azelőtt muskátli néven osztottad az észt?
rá hajazol nem kicsit
tudod az, aki azt hitte a sajáttőke nőni fog)))) ja, -9mrd HUFra sikerült is neki
igaz őt kilikvidálták már rég)))
azelőtt muskátli néven osztottad az észt?
rá hajazol nem kicsit
tudod az, aki azt hitte a sajáttőke nőni fog)))) ja, -9mrd HUFra sikerült is neki
igaz őt kilikvidálták már rég)))
sötét vagy mint az éjszaka
még azt sem tudod hogy az mnb-ben a kisebbség a közgazdász
mindig a legócskább tolvajokban hirdeted a nagy lehetőséget, kamus
hogy nehogy most legyen a ralli mert lemezedet is ismerjük
ilyenkor szép a zászlós kép
érdekes, most nem nyomja
beégés lesz megint :-((
innen látszik hogy kamuzol
nem nem vettem
baj?
funda?
Ja 30alatt várod :D
Ettől tök mindegy, lényeg hogy dupla aljat látsz.
Gratulálok hozzá.
Ennek ellenére nem vettél.
Persze mert 30alá vártad, de ott már nem dupla alj.
mit kamuzól?
http://postimage.org/image/odweelouj/
zászlót harsogtál ))))
én mondtam talán jó lesz dupla szarnak is
oszt meg most osztod az észt
pfff
Azzal sincs baj.
Az a dupla alj bal lába, visszajött dupla alj jobb lábára..
ellenben akkor ki is ment 40re, kitört a zászlóból, de a kiszámíthatósága miatt én eladogattam és a kis létszámú piacon visszahozta a dupla aljra, ahol újra feltankoltam olcsóbban, ha már leénekelték nekem a papírt, és én most már megvárom a kimenetelét a dolgoknak. Eladni nem adok el.
Mi itt a kamu?
Mindenkinek ez van a grafikonrajzolóján, akinek van olyan.
Én leolvastam a grafikont.
Én beültető vagyok!? Gyakran hangsúlyozom, hogy szoktam nagyokat tévedni. Senkit nem szoktam rábeszélni semmire.
De ha már személyeskedünk. Te egészen biztos szélhámos vagy. Ilyen nick névvel azt sejteted, hogy vannak közgazdasági ismereteid. Lehet, hogy takarító voltál az MNB-nél, mivel alapvető közgazdasági kifejezésekkel, fogalmakkal, területekkel nem vagy tisztában, miközben véleményt sugallasz olyan dolgokban, amihez lövésed sincs.
nem tudom miért kötekedtek vele állandóan, sztem egyértelmű, hogy más elképzelés alapján kereskedik mint ti. Van pénzre rá, hogy ha egy általa kinézett rv tovább esik, bővítsen.... lássuk be, hogy 33 környékén azért már olcsó a keg, és egy speki felhúzás erősen közelít benne...
semmivel nem jobb vagy rosszabb, mint bármely más tolvajpapír. annyi munka itt is van, mint a fuso-ban vagy épp az e-star-ban.
4.dik hete tart lefele a bux ez meg nyomja a longszöveget mert így meg úgy 15 percesen
jókat nevettem aztán zárogattam a shortokat )