Napi párszor rápillantok,most csak annyira érdekel a piac! :D
Hétvégére gyúrok már lélekben,itt a jó idő és tekernék.
Köszi!
Napi párszor rápillantok,most csak annyira érdekel a piac! :D
Hétvégére gyúrok már lélekben,itt a jó idő és tekernék.
Köszi!
Ha így százalékosan beszélünk, mennyi százalékokat lehet keresni EUR/USD -vel normál kockázatvállalás mellett.. feltéve hogy érzed picit a piacot.
mert Demo -val meg lehet bolondítani a számlát mindegyik irányba, ezt már tapasztalom :-)
egyetértek mert tudsz tankolni utána ha baj van kis számlán,de látod a hibákat és mit kell tenni,na meg ha bedől a cég 9 hónapig nyistu pénz..ha meg megvan a technika lehet növelni a lét tőkére arányosan..tőkeáttétről nem is beszélve sokkal kisebb pénzzel lehet keresni többet,persze bukni is!!!
én nem akarok belepofa, de érdemes lenne éles fx számlát nyitnod (kb. 15perc papirok, 1nap után tolhatod...) és kis tőkét (1000usd) berakni és mikro lotokkal kezdeni... hidd el, többet használsz Magadnak mint a demoval!!! tapasztalatból mondom.
a demo kereskedés köszönő viszonyban sincs az élessel...
arra jó csak, hogy ta-t gyakorolj
ezzel én is egyet értek, nekem is elég 8-17 között...sőt most, hogy egész nap előtte ülök, kezdem egyre jobban megutálni....sajnos az a pénz, amit néha keresek kell, és jobb egyelőre nem akad
Hali Matóralis brigád! :D
Mennyi a hati és még mindig 400 pont a kt?
én kiszálltam buxról nem jó ez ta -ra,max naposan túlvett-túladottan javaslom hathor te jó ta-s vagy kerüld,kint nincs ez ide-oda tesszük ahol jólesik a árfolyamot mert picike a piac
A tőzsdén sok mindent el kell dönteni.
A legfontosabb, hogy mikor szánsz rá időt.
Én reggel 8-tól 15-16óráig tudok munka mellett ezzel foglalkozni hatékonyan, de munka kárára írva kereskedni.
Semmiképpen nem akarok belefolyni abba, hogy még 21órakor, 23órakor is azt figyeljem mi mikor, hogyan zár be, milyen makrok jönnek hajnalban, ami elmozdítja a papírt, így is sok időt veszek el kis családom elől.
Nekem BUX tökéletes kereskedési időben.
Sajnos az oldalazása nem jó nekünk befektetőknek. Ellenben mint látszik évek óta bízom abban, hogy elindulunk. Jelenleg bóvliban stabilra minősítés mellett, gazdaságpolitikánk mellett még jobban. Chart is esélyt ad 20K kitörésének.
Itthon fullra vagyok véve longokkal, hétről hétre hozom be az újabb forrásokat, feltölteni számláimat.
Meglátjuk.. ha nem jön be itthon, akkor még ráérek kint.
Kis papírozás szépen bejött, szépeket forogtam, most is fullra vagyok feltankolva belőlük.
EUR/HUF 294.1
nekem is csak demo Eur/Usd van még., de jól haladok a begyakorlással....úgy látszik mindenki meg akar pattanni erről a szutyok piacról ? :D
Írtad régebben, hogy demózol, csak nem tudtam mi a helyzet azóta. :)
demo..
itthon kereskedem csak élesben egyelőre..
Gyakorolni a chartot rajta tökéletes.
Tegnap történelmi mélypotra csökkent 4.88%ra a DKJnk.
EUR/USD profitvédő kicsapta a pozit pluszban
Jobb váll mélységben újabb próba pakk long 15perces dojiban, de rezeg a léc.
Gyerünk Bux, gyerünk Magyarország!
Buxli 0.36%
jó ez is mára ,-)
Eur/usd is felért 1.31alá, zászlócska épülget esetleg, vagy fordított fej-váll jobb váll 15percen tovább menve célárra C-re? ott feljebb hozzuk profitvédőt fordított fej-váll nyakvonalra.
EGONKA mára :D
Napos:
Érdekes fordulat: szigetforduló !!! Réssel ugrott felfeléé, ez a két nappal korábbi réssel párt alkotva egy szigetet hoz létre, nagyon erős bullish jelzést generálva !!!
Hetes:
Ez egy szitakötő - szárnyakat kaphat az árfolyam, bullish jelzés.
A CSÚZLI! :D
EUR/USD az elvárt Leading diagonalból megcsinálta B. pontot, elindult fel C.
B.pont tickre benyitva profitvédő szigorúan rá!
Előző kép
http://postimage.org/image/sd5a5xshr/full/
Beteljesedve B.pont:
jah...és eközben a városban már évek óta minden munkaadó leépül, új meg semmi nem jött létre...mindenki az osztrák bevásárlóturizmust isteníti, ami sajnos csak volt, elmúlt...szinte nulla.
végkielégítésem még van, munkanélküli segélyre csak nyártól leszek jogosult...mnv -n keresztül irreális nyereség befizetést várt el attól az állami vállalattól, ahol dolgoztam...ennek eredménye kltsg csökkentés...előbb jelentős fizetés megnyírbálás mindenkinek, majd munkaidő csökkentés..utána 25-30 %-os létszámleépítés....arról, hogy a főnököm nem kedvelt, tényleg nem tehet, de az új mt.-vel és a leépítési utasítással lehetővé tette, hogy rengeteg embert indoklás nélkül kirúgjon...