát beállnak védekezni 2 gólt lőni nekik legalább hosszabbításhoz nagyon nehéznek tűnik.

#599412 Kiss Zoltán Előzmény: #598986

A Milánban az a pokemon hajú is elég jó focista!Azért jövő héten kedden ott leszek a képernyő előtt,hátha mégis,bár ahogyan a Sevilla ellen is játszottak!

Megállíthatatlan a Turbános Tornádó

#599384 Netmaster

"Januárban úgy tűnt, hogy már nem fut több maratont Fauja Singh, a vasárnapi hongkongi futáson azonban mindenképp rajthoz áll.

Az áprilisban már 102 éves indiai 89 évesen, felesége halála után kezdett el futni – új életet szeretett volna kezdeni -, és a csontsűrűségi vizsgálatok azt igazolták: mindkét lába jobb állapotban van, mint a 35 éveseké."

http://sportgeza.hu/sport/2013/02/23/megallithatatlan_a_turbanos_tornado/

#598986 banyaiz Előzmény: #598966

Bayern nagyon erősnek tűnik, és ez a PSG sötét ló nálam.

Nem hiszem idén ez a visszavágó összejön a döntőben.

#598966 Kiss Zoltán Előzmény: #598665

A pepsifoci-n kikockázták a gólt,nem volt kéz,visszavonom a bíróra tett megjegyzésem!!!

Jaj legyen igazad,hogy MU -Barca döntő legyen!

#598665 banyaiz Előzmény: #598650

Nagyon jó volt a meccs. Barca ellen egyelőre csak ezt az ellenszert találták fel amit Milan játszott. Bunkerfoci, és jó kontrák.

Azt várom már , hogy egyszer egy csapat nyílt focival , támadójátékkal megverje ezt a Barcát. Az lenne a mérkőzés.

Ezt MU-tól várom. :) Két BL döntőben nem jött össze az elsőben megvoltak a lehetőségek talán, de 2. nagyon egyoldalú volt.

Na majd a 3.-ban, bár kicsit álomszerű. :)

Talán valaki észreveszi …

#598650 Kiss Zoltán

Talán valaki észreveszi a családból,hogy a fotelben ülök összeroskadva!

Amúgy **** bíró!

#598610 joepappa Előzmény: #596216

mingyá meccs van. hajrá barca. tessék nézni. na mentem inni mert úgy jobb a meccs is.